Az új T-Cross ACC adaptív távolságtartó automatikája és "Front Assist" vészfékasszisztense

Az ACC és Front Assist rendszereket a Touareg példáján mutatjuk be

A Life felszereltségtől opcionális elérhető ACC adaptív távolságtartó automatika tartja az Ön által előzetesen beállított maximális sebességet, valamint a jármű és az előtte haladó jármű közötti előre beállított követési távolságot. Az ACC-t a navigációs rendszerrel összekapcsolva az előrelátó sebességszabályozás és kanyarodást segítő rendszer egészíti ki.

 Az ACC az érvényben lévő sebességszabályozásoknak és az út vonalvezetésének (kanyarok, körforgalmak stb.) megfelelően tudja megválasztani a sebességet.1, 2

"Front Assist" vészfékasszisztens

Az ACC és Front Assist rendszereket a Touareg példáján mutatjuk be

Az alapfelszereltség részeként elérhető gyalogos- és kerékpáros felismerő rendszerrel rendelkező "Front Assist" vészfékasszisztens figyelmeztet a gyalogosokra, a kerékpárosokra vagy más járművekre, és vészhelyzetben akár automatikusan fékez.1

A rendszer határain belül.

A járművezetőnek mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új T-Cross

Fedezze fel most az új T-Cross modellt!

Fedezze fel most az új T-Cross modellt!

Az új T-Cross

Fedezze fel most az új T-Cross modellt!

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.