Köszönjön ID. modelljének egy „Helló!”-val.

Az ID.7 online nyelvi asszisztensrendszere

Az új, "IDA" online nyelvi asszisztens funkcióval kényelmesen, a saját hangjával kezelheti a rádiót, a telefont, a zenelejátszót, az opcionálisan elérhető 3 zónás klímaberendezést és az opcionális navigációt. Beszéddel kiválaszthatja például a megfelelő rádióadót, a névjegyzékből a kívánt bejegyzést vagy a keresett hívószámot.1

A nyelvi asszisztens a "Helló IDA" paranccsal indítható el. A hangvezérlés érti a mindennapokban használt szabad megfogalmazást, például a "Fázok" vagy a "Hol van Berlinben japán étterem?" mondatokat is. A digitális mikrofonnak köszönhetően mostantól azt is felismeri, hogy a járművezető vagy egy utas beszél, így pl. a járműben a klímarendszer célzottan a beszélő igényeinek megfelelően állítható be.

"IDA", az új nyelvi asszisztens a jövőben vizuálisan is megmutatkozik a középkonzolon és grafika segítségével interakcióba is lehet vele lépni. Az optimalizált rendszer kérdéseket is feltesz vagy a mondandója félbe is szakítható.

"IDA" segítségével az internetes partnereken (pl. Wikipédia) keresztül elérhetővé tett tudáshoz is hozzáférhet.2

Az online nyelvi asszisztens jelenleg a következő nyelveken áll rendelkezésre: német, dán, angol (brit és amerikai), francia, olasz, holland, norvég, lengyel, portugál, svéd, spanyol és cseh. Az infotainment rendszer kiválasztott nyelvétől függ, hogy milyen nyelven léphet kapcsolatba a nyelvi asszisztensekkel.

Az ID. család We Connect és We Connect Plus vagy VW Connect és VW Connect Plus szolgáltatásainak használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége és felhasználónévvel és jelszóval kell bejelentkeznie a We Connect / We Connect Plus vagy a VW Connect / VW Connect Plus szolgáltatásokba. Továbbá külön We Connect / We Connect Plus vagy VW Connect / VW Connect Plus szerződést kell kötni online a Volkswagen AG-val. A jármű átadását követően 90 nap áll rendelkezésére a jármű "Volkswagen" applikációban történő regisztrációjára a myvolkswagen.net oldalon (ez az alkalmazás elérhető az App Store-ban és a Google Play Store-ban), és ezáltal a We Connect Plus / VW Connect Plus szolgáltatásait a megállapodás tárgyát képező teljes ingyenes időtartam alatt használhatja. Későbbi regisztráció esetén rövidül a kezdő futamidő. A pontos futamidőt az aktiválás során vagy azt követően a myvolkswagen.net oldalon tekintheti meg. A We Connect Plus / VW Connect Plus kezdeti futamidejének lejárta után ez díj ellenében hosszabbítható. Egyes We Connect / We Connect Plus vagy VW Connect / VW Connect Plus mobil online szolgáltatások csak a "Volkswagen" alkalmazáson keresztül érhetők el. Az ingyenes alkalmazás használatához egy megfelelő iOS vagy Android operációs rendszerű okostelefonra és egy, a mobilszolgáltatójával (akár külön e célból) kötött, SIM adatkártyára vonatkozó előfizetői szerződésre van szükség. Ha az interneten keresztül bonyolít adatforgalmat, az Ön szolgáltatójának tarifáitól függően és különösen külföldi használat esetén járulékos költségek (pl. roamingdíjak) merülhetnek fel. Ezek a mobil online szolgáltatások a megállapodott szerződéses futamidő alatt állnak rendelkezésre, és tartalmuk a szerződéses futamidő alatt változhat. A We Connect és a We Connect Plus vagy a VW Connect und VW Connect Plus csomagok szolgáltatásai országonként eltérhetnek. Az elérhetőség ugyancsak függ a járműmodelltől, a felszereltségtől és a szoftver telepített verziójától. Ugyanez érvényes harmadik szolgáltató szolgáltatásaira is. Bővebb tájékoztatást a connect.volkswagen.com oldalon talál vagy kérjen segítséget Volkswagen-partnerétől. Kérjük, vegye figyelembe az ID. család digitális szolgáltatásainak jelenlegi általános szerződési feltételeit is.

 

Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális magyar kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. Ez semmiképp sem jelenti a másik nem hátrányos megkülönböztetését. Köszönjük megértését.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások (715/2007/EK rendelet jelenleg hatályos változata) szerinti mérési eljárással határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján.

Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak.

A jármű fogyasztása és CO2-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is.

A fogyasztási értékek, a CO2-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extra felszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt.

Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást.

A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.