Pihentető pozíció 14 irányban

Induljon rövidebb vagy hosszabb útra, kanyargós országúton vagy autópályán, az extrafelszerelésként rendelhető ergoComfort ülések mindenkor kényelmes és pihentető helyet kínálnak. Összesen 14-irányú állítási lehetőségeikkel pontosan alkalmazkodnak a vezető és az első utas testalkatához, például az ülőpárna és a háttámla oldalpárnái, a combtámasz és az ülésmagasság megfelelő helyzetével. Az ugyancsak elektromosan állítható deréktámasz a hát izomzatának tehermentesítését segíti. A hideg és meleg időjárás közepette is ideális kényelemről az ülésklimatizálás gondoskodik.
Mindezeken túl az opcionális masszázsfunkció nyolc különböző programot kínál a hát izomzatának pihentetésére, aktiválására, illetve erősítésére. A további fűtésfokozatokkal minden egyes út egy-egy kisebb wellness-programmal ér fel.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés