Hang a fülben. Az út a szemünk előtt.

Az új T-Cross rádió és navigáció

Az opcionális navigációs rendszereinkkel mindig jó úton jár és nem unatkozik, amíg célba ér. Szintén opcionális: a "Ready 2 Discover" rádió "Streaming & Internet" funkcióval, igény esetén navigációval is.1

"Composition" rádió

Hallotta már? A nagyméretű, 21 cm-es (8 col) kijelzővel ellátott "Composition" rádió biztosítja az állandó jó hangulatot út közben. Nem csoda, hiszen DAB+ digitális rádióvételt, két darab C-típusú USB-csatlakozót és mobiltelefon-interfészt is tartalmaz.

 • 2 hangszóró
 • Digitális műszerfal
 • App-Connect Apple CarPlay és Android Auto szolgáltatásokkal
 • digitális DAB+ rádióvétel
 • 2 db C-típusú USB-csatlakozó (legfeljebb 45 W töltési teljesítménnyel)
 • Bluetooth mobiltelefoninterfész 

"Ready 2 Discover" rádió "Streaming & Internet"1 funkcióval 

A Life felszereltségtől opcionálisan rendelhető, "Streaming & Internet"1 funkcióval rendelkező "Ready 2 Discover" rádió a 20,3 cm-es (8 colos) érintőképernyőjével gondoskodik a korszerű szórakozásról és információkról. Az alapfelszereltségben elérhető DAB+-támogatás segítségével érvezheti a zavartalan vételt. Továbbá a "Ready 2 Discover" frissíthető, és később teljes értékű navigációs rendszert építhet ki a segítségével. A navigáció2 frissítése igény szerint elvégezhető a járműben elérhető In-Car Shop segítségével.

 • 6 hangszóró
 • App-Connect és App-Connect Wireless Apple CarPlay és Android Auto szolgáltatásokhoz3
 • digitális DAB+ rádióvétel
 • C-típusú USB-csatlakozók (legfeljebb 45 W töltési teljesítménnyel)
 • Bluetooth mobiltelefoninterfész
 • Előkészítve későbbi engedélyezéshez: "Discover Media" navigáció "Streaming & Internet"2 funkcióval

"Discover Media" navigációs rendszer "Streaming & Internet"1 funkcióval 

A "Discover Media" navigációs rendszer rendelkezik 20,3 cm-es (8 colos), érintőképernyővel, közúti jelzőtábla-felismerő rendszerrel felszerelt intuitív navigációs rendszerrel, valamint antennával FM- és DAB+ digitális vételhez. Vezetékmentes interfészként a rendszer továbbá fel van készítve az App-Connect Wireless3 technológiára, rendelkezik több USB-C csatlakozási lehetőséggel (legfeljebb 45 W töltési teljesítmény), valamint térképanyaggal.4

 • 6 hangszóró
 • App-Connect és App-Connect Wireless Apple CarPlay és Android Auto szolgáltatásokhoz3
 • "Discover Media" navigációs rendszer "Streaming & Internet"1 funkcióval
 • digitális DAB+ rádióvétel
 • C-típusú USB-csatlakozók (legfeljebb 45 W töltési teljesítménnyel)
 • Bluetooth mobiltelefoninterfész
 • Közúti jelzőtábla-felismerő rendszer

Discover Pro" navigációs rendszer "Streaming & Internet"1 funkcióval 

Azoknak, akik több infotainmentre vágynak, a Life felszereltségtől opcionálisan elérhető, 23,4 cm-es (9,2 col) érintőképernyővel, hangvezérléssel és közúti jelzőtábla-felismerő rendszerrel ellátott "Discover Pro" navigációs rendszer kínál számos további lehetőséget, mint például a közelítésérzékelőt és a gesztusvezérlést, amely még kényelmesebbé teszi az utazást.

Válassza ki intuitívan és kényelmesen zeneszámait, rendszerbeállításokat vagy járműadatok a "Discover Pro" navigációs rendszeren keresztül az érintőképernyő vagy beszédvezérlés segítségével. A rendszer meggyőző felszereltségében megtalálható a nagyméretű, 23,4 cm-es (9,2 col) kijelző, előre telepített térképanyag4, első és hátsó sorban elhelyezett hangszórók, valamint a DAB+ vétel. Az infotainment élményt pedig a C-típusú USB-csatlakozók (legfeljebb 45 W töltési teljesítménnyel) és Bluetooth-os mobiltelefon-interfész teszik teljessé.

 • 6 hangszóró
 • App-Connect és App-Connect Wireless Apple CarPlay és Android Auto szolgáltatásokhoz3
 • "Discover Pro" navigációs rendszer "Streaming & Internet"1 funkcióval
 • digitális DAB+ rádióvétel
 • C-típusú USB-csatlakozók (legfeljebb 45 W töltési teljesítménnyel)
 • Bluetooth mobiltelefoninterfész
 • Közúti jelzőtábla-felismerő rendszer

Hangvezérlés funkció

Az intuitív hangvezérlés funkcióval kényelmesen, hangjával kezelheti a rádiót, a telefont, a zenelejátszót és az opcionális navigációt. Beszéddel kiválaszthatja például a megfelelő rádióadót, a névjegyzékből a kívánt bejegyzést vagy a keresett hívószámot.

A VW Connect / We Connect szolgáltatások használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, majd felhasználónévvel és jelszóval kell bejelentkeznie a VW Connectbe / We Connectbe. Továbbá külön VW Connect, illetve VW Connect Plus vagy We Connect, illetve We Connect Plus szerződést kell kötni online a Volkswagen AG-val a www.myvolkswagen.net oldalon vagy a "Volkswagen" alkalmazásban (elérhető az App Store-on vagy a Google Play Áruházból). A VW Connect Plus / We Connect Plus esetében a jármű átadását követően 90 nap áll rendelkezésére a jármű www.myvolkswagen.net oldalon vagy a "Volkswagen" alkalmazásban történő regisztrációjára, amivel a megállapodás tárgyát képező ingyenes időtartam teljes ideje alatt használható a szolgáltatás.

A VW Connect és VW Connect Plus ügyfelek számára: a mobil online szolgáltatások használatát beépített internetkapcsolat teszi lehetővé. A webrádió, WLAN-hotspot és Alexa használatához külső mobilszolgáltató partnerünktől, a "Cubic Telecomtól" vásárolhat díjköteles adatcsomagokat, melyeket számos európai országban használhat a hálózati lefedettség függvényében. Ezen csomagok adatmennyiségét az összes felhasználó és a jármű összes utasa használhatja. A feltételekkel, árakkal és a támogatott országokkal kapcsolatban bővebb információt a vw.cubictelecom.com. oldalon talál. Alternatív megoldásként egy mobil WLAN hotspotként funkcionáló mobil végfelhasználói készüléken (pl. okostelefon) keresztül is lehetséges a webrádió, WLAN-hotspot és Alexa használata, amennyiben rendelkezésre állnak. Ebben az esetben az adott funkciók kizárólag egy, már meglévő vagy az Ön mobilszolgáltatójával külön kötött előfizetéssel vehetők igénybe, kizárólag az adott mobilszolgáltató hálózata által lefedett területen. Ha az interneten keresztül bonyolít adatforgalmat, az Ön szolgáltatójának tarifáitól függően és különösen külföldi használat esetén járulékos költségek (pl. roamingdíjak) merülhetnek fel.

 A  We Connect és We Connect Plus ügyfelek számára: a mobil online szolgáltatások használatát beépített internetkapcsolat teszi lehetővé. A Streaming szolgáltatások, egyes In-Car appok, valamint a WLAN Hotspotok használatához díjköteles adatcsomagokat a külső mobilszolgáltató partnerünktől, a "Cubic Telecomtól" vásárolhat, melyet számos európai országban használhat a hálózati lefedettség függvényében. Ezen csomagok adatmennyiségét az összes felhasználó és a jármű összes utasa használhatja. A feltételekkel, árakkal és a támogatott országokkal kapcsolatban bővebb információt a vw.cubictelecom.com. oldalon talál. Alternatív megoldásként ezek a szolgáltatások használhatók egy mobil WLAN hotspotként funkcionáló mobil végfelhasználói készülékről (pl. okostelefonról). Ebben az esetben az adott szolgáltatások kizárólag egy, már meglévő vagy az Ön mobilszolgáltatójával külön kötött előfizetéssel vehetők igénybe kizárólag az adott mobiltelefonos hálózat által lefedett területen. Ha az interneten keresztül bonyolít adatforgalmat, az Ön szolgáltatójának tarifáitól függően és különösen külföldi használat esetén járulékos költségek (pl. roamingdíjak) merülhetnek fel.

Az ingyenes "Volkswagen" alkalmazás használatához egy megfelelő iOS vagy Android operációs rendszerű okostelefonra és egy, a mobilszolgáltatójával (akár külön e célból) kötött, SIM adatkártyára vonatkozó előfizetői szerződésre van szükség.  A VW Connect és a VW Connect Plus vagy a We Connect és We Connect Plus csomagok szolgáltatásai országonként eltérhetnek. Az elérhetőség függ a járműmodelltől, a felszereltségtől és a szoftver telepített verziójától. Ugyanez érvényes harmadik szolgáltató szolgáltatásaira is. A szolgáltatások a szerződésben rögzített futamidő alatt állnak rendelkezésre, tartalmuk a szerződés időtartama alatt változtatható, ill. beállítható. Bővebb tájékoztatást a connect.volkswagen.com oldalon talál vagy kérjen segítséget Volkswagen-partnerétől. Mobilszolgáltató díjcsomagjairól és feltételekről tájékozódjon mobilszolgáltatójánál.

A frissítések megvásárlásához szüksége van Volkswagen ID felhasználói fiókra, érvényes VW Connect / We Connect szerződésre és az Ön főfelhasználói státuszának megerősítésére, vagyis arra, hogy összekapcsolja felhasználói fiókját az adott járművel. További követelmény, hogy a jármű rendelkezzen az adott frissítéshez szükséges műszaki funkciókkal, hardverekkel és szoftverekkel. A frissítések elérhetősége függhet a modellévtől és a gyártás dátumától. Az adott járműhöz elérhető frissítéseket a főfelhasználó az Infotainment rendszer In-Car Shopjában vagy a Volkswagen Connect Shop-ban a connect-shop.volkswagen.com oldalon tekintheti át. A díjköteles termékek az In-Car Shopban és / vagy a Volkswagen Connect Shop-ban vásárolhatók meg az ott feltüntetett és elérhető fizetési módok egyikével. A Webshopban és In-Car Shopban eltérhet az egyes frissítések elérhetősége. Volkswagen partnere szintén szívesen tájékoztatja Önt a frissítésekről és azok elérhetőségéről. A megvásárolt és aktivált frissítések a járműben maradnak az aktiválás időtartamára, minden járművezető használhatja őket és más járműbe nem vihetők át.

App-Connect ermöglicht grundsätzlich die Nutzung der Technologien Apple CarPlay und Android Auto. Die beiden Technologien liegen in der Verantwortlichkeit von Apple und Google wodurch die Volkswagen AG keinen Einfluss auf die länderspezifische Verfügbarkeit von Apple CarPlay und Android Auto hat und somit die Disponibilität der jeweiligen Technologie länderabhängig unterschiedlich ausfallen kann. Die Verfügbarkeit von Apple CarPlay kann unter https://www.apple.com/de/ios/feature-availability/#apple-carplay und die für Android Auto unter https://www.android.com/intl/de_de/auto/ in Erfahrung gebracht werden. Die Funktionen können während der Vertragslaufzeit inhaltlichen Änderungen unterliegen, bzw. eingestellt werden. Um Ablenkung zu vermeiden, lassen sich während der Fahrt nur zertifizierte Apps starten. Bitte berücksichtigen Sie in diesem Zusammenhang auch, dass manche Apps nicht für jede der zwei Technologien angeboten werden.

Informationen zur Kompatibilität von Smartphones finden Sie für Apple CarPlay unter https://apple.com/de/ios/carplay/, für Android Auto unter https://android.com/intl/de_de/auto/. Apple CarPlay ist eine Marke von Apple Inc. Android Auto ist eine Marke von Google LLC.

Németország, Olaszország, Horvátország (részben), Liechtenstein, Málta (részben), Ausztria, Lengyelország (részben), San Marino, Svájc, Szlovákia, Szlovénia, Csehország, Magyarország, Vatikánváros. További térképanyagok és frissítések a www.volkswagen.de oldalon érhetők el.

Nyílt végű, forint alapú pénzügyi lízing finanszírozási lehetőség fogyasztók részére 2024. február 1-től 2024. március 31-ig, illetve a készlet erejéig érhető el. A konstrukció valamennyi új, Volkswagen személygépjármű vonatkozásában elérhető. A kampány meghosszabbítási jogát fenntartjuk. A Porsche Hungaria Kft. a finanszírozás és a biztosítás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. és a Porsche Versicherungs AG Magyarországi Fióktelep képviseletében jár el.

+ 1 okos tipp: Porsche Casco Bónusz akcióval összevonható, így még 100 000 Ft vételárkedvezmény érhető el!

A fenti finanszírozási konstrukcióban megadott adatok tájékoztató jellegűek, azok változása esetén a fogyasztó által fizetendő teljes összeg is módosulhat. A Porsche Finance Zrt. a belső szabályzataiban rögzítettek szerinti elvégzett ügylet- és ügyfélminősítés eredményétől függően vállalja a gépjármű finanszírozását, és határozza meg a kockázatvállalás végleges feltételeit, melynek keretében a finanszírozási feltételek módosulhatnak, illetve akár egyéb fedezetet írhat elő.

 A THM meghatározása a Referencia THM alapját adó reprezentatíy példától eltérő feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbevevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő valamennyi THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre.

*A fenti kalkuláció 2024. január 31-én érvényes adatokkal készült. A gépjármű ajánlott vételárának meghatározása euróban történik. A fenti kalkulációkban feltüntetett gépjármű vételár csak tájékoztató jellegű, az a Porsche Hungaria Kft. naponta, a tárgynapot megelőző munkanapon az MNB által közzétett EUR-HUF árfolyam alapján frissíti.

**Referencia THM meghatározása a hatályos jogszabályban meghatározott példától eltérő futamidővel került kiszámításra, tekintettel arra, hogy 5 éves futamidővel a konstrukció nem vehető igénybe. A Referencia THM számítás alapját képező reprezentatív példa: fix kamatozású, 20% maradványértékes törlesztésű nyíltvégű pénzügyi lízing, ahol a finanszírozott összeg 3 000 000 Ft + ÁFA, a futamidő 36 hónap, az ügyleti kamatláb 4,49%, az első lízingdíj 4 748 680 Ft, 66 015 Ft a havi lízingdíj, az ügyfél által visszafizetendő teljes összeg 4 114 949 Ft.

Kérjük, a finanszírozás pontos részleteinek és feltételeinek megismerése érdekében keresse a Porsche Finance Zrt. közvetítőjeként eljáró márkakereskedéseket. Felhívjuk a figyelmét, hogy a tájékoztatás nem teljes körű, további részleteket a Porsche Finance Zrt. Általános Üzletszabályzata, Pénzügyi Lízingügyletek Üzletszabályzata és Hirdetményei tartalmazzák, melyek letölthetőek a www.porschefinance.hu oldalról, vagy az Ügyfélszolgálatunkon, valamint a Közvetítőnél elérhetőek. Kérjük, hogy a fenti finanszírozási lehetőség értékeléséhez látogasson el az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ honlapjára (http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem), mert az ott szereplő termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások a megalapozott döntéshez segítséget nyújtanak.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások (715/2007/EK rendelet jelenleg hatályos változata) szerinti mérési eljárással határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján. Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más, nem műszaki jellegű tényezőktől is. A fogyasztási értékek, a CO₂-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extrafelszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó, stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és a mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt. Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást. A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó. 

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új T-Cross

Fedezze fel most az új T-Cross modellt!

Fedezze fel most az új T-Cross modellt!

Az új T-Cross

Fedezze fel most az új T-Cross modellt!

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.