Mindent kézben tarthat

ID.7 digitális műszerfal intelligens szellőzőnyílásokkal

Teljesen új felhasználói élmény várja az ID.7 digitális műszerfalán, ami igazi okos eszközzé teszi járművét a legújabb kezelési koncepció jóvoltából. Az alapfelszereltségben elérhető 38 cm-es (15 colos) képernyőn kényelmesen elérheti a legfontosabb adatokat. A személyre szabottan konfigurálható Kedvencek és a Home képernyő még több alkalmazása garantálja a gyors kezelést és javítja a felhasználói élményt.

A klímarendszer fő funkcióit közvetlenül érheti el az infotainment rendszerben. Az új, nagy kijelzőn a megújult klímarendszer különböző funkcióival találkozhat, amelyek mindig láthatók, elérhetők és a felhasználók igényeire szabva konfigurálhatók. Az intelligens szellőzőnyílások irányítják a légáramot, a különleges kérések pedig hangvezérléssel is aktiválhatók. A "Helló IDA, fázik a kezem" mondatra az ID.7 például a kormányfűtés bekapcsolásával reagál és a meleg levegőt célzottan a kezekre fújja a rendszer.

 

Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális magyar kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. Ez semmiképp sem jelenti a másik nem hátrányos megkülönböztetését. Köszönjük megértését.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások (715/2007/EK rendelet jelenleg hatályos változata) szerinti mérési eljárással határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján.

Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak.

A jármű fogyasztása és CO2-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is.

A fogyasztási értékek, a CO2-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extra felszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt.

Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást.

A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.