Dupla hajtás.
Dupla vezetési élmény.

Az új Arteon eHybrid egy elektromotorral és egy TSI-benzinmotorral felszerelt plug-in hibrid jármű. A jármű helyi károsanyag-kibocsátás nélkül és halk e-üzemmódban indul, ekkor csak az elektromotor üzemel. Aktiválja a hibrid üzemmódot a vezetési profil kiválasztásával, hogy az 1,4 literes négyhengeres belsőégésű motor és a 85 kW (115 LE) teljesítményű elektromotor kombinációjával rendelkezésére álljon a 160 kW-os (218 LE-s) rendszerteljesítmény. Bízza az új Arteonra mindkét motor optimális összehangolását, vezessen hosszabb szakaszokon is hatékonyan, vagy a két motor együttes erejét kihasználva gyorsuljon akár 7,8 másodperc alatt 0-ról 100 km/h-ra.

A navigáció és a hajtásvezérlés összjátéka igazi különlegességet tartogat hibrid üzemmódban. Adja meg érkezési célját a navigációban és indítsa el aktív hibrid üzemmódban az útvonaltervezést, így optimalizálva a belső égésű motor és az elektromos hajtás összjátékát a teljes útszakaszra. Ez optimalizált fogyasztású vezetéskor mindkét hajtásváltozat leghatékonyabb működését és az elektromos hatótávolság maximális meghosszabbítását jelenti.

Hatótávolság
Hatékony indulás

Az új WLTP eljárás alapján meghatározott, kb. 55 km-es tisztán elektromos hatótávolsággal az új Arteon eHybrid bebizonyítja, hogy a plug-in hibrid technológiának köszönhetően már nem jövőbeli vízió a hatékony mobilitás. És mindez helyi károsanyag-kibocsátás és szinte hang nélkül. 

Felszereltség
Szép jövő

Az eHybrid meghajtás Elegance és R-Line felszereltségi szinteken érhető el. Ehhez olyan átfogó kényelmi és dizájn különlegességek tartoznak, mint az innovatív 3D LED-es hátsó lámpák dinamikus irányjelzőkkel, a digitális műszerfal vagy a "Discover Media" navigációs rendszer beépített Streaming & Internet* szolgáltatással, már az alapfelszereltségben.

Az Elegance és az R-Line felszereltségű modellek ezen túlmenően választható lehetőségek széles palettáját biztosítják Önnek:

  • különféle, a színekre és anyagokra vonatkozó beltéri opciók
  • sportülések

*A streaming-szolgáltatások használatához személyes adategyenleg (eSIM vagy WLAN adatcsomag megosztás) szükséges és már meglévő felhasználói fiók az adott streaming szolgáltatáshoz.

Töltésmenedzsment
A teljes feltöltésnek nem kell sokáig tartania

Arteon eHybrid modelljének töltése egyszerű: egyszerűen csatlakoztassa a töltőkábelt egy otthoni csatlakozóaljzatra vagy opcionálisan elérhető wallboxra. Utóbbi esetén a lítiumion akkumulátor 3,5 óra után éri el a teljes töltöttségi szintet. Ha éppen úton van, Európa-szerte több mint 100 000 töltőállomás áll rendelkezésére, amelyeknél készpénzzel vagy érintésmentesen is fizethet.

Az Arteon eHybrid modellek motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 1,1-1,7 l/100 km, CO2-kibocsátása: 26-40 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásoljak. A képeken látható gépkocsik illusztrációk. 

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.