Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

We Upgrade
A jövő előre programozottan

 

Minden jót kívánunk a jövőhöz! Utólag.

A We Connect [@DIS_VX06] jelenti a belépést a mobil online szolgáltatások és szervizek legújabb generációjába számos Volkswagen modellnél. Kérésre a kezdetektől onlineképes, így Önnek számos We Connect szolgáltatás áll rendelkezésére. A Volkswagen ID-val történő egyszeri aktiválást és regisztrációt követően a We Connect nemcsak kellemesebbé, hanem kényelmesebbé teszi a mindennapi életet. Újdonság, hogy Volkswagen járművét a jármű megvásárlása után is aktiválhatja bizonyos új funkciókhoz. Az Ön igényeinek megfelelően utólag is testreszabható. Teljesen egyszerűen az infotainment rendszer In-Car Shop webáruházban vagy a We Connect webshopban. Itt tekintheti meg We Connect főfelhasználóként a járművéhez megvásárolható "We Upgrade"[@DIS_VX35] funkciókat, majd kényelmesen online be is szerezheti azokat.

Volkswagen járművének tudása fokozható:We Upgrade funkciók az új Golf modellekben

Hangvezérlés: "Helló Volkswagen"


A Volkswagen járműve érti Önt. A "Hallo Volkswagen" megszólítással Ön belép egy természetes párbeszédbe, ami lehetővé teszi a telefon, a média és a navigáció kiválasztott funkcióinak biztonságos és kényelmes vezérlését. Ehhez engedélyezze a "Ready 2 Discover"2 vagy a "Discover Media" infotainment rendszeréhez a hangvezérlést, és vezérelje a jármű számos funkcióját a hangjával. A jármű modelljétől és felszereltségétől függően sok további kiválasztott funkció is vezérelhető beszédhanggal. Így Ön csupán a vezetésre és az útra koncentrálhat és jobban élvezheti a vezetést.

App Connect³: Vigye magával az alkalmazásait a járművébe


Az App-Connect használatával a kiválasztott alkalmazások és tartalmak közvetlenül összekapcsolhatók a Volkswagen járművével, és az adatok átvihetők az infotainment rendszer kijelzőjére, ahol kényelmesen és áttekinthetően kezelhetők a látómezején belül. Így az elképzelhető legegyszerűbben hozzáférhet például a zenecsatornákhoz, hírekhez, térképekhez vagy hangoskönyvekhez. A Volkswagen három interfészt kínál az okostelefonok csatlakoztatására, számos további lehetőséggel: Apple CarPlay™, a Google™ által kiadott Android Auto™ és MirrorLink®. Az Apple CarPlay™ és a Google Android Auto™ a "Discover Media" és a "Ready 2 Discover" navigációs rendszerek "We Upgrade" funkciójaként vezeték nélkül is használható. Vezetés közben csak tanúsított alkalmazások indíthatók el, hogy megakadályozható legyen a figyelem elterelése a vezetésről.

Light Assist: Elvakításmentesen. Szinte minden helyzetben.


A "Light Assist" fényszóró-szabályozás teljesen új megvilágításba helyezi az éjszakai vezetést az új Golffal. A szélvédő mögé beépített kamerával a Light Assist a rendszer keretein belül felismeri a szembejövő vagy az Ön előtt haladó járműveket, és automatikusan átkapcsol a tompított és a távolsági fényszóró között. Ugye, milyen jó kilátások ezek?

Hangulatvilágítás (többszínű): a belső nyugalomért.


Hozza ki a személyiséget Golf járművéből. Az alap hangulatvilágítás bővítésével az egyedi színválasztás révén hangulattól függően világítható meg a jármű belső tere. A hangulatvilágítással (többszínű) "We Upgrade" funkcióként kibővített színcsomag, és ezáltal nagyobb színválaszték áll rendelkezésére a megvilágítás kialakításához. Legyen szó hűvös vagy meleg színárnyalatról, megvilágított nagyvárosról vagy sötét éjszakai országútról: mindenütt kiválaszthatja az Önnek és utasainak megfelelő hangulatot.

A Volkswagen We Upgrade funkcióinak áttekintése

Itt találja az első nem kötelező érvényű betekintésünket azzal kapcsolatban, hogy a jármű mely kiválasztott "We Upgrade" funkcióit engedélyezheti alapvetően utólag. Általában szükség van arra is, hogy a jármű rendelkezzen a "We Upgrade" funkció használatához szükséges hardverrel és műszaki funkciókkal. Keresse fel az infotainment rendszer In-Car Shop webáruházát vagy a We Connect webshopot és ellenőrizze, hogy ezek közül konkrétan melyek érhető el az Ön Volkswagen járműve számára. Főfelhasználóként itt tekintheti meg konkrétan és szerezheti be az Ön járművéhez rendelkezésre álló "We Upgrade" funkciókat.

Golf 8 és modellváltozatai További "We Connect" előkészítéssel rendelkező járművek
Navigáció Későbbi időpontban
Hangvezérlés Későbbi időpontban
App-Connect Későbbi időpontban
Távolságifény szabájzás (Light Assist) -
Hangulatvilágítás (többszínű) -
Autómatikus távolságszabályzás (ACC) -
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata