Okos ülések

Climatronic klímarendszer az ID.7 üléseiben

Az opcionális ergoActive prémium ülések dinamikus klímarendszerrel rendelkeznek. Az ülőfelületek és a háttámlák egymástól függetlenül fűthetők és hűthetők. Ezen funkciók az összjátékaként az ülés magától beállítja Automata üzemmódban Önnek azt a hőmérsékletet, amelyben kellemesen érzi magát. Hogyan lehetséges ez? Az ülés és a benne ülő személy közti érintkezési felületek hőmérsékletét és nedvességtartalmát méri a rendszer, összehasonlítja más, a klíma szempontjából fontos tényezőkkel és a kedvelt beállításokkal, például "meleg hát", majd kiszámítja azt a klímakörnyezetet, amelyben Ön jól érezheti magát. Nem kell többé izzadtan kiszállnia a járműből. Az Automata üzemmódban további három okos klímabeállítás közül választhat: a melegtől a szárazon át egészen a hűvösig. Élje át a teljes kényelmet, hogy a hosszabb utakon is fitt és friss maradjon, legyen az akár edzés vagy séta után.

A második üléssorban ülő utasok is élvezhetik az ülőfelületek kényelmét a háromfokozatú fűtésnek köszönhetően.

 

Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális magyar kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. Ez semmiképp sem jelenti a másik nem hátrányos megkülönböztetését. Köszönjük megértését.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások (715/2007/EK rendelet jelenleg hatályos változata) szerinti mérési eljárással határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján.

Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak.

A jármű fogyasztása és CO2-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is.

A fogyasztási értékek, a CO2-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extra felszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt.

Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást.

A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.