„Park Assist Pro” parkolássegítő rendszer

Új Touareg modellje: jól vezet és magától parkol

Az új Volkswagen opcionális "Park Assist Pro" parkolássegítő rendszere nemcsak jelzi a parkolóhely méretének megfelelőségét elhaladáskor, hanem be is parkol Ön helyett.A "Park Assist Pro" 40 km/h sebességig folyamatosan keresi a megfelelő hosszirányú parkolóhelyeket. 20 km/h sebességig a keresztirányú parkolóhelyeket is keresi. Ha kiválasztotta a megtalált parkolóhelyet, indítsa el a parkolási folyamatot. A "Park Assist Pro" elvégzi Önnek az adott parkolást.1,2 Önnek csak a parkolási folyamatot kell figyelemmel kísérnie, és szükség esetén beavatkoznia. A "Park Assist Pro" azonban még többre képes. Ki is tud állni a párhuzamos parkolóhelyekről. Segíthet egy félresikerült parkolás során is, mert befejezi Ön helyett a folyamatot.1,2

A "Park Assist Pro" lehetővé teszi azt is, hogy okostelefonjáról irányítsa a beparkolást és kiállást. Ehhez telepíteni kell a "Park Assist Pro" alkalmazást okostelefonjára.Miután Volkswagenje talált egy megfelelő parkolóhelyet, Ön kiszállhat a járműből és okostelefonján keresztül kívülről is elindíthatja a parkolást.A járműve kiparkolását távolról is irányíthatja, és nem kell többé a szűk parkolókban beszállnia.1  A "Park Assist Pro" csomag emellett tartalmazza a "Area View" környezetfigyelő rendszert is.

A rendszer határain belül.

A járművezetőnek mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.

A Park Assist plus távirányítású parkoláshoz töltse le a Volkswagen AG "VW Park Assist Plus" alkalmazását. Az első használat előtt az alkalmazásban el kell fogadni a felhasználási feltételeket. Az alkalmazás iOS-eszközökre készült (iOS 15-től; iPhone 6s vagy újabb). Egyéb, különösen androidos készülékekkel való használat esetén a Bluetooth-kapcsolat létrehozásában vagy annak stabilitásában korlátozások léphetnek fel a mobilkészülék operációs rendszerétől és modelljétől függően. Ezekben az esetekben a parkolási manővert nem lehet távolról végrehajtani, vagy a parkolási manőver ennek megfelelően megszakad. Az alkalmazással kapcsolatos további információk itt érhetők el: apps.apple.com/de/app/vw/id1515103231play.google.com/store/apps/details?id=de.volkswagen.pap

 

Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. Az árak tájékoztató jellegűek és nem kartellben meghatározott irányárak. Tartalmazzák az osztrák fogyasztási átalányadót (NoVA), 20% áfát, a NoVA-ról szóló törvény 6. §-ában megszabott felárakat és kedvezményeket, valamint a szállítási költségeket.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások (715/2007/EK rendelet jelenleg hatályos változata) szerinti mérési eljárással határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján. Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A fogyasztási értékek, a CO₂-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extrafelszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó, stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és a mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt. Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást. A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új Touareg

Az új Touareg

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata