Az új T-Cross Travel Assist

A Travel Assist vezetéstámogató rendszert a Touareg példáján mutatjuk be

A Life felszereltségtől elérhető, opcionális "Travel Assist" kifejezetten hasznos vezetéstámogató rendszer a járműben. Használata esetén a jármű képes tartani a sávot, a távolságot az előttünk haladó járműtől és a vezető által beállított maximális sebességet.

Többek között az adaptív sávtartás segítségével, ami aktívan a sáv közepén tartja a járművet. Eközben a Travel Assist alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához, és képes arra, hogy a járművet a saját sávjában ne pontosan középen, hanem inkább bal vagy jobb oldalon tartsa.

A Travel Assist rendszert a navigációs rendszerrel összekapcsolva az előrelátó sebességszabályozás és kanyarodást segítő rendszer egészíti ki. Így a Travel Assist a jármű sebességét az érvényben lévő sebességszabályozások és az út jellege alapján (kanyarok, körforgalmak stb.) határozza meg.1, 2

A rendszer határain belül.

A járművezetőnek mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új T-Cross

Fedezze fel most az új T-Cross modellt!

Fedezze fel most az új T-Cross modellt!

Az új T-Cross

Fedezze fel most az új T-Cross modellt!

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.