HD-Mátrix fényszóró

Fény ott, ahol valóban szükség van rá

A HD-Mátrix fényszóró1 nemcsak éjjel gondoskodik jobb látási viszonyokról, hanem a vezetésben is segíti. Ezt fényszórónként csaknem 19 000, egyenként irányítható LED biztosítja. Ez lehetővé teszi, hogy Volkswagen modellje bekapcsolt távolsági fényszóró esetén például jelzéseket vetítsen az úttestre. Így Önnek autópályán az útépítéseknél megkönnyíti a vezetést vagy a sáv tartását2. Továbbá a HD-Mátrix fényszóró javítja a Dynamic Light Assist működését is. Ez azt jelenti, hogy a közlekedés többi résztvevője és a közlekedési táblák még pontosabban kitakarhatók a saját távolsági fényszóró fénycsóvájából2. Ha megáll és leparkol járművével, a HD-Mátrix fényszóró egy különleges fényjátékot mutat be Önnek.

Nem érhető el a Camelmodellhez, alapfelszereltség a Touareg Elegance és Touareg R-Line modellekben.

a rendszer határain belül

Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális osztrák kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. Az árak tájékoztató jellegűek és nem kartellben meghatározott irányárak. Tartalmazzák az osztrák fogyasztási átalányadót (NoVA), 20% áfát, a NoVA-ról szóló törvény 6. §-ában megszabott felárakat és kedvezményeket, valamint a szállítási költségeket.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások (715/2007/EK rendelet jelenleg hatályos változata) szerinti mérési eljárással határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján. Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A fogyasztási értékek, a CO₂-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extrafelszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó, stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és a mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt. Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást. A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új Touareg

Az új Touareg

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata