Konnektivitás

T-Roc

    

We Connect

Kérésére már a kezdetektől teljesen hálózatba kapcsolt és számos We Connect szolgáltatás áll az Ön rendelkezésére. A Volkswagen ID egyszeri aktiválása és a bejelentkezés után játszi könnyedséggel, ráadásul ingyen használhatja az innovatív online szolgáltatásokat.

A We Connect a Volkswagenjével összekapcsolva nemcsak kellemesebbé, hanem kényelmesebbé is teszi mindennapjait. Hozzáférést biztosít Önnek a gépjárművel kapcsolatos fontos információkhoz, és kényelmesen elérhetővé teszi a műszaki segélyhívást vagy a szervizidőpont-tervezést.

Okostelefonjának We Connect alkalmazásával útközben bárhol megnézheti Volkswagenjének fontos adatait: ellenőrizze például az aktuális hatótávolságot vagy azt, hogy minden ajtó és ablak zárva van.

A We Connectről bővebben

We Connect Plus

 A Volkswagen digitális szolgáltatásainak világa új szintre emeli a T-Roc Cabriolet modellben a konnektivitást: a We Connect Plus igény szerint további okos technológiákat biztosít. Ide tartozik az intelligens navigáció is, amellyel Ön közel valós időben látja az aktuális közlekedési információkat az útvonal változásáról vagy figyelmeztetést kap a forgalmi akadályokról. Az intelligens online útvonal-meghatározásnak köszönhetően Ön rugalmasan reagálhat a megváltozott körülményekre és az optimális útvonalon közlekedhet. Az online térképfrissítés biztosítja, hogy mindig a térképanyag legújabb verzióját használja. Még nyugodtabb lehet a legaktuálisabb információk birtokában az üzemanyagtöltő állomások árairól, a szabad parkolóhelyekről a parkolóházakban és a nyilvános parkolóhelyeken.

A We Connect Plusról bővebben

We Upgrade

Utólag személyre szabható: az új T-Roc Cabriolet számos funkciója most először nemcsak frissíthető, hanem akár utólag is aktiválható We Upgrade funkcióként. Így a felszereltségtől függően a jövőben utólag aktiválhatja a navigációt a "Ready 2 Discover" rádióhoz és a hangvezérlést.

Tovább a We Upgrade-hez

Streaming & Internet

A "Streaming & Internet" szolgáltatással évezheti kedvenc zenéjét az új T-Roc Cabriolet modellben. Elegendő egyszer bejelentkezni a már meglévő hozzáférési adataival és már élvezheti is a közvetlen hozzáférést a jármű infotainment rendszerén keresztül, anélkül, hogy külső készülékekre lenne szüksége. A webrádió szolgáltatással pedig az internetrádió minden előnyét élvezheti, így az élő adások és podcastok keresése és lejátszása gyerekjátékká válik. A beépített WLAN-hotspot biztosítja az internetkapcsolatot Önnek és utasainak, akár nyolc készüléken is lehetővé téve a böngészést.

Vezeték nélküli App-Connect

Az opcionális App-Connect biztosítja az alkalmazások és tartalmak kényelmes használatát. Zene, hírek, térképek vagy hangoskönyvek jeleníthetők meg az infotainment rendszer kijelzőjén, így azokat Ön közvetlenül a látóterében kezelheti. Három interfészt is kínálunk az okostelefonok csatlakoztatására: Apple CarPlay, Google Android Auto és MirrorLink. Igazán kényelmes: az Apple CarPlay és Google Android Auto használat közben vezeték nélkül csatlakozik a "Discover Media" és a "Discover Pro" navigációs rendszerekhez, valamint a "Ready 2 Discover" rádióhoz.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások szerinti mérési eljárással (715/2007/EK jelenleg hatályos rendelete) határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján. Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. A jármű fogyasztása és CO2-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A fogyasztási értékek, a CO2-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extrafelszerelések és tartozékok miatt (pl.: gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és a mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt. Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl.: a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást. A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó.

T-Roc Cabriolet

Üzemanyag-fogyasztás: 7,7-8,3 l/100 km, CO₂-kibocsátás: 176-188 g/km

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

T-Roc Cabriolet

  1. 1.

    A következő ábrák extra felszereltségű járműveket mutatnak. Vissza az oldal tetejére

T-Roc Cabriolet

  1. 1.

    A következő ábrák extra felszereltségű járműveket mutatnak. Vissza az oldal tetejére

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.