Travel Assist

Tartja Önnek a sávot. Másoktól pedig a távolságot.

Az opcionális "Travel Assist" kifejezetten hasznos vezetéstámogató rendszer a járműben.

Használata esetén a jármű képes tartani a sávot, a távolságot az előttünk haladó járműtől és a beállított maximális sebességet.1, 2, 3

Többek között az adaptív sávtartás segítségével, ami aktívan a sáv közepén tartja a járművet.

Eközben a Travel Assist alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához, és képes arra, hogy a járművet a saját sávjában ne pontosan középen, hanem inkább bal vagy jobb oldalon tartsa.2

A Travel Assist rendszert a navigációs rendszerrel összekapcsolva az előrelátó sebességszabályozás és kanyarodást segítő rendszer egészíti ki.

Így a Travel Assist a jármű sebességét az érvényben lévő sebességszabályozások és az út jellege alapján (kanyarok, körforgalmak stb.) határozza meg.1, 3

Az automata váltóval együtt kényelmesen vezethet forgalmi dugóban és araszoló forgalomban egyaránt.

Legfeljebb 210 km/h sebességig.

A rendszer határain belül.

A járművezetőnek mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.

Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók.

Az árak tájékoztató jellegűek és nem kartellben meghatározott irányárak. Tartalmazzák az osztrák fogyasztási átalányadót (NoVA), 20% áfát, a NoVA-ról szóló törvény 6. §-ában megszabott felárakat és kedvezményeket, valamint a szállítási költségeket. A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások (715/2007/EK rendelet jelenleg hatályos változata) szerinti mérési eljárással határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján. Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak.

A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A fogyasztási értékek, a CO₂-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extrafelszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó, stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és a mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt. Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást. A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új Touareg

Az új Touareg

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata