Zárja be a menüt

We Upgrade
A jövő előre programozottan

 

Minden jót kívánunk a jövőhöz! Utólag.

A We Connect jelenti a belépést a mobil online szolgáltatások legújabb generációjába számos Volkswagen modellnél. Kérésre a kezdetektől onlineképes, így Önnek számos We Connect szolgáltatás áll rendelkezésére. A Volkswagen ID-val történő egyszeri aktiválást és regisztrációt követően a We Connect nemcsak kellemesebbé, hanem kényelmesebbé teszi a mindennapi életet. Újdonság, hogy Volkswagen járművének bizonyos funkcióit a jármű megvásárlása után, később is aktiválhatja, így gépkocsija az Ön igényeinek megfelelően utólag is testreszabható. Mindez teljesen egyszerűen elvégezhető online az infotainment rendszere In-Car Shop webáruházában. Itt tekintheti meg We Connect főfelhasználóként a járművéhez megvásárolható "We Upgrade"1 funkciókat.

Volkswagen járművének tudása fokozható:We Upgrade funkciók az új Golf modellekben

Hangvezérlés: "Helló Volkswagen"


A Volkswagen járműve érti Önt. A "Hallo Volkswagen" megszólítással Ön belép egy természetes párbeszédbe, ami lehetővé teszi a telefon, a média és a navigáció kiválasztott funkcióinak biztonságos és kényelmes vezérlését. Ehhez engedélyezze a "Ready 2 Discover"2 vagy a "Discover Media" infotainment rendszeréhez a hangvezérlést, és vezérelje a jármű számos funkcióját a hangjával. A jármű modelljétől és felszereltségétől függően sok további kiválasztott funkció is vezérelhető beszédhanggal. Így Ön csupán a vezetésre és az útra koncentrálhat és jobban élvezheti a vezetést.

App Connect³: Vigye magával az alkalmazásait a járművébe


Az App-Connect használatával a kiválasztott alkalmazások és tartalmak közvetlenül összekapcsolhatók a Volkswagen járművével, és az adatok átvihetők az infotainment rendszer kijelzőjére, ahol kényelmesen és áttekinthetően kezelhetők a látómezején belül. Így az elképzelhető legegyszerűbben hozzáférhet például a zenecsatornákhoz, hírekhez, térképekhez vagy hangoskönyvekhez. A Volkswagen három interfészt kínál az okostelefonok csatlakoztatására, számos további lehetőséggel: Apple CarPlay™, a Google™ által kiadott Android Auto™ és MirrorLink®. Az Apple CarPlay™ és a Google Android Auto™ a "Discover Media" és a "Ready 2 Discover" navigációs rendszerek "We Upgrade" funkciójaként vezeték nélkül is használható. Vezetés közben csak tanúsított alkalmazások indíthatók el, hogy megakadályozható legyen a figyelem elterelése a vezetésről.

Light Assist: Elvakításmentesen. Szinte minden helyzetben.


A "Light Assist" fényszóró-szabályozás teljesen új megvilágításba helyezi az éjszakai vezetést az új Golffal. A szélvédő mögé beépített kamerával a Light Assist a rendszer keretein belül felismeri a szembejövő vagy az Ön előtt haladó járműveket, és automatikusan átkapcsol a tompított és a távolsági fényszóró között. Ugye, milyen jó kilátások ezek?

Hangulatvilágítás (többszínű): a belső nyugalomért.


Hozza ki a személyiséget Golf járművéből. Az alap hangulatvilágítás bővítésével az egyedi színválasztás révén hangulattól függően világítható meg a jármű belső tere. A hangulatvilágítással (többszínű) "We Upgrade" funkcióként kibővített színcsomag, és ezáltal nagyobb színválaszték áll rendelkezésére a megvilágítás kialakításához. Legyen szó hűvös vagy meleg színárnyalatról, megvilágított nagyvárosról vagy sötét éjszakai országútról: mindenütt kiválaszthatja az Önnek és utasainak megfelelő hangulatot.

1) A "We Upgrade" termékek használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra, érvényes We Connect szerződésre és főfelhasználói jogosultságra van szüksége, amely a felhasználói fiókja összekapcsolását jelenti a konkrét járművel. Továbbá szükség van arra is, hogy a jármű rendelkezzen az adott termékhez szükséges hardverrel és műszaki funkciókkal. A We Upgrade szolgáltatásban az adott járműhöz rendelkezésre álló termékeket a főfelhasználó megtekintheti az Infotainment rendszer In-Car Shop áruházában. Díjköteles termékek vásárlásához a We Connect https://shop.volkswagen-we.com weboldalon elérhető webáruházában első alkalommal meg kell adni egy fizetési módot. A megvásárolt és aktivált "We Upgrade" funkciók a járműben maradnak, és nem ruházhatók át másik járműre.

2) A We Connect szolgáltatások használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, valamint a felhasználónévvel és jelszóval be kell jelentkeznie a We Connect szolgáltatásba. Továbbá külön We Connect, ill. We Connect Plus szerződést kell kötnie online a Volkswagen AG vállalattal. A We Connect Plus szolgáltatás esetében átadását követően 90 nap áll rendelkezésére, hogy a www.portal.volkswagen-we.com oldalon regisztrálja a járművét, és ingyenesen használja a szolgáltatásokat a megállapodás szerinti futamidő teljes időtartamára. A We Connect mobil online szolgáltatások használatát a beépített internetkapcsolat teszi lehetővé. Az ehhez tartozó és Európában felmerülő adatköltségeket a "Streaming & Internet" szolgáltatások, valamint néhány In-Car App alkalmazás kivételével a Volkswagen AG viseli a hálózati lefedettség keretében. A "Streaming & Internet" szolgáltatások, az egyes In-Car App alkalmazások, valamint a WLAN-hotspotok használatához díjköteles adatcsomagok vásárolhatók a "Cubic Telecom" külső mobilszolgáltatási partnerünkön keresztül, amelyek a hálózati lefedettség területén számos európai országban használhatók. Az árakat és a szolgáltatásokat támogató országokat a https://vw.cubictelecom.com weboldal ismerteti. A Webrádió és a Médiastreaming mobil végkészüléken (pl. okostelefonon) keresztül is igénybe vehető, amennyiben a készülék használható mobil WLAN-hotspotként. Ebben az esetben a megfelelő szolgáltatások csak az Ön és a mobilszolgáltatója között fennálló vagy külön megkötendő mobilszolgáltatási szerződés alapján és csak a mindenkori mobiltelefon-hálózat lefedettségi területén belül vehetők igénybe. Az interneten keresztül fogadott adatcsomagokra a mobiltelefonos díjszabástól függően többletköltségek merülhetnek fel, különösen a külföldön történő üzemeltetés esetén (pl. barangolási díjak). Az ingyenes We Connect alkalmazás használatához megfelelő iOS vagy Android operációs rendszerre, valamint adatopcióval rendelkező SIM-kártyára és az Ön, ill. a mobilszolgáltatója között fennálló vagy külön megkötendő mobilszolgáltatási szerződésre van szükség. A szolgáltatáscsomagokban leírt egyes We Connect és We Connect Plus szolgáltatások elérhetősége országonként változó lehet és függhet a járműtől, valamint a felszereltségtől is. A szolgáltatások a szolgáltatási szerződésben megállapított időtartamig állnak rendelkezésre, és a szerződés időtartama alatt tartalmilag változhatnak. További tudnivalók www.portal.volkswagen-we.com weboldalon és a Volkswagen szervizpartnereknél. A mobilszolgáltatás díjszabási feltételeit a mobilszolgáltatójánál szerezheti be.

3) Az App-Connect magában foglalja az Apple CarPlay™, Android Auto™ és MirrorLink® szolgáltatásokat. Vezetés közben csak tanúsított alkalmazások indíthatók el, hogy megakadályozható legyen a figyelem elterelése a vezetésről. Ebben a tekintetben vegye azt is figyelembe, hogy néhány alkalmazás nem érhető el mind a három technológia számára, valamint azt is, hogy a technológiák országonként eltérő módon állhatnak rendelkezésre. Az okostelefonok kompatibilitását az Apple CarPlay™ kapcsán a https://www.apple.com/ios/carplay/, az Android Auto™ kapcsán a https://www.android.com/intl/hu_hu/auto/ és a MirrorLink® kapcsán a https://mirrorlink.com/ webhelyen ellenőrizheti.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata