Felszereltségi szintek

Individualitás méretre szabva

A Camellenyűgöző alapfelszereltséggel rendelkezik. Az Elegance és az R-Line modellekben továbbá ezeket a funkciókat is élvezheti:

Elegance

Válassza az Elegance felszereltséget, így Touareg modellje a jármű elején lévő HD-Mátrix fényszóróknak köszönhetően elegáns fényrajzolattal ragyog, míg a hátsó részen az erőteljes 3D LED-es hátsó lámpák és megvilágított logó található. A belső teret a "Vienna" bőrcsomag, a nemesacélból készült első küszöblécek, a választható fa vagy alumínium díszítések és a fehér hangulatvilágítás emeli ki.

R-Line

Ha az "R-Line" felszereltségi szintet választja, még sportosabb jelleget kölcsönözhet Touareg modelljének, többek között a 19 colos "Coventry" könnyűfém kerekekkel, az "R" stílusú lökhárítókkal, a nemesacélból készült, szálcsiszolt pedálokkal és az "R-Line" logóval ellátott küszöblécekkel. A még jobb vezetési élményt a sebességváltó karokkal ellátott fűthető, bőr multifunkciós kormánykerék biztosítja.

Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. Az árak tájékoztató jellegűek és nem kartellben meghatározott irányárak. Tartalmazzák az osztrák fogyasztási átalányadót (NoVA), 20% áfát, a NoVA-ról szóló törvény 6. §-ában megszabott felárakat és kedvezményeket, valamint a szállítási költségeket.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások (715/2007/EK rendelet jelenleg hatályos változata) szerinti mérési eljárással határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján. Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A fogyasztási értékek, a CO₂-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extrafelszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó, stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és a mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt. Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást. A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új Touareg

Az új Touareg

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata