Hang a fülben. Az út a szemünk előtt.

Az új T-Cross rádió és navigáció

Az opcionális navigációs rendszereinkkel mindig jó úton jár és nem unatkozik, amíg célba ér. Szintén opcionális: a "Ready 2 Discover" rádió "Streaming & Internet" funkcióval, igény esetén navigációval is.1

"Composition" rádió

Hallotta már? A nagyméretű, 20,3 cm-es (8 col) kijelzővel ellátott "Composition" rádió biztosítja az állandó jó hangulatot út közben. Nem csoda, hiszen DAB+ digitális rádióvételt, két darab C-típusú USB-csatlakozót és mobiltelefon-interfészt is tartalmaz.

 • 2 hangszóró
 • Digitális műszerfal
 • App-Connect Apple CarPlay és Android Auto szolgáltatásokkal
 • digitális DAB+ rádióvétel
 • 2 db C-típusú USB-csatlakozó (legfeljebb 45 W töltési teljesítménnyel)
 • Bluetooth mobiltelefoninterfész 

"Ready 2 Discover" rádió "Streaming & Internet"1 funkcióval 

A Life felszereltségnél opcionálisan rendelhető, Style R-Line felszereltségi szintnél széria, "Streaming & Internet"1 funkcióval rendelkező "Ready 2 Discover" rádió a 20,3 cm-es (8 colos) érintőképernyőjével gondoskodik a korszerű szórakozásról és információkról. Az alapfelszereltségben elérhető DAB+-támogatás segítségével érvezheti a zavartalan vételt. Továbbá a "Ready 2 Discover" frissíthető, és később teljes értékű navigációs rendszert építhet ki a segítségével. A navigáció2 frissítése igény szerint elvégezhető a járműben elérhető In-Car Shop segítségével.

 • 6 hangszóró
 • App-Connect és Vezeték nélküli App-Connect  Apple CarPlay és Android Auto szolgáltatásokhoz3
 • digitális DAB+ rádióvétel
 • C-típusú USB-csatlakozók (legfeljebb 45 W töltési teljesítménnyel)
 • Bluetooth mobiltelefoninterfész
 • Előkészítve későbbi engedélyezéshez: "Discover Media" navigáció "Streaming & Internet"2 funkcióval

"Discover Media" navigációs rendszer "Streaming & Internet"1 funkcióval 

A "Discover Media" navigációs rendszer rendelkezik 20,3 cm-es (8 colos), érintőképernyővel, közúti jelzőtábla-felismerő rendszerrel felszerelt intuitív navigációs rendszerrel, valamint antennával FM- és DAB+ digitális vételhez. Vezetékmentes interfészként a rendszer továbbá fel van készítve az App-Connect Wireless3 technológiára, rendelkezik több USB-C csatlakozási lehetőséggel (legfeljebb 45 W töltési teljesítmény), valamint térképanyaggal.4

 • 6 hangszóró
 • App-Connect és App-Connect Wireless Apple CarPlay és Android Auto szolgáltatásokhoz3
 • "Discover Media" navigációs rendszer "Streaming & Internet"1 funkcióval
 • digitális DAB+ rádióvétel
 • C-típusú USB-csatlakozók (legfeljebb 45 W töltési teljesítménnyel)
 • Bluetooth mobiltelefoninterfész

Discover Pro" navigációs rendszer "Streaming & Internet"1 funkcióval 

Azoknak, akik több infotainmentre vágynak, a Life felszereltségtől opcionálisan elérhető, 23,4 cm-es (9,2 col) érintőképernyővel, hangvezérléssel és közúti jelzőtábla-felismerő rendszerrel ellátott "Discover Pro" navigációs rendszer kínál számos további lehetőséget, mint például a közelítésérzékelőt és a gesztusvezérlést, amely még kényelmesebbé teszi az utazást.

Válassza ki intuitívan és kényelmesen zeneszámait, rendszerbeállításokat vagy járműadatok a "Discover Pro" navigációs rendszeren keresztül az érintőképernyő vagy beszédvezérlés segítségével. A rendszer meggyőző felszereltségében megtalálható a nagyméretű, 23,4 cm-es (9,2 col) kijelző, előre telepített térképanyag4, első és hátsó sorban elhelyezett hangszórók, valamint a DAB+ vétel. Az infotainment élményt pedig a C-típusú USB-csatlakozók (legfeljebb 45 W töltési teljesítménnyel) és Bluetooth-os mobiltelefon-interfész teszik teljessé.

 • 6 hangszóró
 • App-Connect és App-Connect Wireless Apple CarPlay és Android Auto szolgáltatásokhoz3
 • "Discover Pro" navigációs rendszer "Streaming & Internet"1 funkcióval
 • digitális DAB+ rádióvétel
 • C-típusú USB-csatlakozók (legfeljebb 45 W töltési teljesítménnyel)
 • Bluetooth mobiltelefoninterfész

A VW Connect / We Connect szolgáltatások használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, majd felhasználónévvel és jelszóval kell bejelentkeznie a VW Connectbe / We Connectbe. Továbbá külön VW Connect, illetve VW Connect Plus vagy We Connect, illetve We Connect Plus szerződést kell kötni online a Volkswagen AG-val a www.myvolkswagen.net oldalon vagy a "Volkswagen" alkalmazásban (elérhető az App Store-on vagy a Google Play Áruházból). A VW Connect Plus / We Connect Plus esetében a jármű átadását követően 90 nap áll rendelkezésére a jármű www.myvolkswagen.net oldalon vagy a "Volkswagen" alkalmazásban történő regisztrációjára, amivel a megállapodás tárgyát képező ingyenes időtartam teljes ideje alatt használható a szolgáltatás.

A We Connect és We Connect Plus ügyfelek számára: A mobil online szolgáltatások használatát beépített internetkapcsolat teszi lehetővé. A Streaming szolgáltatások, egyes In-Car appok, valamint a WLAN Hotspotok használatához díjköteles adatcsomagokat a külső mobilszolgáltató partnerünktől, a "Cubic Telecomtól" vásárolhat, melyet számos európai országban használhat a hálózati lefedettség függvényében. Ezen csomagok adatmennyiségét az összes felhasználó és a jármű összes utasa használhatja. A feltételekkel, árakkal és a támogatott országokkal kapcsolatban bővebb információt a vw.cubictelecom.com. oldalon talál. Alternatív megoldásként ezek a szolgáltatások használhatók egy mobil WLAN hotspotként funkcionáló mobil végfelhasználói készülékről (pl. okostelefonról). Ebben az esetben az adott szolgáltatások kizárólag egy, már meglévő vagy az Ön mobilszolgáltatójával külön kötött előfizetéssel vehetők igénybe kizárólag az adott mobiltelefonos hálózat által lefedett területen. Ha az interneten keresztül bonyolít adatforgalmat, az Ön szolgáltatójának tarifáitól függően és különösen külföldi használat esetén járulékos költségek (pl. roamingdíjak) merülhetnek fel.

Az App-Connect alapvetően az Apple CarPlay és az Android Auto technológiák használatát teszi lehetővé. Mindkét technológia az Apple és a Google felelőssége, ami azt jelenti, hogy a Volkswagen AG-nak nincs befolyása az országspecifikus Apple CarPlay és Android Auto elérhetőségre, így az adott technológia elérhetősége országonként eltérő lehet. Az Apple CarPlay elérhetőségét a https://www.apple.com/de/ios/feature-availability/#apple-carplay és az Android Auto elérhetőségét a https://www.android.com/intl/de_de/auto/ oldalon ellenőrizheti. A funkciók tartalma a szerződés időtartama alatt változtatható, ill. beállítható. A figyelemelterelés elkerülése érdekében útközben csak tanúsítvánnyal rendelkező alkalmazások tudnak elindulni. Kérjük, ebben az összefüggésben vegye figyelembe, hogy néhány alkalmazás nem érhető el mind a kettő technológia számára.

Németország, Olaszország, Horvátország (részben), Liechtenstein, Málta (részben), Ausztria, Lengyelország (részben), San Marino, Svájc, Szlovákia, Szlovénia, Csehország, Magyarország, Vatikánváros. További térképanyagok és frissítések a www.volkswagen.de oldalon érhetők el.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új T-Cross

Fedezze fel most az új T-Cross modellt!

Fedezze fel most az új T-Cross modellt!

Az új T-Cross

Fedezze fel most az új T-Cross modellt!

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.