IQ.LIGHT

Intelligens fény.

Az opcionális IQ.LIGHT - LED-Mátrix fényszórók vezetés közben a dinamikus távfény-szabályozásnak köszönhetően nem vakítanak el.¹⁾ Éjjel vagy nappal, időjárástól függetlenül. A fényszórók ideálisan igazodnak az aktuális forgalmi helyzethez. Emellett igazán jól néznek ki. További előnyük: ahogy közeledik ID.3 modelljéhez, a jármű Mátrix-fényszórói kedvesen kacsintanak²⁾, így szinte emberinek tűnik. Ettől még szimpatikusabbá válik.

Lane Assist

ID.3 modellje sávon belül marad

Monoton vezetés közben előfordulhatnak kockázatos helyzetek. Ekkor jön a képbe az igény szerint rendelhető "Lane Assist": 60 km/h sebesség felett felismeri, ha a jármű véletlenül elhagyja a sávot.¹⁾ Korrekciós kormányrásegítéssel a járművezető figyelmét újra a vezetésre irányítja.¹⁾

ACC

Nagy a forgalom? Nincs stressz.

Az ACC adaptív sebességtartó automatika tartja az Ön által előzetesen beállított maximális sebességet³⁾, valamint a járműve előtt haladó járműhöz képest a követési távolságot. Így ID.3 járműve tehermentesítheti Önt és automatikusan fékez, majd újra elindul.¹⁾

1) A rendszer határain belül. A járművezetőnek mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse. 2) Az opcionális "Keyless Advanced" kulcs nélküli záró- és indítórendszerrel. 3) Legfeljebb 210 km/h-ig.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/interior (not final) Created with Sketch.