Bőrcsomagok

Stílusosan bőrbe öltözve

A Touareghez opcionálisan1 két kiváló minőségű bőrcsomag is elérhető: Puglia és Varenna.

Puglia

A fenntartható módon készült, olajfalevél-kivonattal cserzett "Puglia"2 bőrcsomag kivételesen elegáns tapintást és érzetet kölcsönöz a belső térnek. A Ceramique szegővarrások és a kontrasztvarrásokkal díszített illesztések a vállrészen és az ajtók belső oldalán különleges külsőt kölcsönöznek az üléseknek.

Varenna

A "Varenna" bőr kivitelben az ülések rombuszmintásak, és különböző árnyalatokban kaphatók, például barna ("Florence"), középbarna ("Raven"), bézs ("Atacama") és világosszürke ("Mistral") színekben.

A Camelheznem rendelhető, a Touareg Elegance és a Touareg R-Line modellekhez opcionális.

Az első ülések közepe és belső szélei, valamint a hátsó ülések külső része "Puglia" bőrből

Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. Az árak tájékoztató jellegűek és nem kartellben meghatározott irányárak. Tartalmazzák az osztrák fogyasztási átalányadót (NoVA), 20% áfát, a NoVA-ról szóló törvény 6. §-ában megszabott felárakat és kedvezményeket, valamint a szállítási költségeket.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások (715/2007/EK rendelet jelenleg hatályos változata) szerinti mérési eljárással határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján. Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A fogyasztási értékek, a CO₂-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extrafelszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó, stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és a mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt. Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást. A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új Touareg

Az új Touareg

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata