Zum Seitenanfang
IQ.Drive
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Életre terveztük Az új Golf

 

A mobil ikon digitális ikonná válik

Az új Golf az élre tör. És közben a digitalizáció új mérföldkövévé válik az utakon. Az intelligens asszisztensrendszerek minden utat kényelmesebbé és nyugodtabbá tesznek. A klasszikus Golf-érzéssel kombinálva.

Az új Golf: kényelmesebb, intelligensebb, még inkább hálózatba kapcsolt generáció.

Az új Golf számos különlegességgel rendelkezik. Röviden máris bemutatunk három ilyen funkciót:

Innovision Cockpit

Teljesen Önre szabva

IQ.LIGHT

Intelligens világítás

IQ.DRIVE: Car2X

Felismeri, mi jöhet

Ismerje meg Ön is az új Golfot

Digitális kényelem

Innovision Cockpit

Teljesen Önre szabva

Golfja felismeri Önt és felszereltségi szinttől függetlenül, teljesen automatikusan aktiválja személyes vezetői profilját: az ülésbeállítástól kezdve a világításon át egészen az Ön számára kellemes klímáig.* Az Önnek megfelelő beállításokat rendkívül kényelmesen végezheti el az opcionális Innovision Cockpit segítségével: a 25,4 cm-es (10 colos) "Discover Pro" navigációs rendszerrel párosított 25,4 cm-es (10 colos) digitális műszerfalon. A digitális műszerfal a klasszikus tartalmak - pl. fordulatszámmérő, sebességmérő és kilométerszámláló - mellett további hasznos adatokat is megjelenít. Így pl. a teljes felület navigációs térképként használható.

A "Discover Media" vagy a "Discover Pro" navigációs rendszer óriási képernyője - az okostelefonhoz hasonló módon - vonzó grafikáival és animációival jeleníti meg a funkciókat.

*A saját Volkswagen ID beállítása után és az első bejelentkezést követően.

Digitális műszerfal

Futurisztikus jövő

Az alapfelszereltségként elérhető "Digital Cockpit" kombinált digitális műszerfal egy nagy felbontású, 25,4 cm-es (10 colos) képernyőn mutatja azokat a tartalmakat, amelyeket Ön fontosnak talál: hiszen saját elképzelése alapján kiválaszthatja az olyan hagyományos tartalmakat is, mint pl. a fordulatszámmérő, sebességmérő és a kilométerszámláló, de akár az asszisztensrendszereit is megjelenítheti optikailag, mint ahogy választhatja a navigációs térkép és a média-rendszerek kombinációját is - mindezt igényes grafikai és animációs megoldásokkal.

Voice Control

Csak a parancsaira vár: a hangvezérlés funkció

Az opcionális (és magyar nyelven nem működő) intuitív hangvezérlés funkciónak köszönhetően hangjával kezelheti a rádiót, a telefont, a klímát és a navigációt a Golfjában. Hangvezérlés segítségével kiválaszthatja a megfelelő rádióadót, a névjegyzékből a kívánt bejegyzést vagy a keresett hívószámot. És a We Connect Plus online hangvezérlés funkcióval Golfja még jobban érti majd Önt. Válassza ki online pl. a kedvenc zenéjét, vagy adja meg a navigációs rendszernek a célállomást teljesen intuitív módon.

Head-up-Display

Az úton marad a tekintete

Egyszerre láthatja a legfontosabb információkat és az úttestet. Ez az opcionális Head-up-Display hatalmas előnye az Ön Golfjában. A szélvédő vetítőfelületként megjeleníti a sebességet, a vezetői asszisztensrendszer jelzéseit vagy a navigációs rendszer utasításait. Az információk szembefényben is jól olvashatóak. Ha pedig már nincs szüksége a kijelzőre, bármikor kikapcsolhatja.

Dizájn

Külső megjelenés

Láthatóan dinamikus Érezhetően Golf

Dinamikus dizájn: négy, szemnek tűnő, keskeny LED Matrix fényszórókkal ellátott, egészen hátra tolt orr az újonnan kialakított Volkswagen logóval. Minden következetesen harmonikus és kifejezetten egymásra épített - ahogy azt a Golftól már megszoktuk. A jármű hátulján a keskeny hátsó fényszórók hangsúlyosak, ezek között kapott helyet az új logó és az egyenes Golf felirat. A kipufogócsövet pedig visszafogottan elrejtettük a szépen kialakított hátsó diffúzor alá.

Fénydizájn

LED új megvilágításban

A Golfban a látványosan és dinamikusan mélyen ülő, oldalt egészen a sárvédőig húzódó LED-es fő fényszórók az alapfelszereltség részét képezik. Ugyancsak az alapfelszereltség része a beépített ködfényszóró. További jellemző: a négy szemnek látszó kinézet. A jármű hátulján is minden összhangban van: keskeny, LED-es fényszórók emelik ki a hátsó részt. Ami pedig opcionális: az IQ.LIGHT LED-Mátrix fényszóró "Dynamic Light Assist" dinamikus távfény-szabályzással, amely a fény eloszlását automatikusan a közúti forgalomhoz igazítja.

Kerekek

Tetszeni fog Önnek a Golf kerék-választéka

Leginkább ízlés dolga, hogy Golfja melyik felni-gumiabroncs kombinációval néz ki a legjobban. Biztosak vagyunk benne, hogy kínálatunkban meg fogja találni az Önnek tetszőt.

 

Belső tér

Digitális beltéri álom

Különösen feltűnő: 25,4 cm-es (10 colos) digitális műszerfal 20,9 cm-es (8,25 colos) érintőképernyővel a "Composition Media" rádió esetén.* Az intuitív érintéses vezérlésnek köszönhetően eltűnik a rengeteg kapcsoló, gomb és szabályzó. Az opcionálisan akár 32 különböző színárnyalatban elérhető hangulatvilágítás személyre szabott légkört teremt. Az igazi Golf-érzést természetesen az összes digitális újítás tükrözi.

*Opcionálisan 25,4 cm-es (10 colos) "Ready 2 Discover" és "Discover Media" érintőképernyővel. A "Discover Pro" segítségével létrejön az Innovision Cockpit.

Hangulatvilágítás

Teljesen világos: kellemes színek, nyugodt vezetés

Tegye személyessé Golfját! Ebben segít Önnek a belső tér 10 (sőt, felszereltségi szint függvényében akár 32!) különböző színű, harmonikus hatást keltő világítása. Legyen szó hidegebb vagy melegebb színekről, kivilágított nagyvárosról vagy éjszakai sötét országútról: minden úton megteremtheti saját magának és útitársának a megfelelő légkört.

IQ.DRIVE

Car2X

Felismeri, mi jöhet: Car2X

Azok a járművek, amelyek kommunikálnak egymással a közlekedés során, biztonságosabbá teszik az utakat, kevesebb forgalmi torlódást okoznak és figyelmeztetnek a kialakul vészhelyzetekre. Az alapfelszereltséghez tartozó, veszélyre figyelmeztető rendszer hasznos információkkal segíti a vezetőt, pl. figyelmeztet az építkezésekre vagy a speciális mentőjárművek közeledésére - feltéve, hogy ezek is használnak Car2X rendszert. A kommunikáció WLAN-on (pWLAN-on) keresztül a Car2X technológia segítségével működik. A Car2X funkcióval ellátott, opcionális ACC adaptív sebességtartó automatika számos hasznos információval látja el a vezetőt, vészhelyzet esetén pedig aktívan be is avatkozhat az eseményekbe. Például a forgalmi torlódás végén.

Travel Assist

Tartja Önnek a sávot
Másoktól pedig a távolságot

Az opcionális "Travel Assist" kifejezetten hasznos vezetéstámogató rendszer a járműben. Egyetlen gombnyomásra támogatja Önt az egyhangú és fárasztó vezetési helyzetekben.*

  • A "Travel Assist" leginkább autópályán, valamint jól kiépített országúton tartja a sávot és a sebességet, közben pedig a követési távolságot is figyelembe veszi a járművünk előtt haladó forgalomhoz képest.
  • A kettős tengelykapcsolós váltóval együtt kényelmesen vezethet forgalmi dugóban és araszoló forgalomban egyaránt.* A rendszer határain belül. A járművezetőnek továbbá mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.

*A rendszer határain belül. A járművezetőnek továbbá mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.

ACC

Tartja a távolságot, és betartja a sebességhatárt

Az opcionális ACC adaptív sebességtartó automatika tartja az Ön által előzetesen beállított maximális sebességet*, valamint a járműve előtt haladó járműhöz képest a követési távolságot. Az ACC-t az opcionális navigációs rendszerrel összekapcsolva az előrelátó sebességszabályozás és kanyarodást segítő rendszer egészíti ki. Ezzel támogatja Önt a rendszer a sebességtúllépés elkerülésében, mivel betartja a hivatalos sebességkorlátozásokat. A rendszer beállítja továbbá a navigációból származó útvonal adatainak megfelelően a jármű sebességét a kanyarokban, kereszteződésekben és körforgalmakban.**

*Legfeljebb 210 km/h-ig.
**A rendszer határain belül.

Bővebben az új Golfról:

Az új Golf megint egy teljes járműgenerációt jelképez. Digitális újításaival, dinamikus dizájnnal és érezhetően kényelmes kezeléssel.

Tulajdonságok

Konnektivitás

Vissza az áttekintéshez

Rádió és navigáció

Vissza az áttekintéshez

Kényelem

Vissza az áttekintéshez

Kitekintés: az új Golf GTE

Jön az új Golf GTE.
Sportosabb. Digitalizáltabb. Hatékonyabb.
Az új Golf plug-in hibrid technológia segítségével kombinálja az erős benzinmotort a jövőbe mutató elektromobilitás minden előnyével.
A hatékonyság pedig megkettőzi a vezetési élményt.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata