Tartja Önnek a sávot. Másoktól pedig a távolságot.

Az új Golf Variant: "Travel Assist"

A "Travel Assist" vezetői asszisztensrendszert az új Golfon mutatják be. 

Az opcionális "Travel Assist" kifejezetten hasznos vezetéstámogató rendszer a járműben. Használata esetén a jármű képes tartani a sávot, a követési távolságot az előttünk haladó járműtől és az Ön által beállított maximális sebességet.

Többek között adaptív sávtartásra is használható, ami azt jelenti, hogy a "Travel Assist" alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához, és képes arra, hogy a járművet a saját sávjában ne pontosan középen, hanem inkább bal vagy jobb oldalon tartsa.

Amennyiben Volkswagen modellje rendelkezik "Park Assist" parkolássegítő rendszerrel, "Side Assist" sávváltást segítő rendszerrel és navigációs rendszerrel, akkor autópályán tetszés szerint használhatja a "Travel Assist" aktív támogatási funkcióját sávváltáskor.

A "Travel Assist" előrelátó sebességszabályozással és kanyarodást segítő funkcióval is rendelkezik. Így megválasztható a jármű sebessége az érvényben lévő sebességszabályozások és az út jellege alapján (kanyarok, körforgalmak stb.).1,2,3

A rendszer határain belül.

A járművezetőnek mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.

Navigációs rendszerrel együtt.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új Golf Variant

Életre terveztük

Életre terveztük

Az új Golf Variant

Életre terveztük

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata