Hallotta már?

Az új Golf Variant: rádiók és navigáció 

"Ready 2 Discover" rádió

A "Ready 2 Discover" rádió1 6+1 hangszórójával magas akusztikai élményt nyújt. Az App-Connect (beleértve az App-Connect Wireless-t, az Apple CarPlayt és az Android Autot2) lehetővé teszi, hogy a kiválasztott alkalmazásokat közvetlenül a Volkswagenjében kezelje. A Digital Cockpit Pro segítségével pedig mindig szem előtt vannak a jármű adatai - az Ön kívánságai szerint konfigurálva. További felszereltségek és funkciók:

 • Érintőképernyő (32,2 cm/12,9 col) FM közelítésérzékelővel
 • Alapfelszereltségben elérhető DAB+-támogatás a zajmentes vételhez
 • C-típusú USB-csatlakozók (legfeljebb 45 W töltési teljesítménnyel)
 • Bluetooth mobiltelefoninterfész
 • Előkészítve későbbi engedélyezéshez: "Discover"3 navigációs funkció

"Discover" navigációs rendszer

Az opcionális "Discover"1 navigációs rendszer intuitív navigációt biztosít közúti jelzőtábla-felismerő rendszerrel, valamint FM és digitális DAB+ rádió vételével. Emellett a VW Connect Plus világot behálózó online szolgáltatásai állnak az Ön rendelkezésére.1 Az App-Connect (beleértve az App-Connect Wireless-t, az Apple CarPlayt és az Android Autot2) lehetővé teszi, hogy a kiválasztott alkalmazásokat közvetlenül a Volkswagenjében kezelje. A Digital Cockpit Pro segítségével pedig mindig szem előtt vannak a jármű adatai - az Ön kívánságai szerint konfigurálva. További felszereltségek és funkciók:

 • Érintőképernyő (32,2 cm/12,9 col)
 • 6 hangszóró
 • Központi hangszóró
 • C-típusú USB-csatlakozók (legfeljebb 45 W töltési teljesítménnyel)
 • Mobiltelefon-interfész induktív töltés funkcióval
 • "IDA" nyelvi asszisztens ChatGPT integrációval

A VW Connect / We Connect szolgáltatások használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, majd felhasználónévvel és jelszóval kell bejelentkeznie a VW Connectbe / We Connectbe. Továbbá külön VW Connect, illetve VW Connect Plus vagy We Connect, illetve We Connect Plus szerződést kell kötni online a Volkswagen AG-val a www.myvolkswagen.net oldalon vagy a "Volkswagen" alkalmazásban (elérhető az App Store-on vagy a Google Play Áruházból). A VW Connect Plus / We Connect Plus esetében a jármű átadását követően 90 nap áll rendelkezésére a jármű www.myvolkswagen.net oldalon vagy a "Volkswagen" alkalmazásban történő regisztrációjára, amivel a megállapodás tárgyát képező ingyenes időtartam teljes ideje alatt használható a szolgáltatás.

Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális magyarországi kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. Az árak tájékoztató jellegűek.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások (715/2007/EK rendelet jelenleg hatályos változata) szerinti mérési eljárással határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján. Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más, nem műszaki jellegű tényezőktől is. A fogyasztási értékek, a CO₂-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extrafelszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó, stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és a mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt. Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást

Az új Golf Variant:Üzemanyagfogyasztás 4,4 - 6,6 l/100 km
CO₂-kibocsátási értékek: 115 - 150 g/km
A kép illusztráció. 03/2024.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új Golf Variant

Életre terveztük

Életre terveztük

Az új Golf Variant

Életre terveztük

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata