Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

2020.7.31 A Volkswagen a legjobb beszállítókat díjazta

A Volkswagen a 18. alkalommal osztotta ki a Volkswagen Group Award díjat, amellyel világszerte a legjobb beszállítók tevékenységét ismeri el. Hat kategóriában összesen nyolc, jövőorientált területen együttműködő vállalatot díjaztak. Az idei évben az elismeréseket nem a szokásoknak megfelelően személyesen, hanem levélben adták át. Frank Witter, a Volkswagen Csoport pénzügyi vezetője és ideiglenes, a beszerzés területéért felelős igazgatótanácsi tagja így nyilatkozott a díj kapcsán: „Szeretnénk köszönetet mondani minden díjazott vállalatnak kiemelkedő elkötelezettségükért. A Volkswagen Csoport elektromos mobilitás irányába történő átrendeződésének elképesztő sikere az erős, innovatív beszállítókkal való szoros együttműködésnek is köszönhető.”

A díjazott partnerek kulcsfontosságú lendületet vittek a Volkswagen globális hálózatába az év során és segítettek a vállalatnak, hogy jelentős lépéseket tegyen karbonsemleges mobilitást célzó stratégiájának megvalósítása felé. A vállalatok kiemelt szerepet játszottak például az elektromos mobilitás sikeres felfuttatásában úgy, hogy gondoskodtak a moduláris elektromos hajtás eszközkészletének töltőkábeleiről (HARTING) vagy a hálózatról tölthető (plug-in) járművek akkumulátortartójáról (Nemak). A SIEM Car Carriers támogatta a cseppfolyós földgáz (LNG) szállítási útvonalak indítását, ezzel is segítve a csökkentett károsanyag-kibocsátás mellett történő globális járműszállítást. Egy beszállító elérhetetlenségét követően a gyártás azonnali indításánál gondoskodott a Jiangsu Pacific Precision Forging a Volkswagen beszállítói láncának sértetlenségéről és segített abban, hogy a Volkswagen a lehető leggyorsabban folytathassa a gyártást. Az elismerés a beszállítók különleges elkötelezettségét is díjazza, amit a Covid-19 járvány alatt mutattak.

Minden díjazott - köszönhetően kiemelkedő szakértelmének, innovációjának és gyorsaságának - kulcsfontosságú szereplő a konszern világszintű termelési hálózatában. A díjak kategóriájának és tartalmának meghatározása az autóipar átalakulását figyelembe véve történt és tükrözi a kiemelt, jövőorientált témák jelentőségét.

A Volkswagen Group Award 2020 nyolc győztese:

Vállalat Kategória Ország
Friedrich Boysen GmbH & Co. KG Helyi teljesítmény Németország
HARTING Automotive GmbH Elektromos mobilitás Németország
Jiangsu Pacific Precision Forging Co., Ltd. Helyi teljesítmény Kína
Mueba Carbo Tech GmbH Helyi teljesítmény Ausztria
Nemak S.A. Az év bemutatója Németország
Shanghai Automobile Air-Conditioner Accessory Co., Ltd. Globális teljesítmény Kína
SIEM Car Carriers AS Fenntarthatóság Egyesült Királyság
STIWA Advanced Products GmbH Innovációs érték Ausztria
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata