ID.5 GTX konnektivitás

We Connect

A We Connect1 digitális szolgáltatásaival az ID.5 hálózatba kapcsolt járművé válik, mert a beépített SIM-kártya segítségével igény esetén bármikor képes az internethez kapcsolódni. Élvezze az új funkciókat, a folyamatos optimalizálásokat és frissítéseket az ID. mobil adatkapcsolatán keresztül történő Over-the Air frissítésekkel. Okostelefonjának We Connect ID. alkalmazásával2 útközben bárhol megnézheti ID. modelljének fontos adatait: ellenőrizze például az aktuális hatótávolságot vagy azt, hogy minden ajtó és ablak zárva van. Az időjárás-előrejelzés és a töltöttségi szint függvényében az alkalmazásban ajánlásokat kap a nagyfeszültségű akkumulátor előmelegítésére.

We Connect Plus

Valós idejű forgalmi információk, a töltőállomások aktuális foglaltsága, árak és nyitvatartás - ez a We Connect Plus1 szolgáltatással mind elérhető. A megfelelő We Connect ID. applikációval2 az okostelefonja távirányítóként funkcionál. Ez lehetővé teszi a töltési folyamatok kényelmes indítását és leállítását távolról, valamint a klímaberendezés egyéni preferenciák szerinti beállítását. A We Connect ID. alkalmazás emellett képes a tárolt szokások segítségével előre beállítani az optimális indulási időpontokat az előzetes légkondicionáláshoz, valamint képes a töltési folyamatok indítására és leállítására. Így kapcsolatban maradhat járművével - akár úton van, akár otthon a kanapén ül.

App-Connect

Szeretné kényelmesen használni járművében okostelefonja alkalmazásait? Az App-Connect6,8 funkcióval ez könnyebb, mint valaha. A kiválasztott alkalmazásokat és tartalmakat közvetlenül Volkswagenjében kezelheti. Ezek az infotainment rendszer kijelzőjén jelennek meg, így azokat Ön kényelmesen, közvetlenül a látóterében kezelheti. Így rendkívül egyszerűen hozzáfér például a zenékhez, üzenetekhez, térképekhez vagy hangoskönyvekhez. Három, lehetőségek széles választékát nyújtó interfészt is kínál a Volkswagen az okostelefonok csatlakoztatására: Apple CarPlay™, Google Android Auto™ és MirrorLink®. Az Apple CarPlay™ és a Google Android Auto™ akár vezeték nélkül is használható7

1.     Az ID. család We Connect és We Connect Plus szolgáltatásainak használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége és felhasználónévvel és jelszóval kell bejelentkeznie a We Connect / We Connect Plus szolgáltatásokba. Továbbá külön We Connect / We Connect Plus szerződést kell kötni online a Volkswagen AG-val. A We Connect szerződése az ID. család esetén nem hároméves időtartamra szól. A We Connect Plus kezdetben három évre szól, majd díj ellenében meghosszabbítható a lejáratot követően. A jármű átadását követően 90 nap áll rendelkezésére a jármű We Connect ID. applikációban történő regisztrációjára a myvolkswagen.net oldalon (ez az alkalmazás elérhető az App Store-ban és a Google Play Store-ban), és ezáltal a We Connect Plus szolgáltatásait a megállapodás tárgyát képező teljes ingyenes időtartam alatt használhatja. Későbbi regisztráció esetén a díjmentes futamidő rövidül. 

Egyes We Connect / We Connect Plus mobil online szolgáltatások csak a We Connect ID. alkalmazáson keresztül érhetők el. Az ingyenes alkalmazás használatához egy megfelelő iOS vagy Android operációs rendszerű okostelefonra és egy, a mobilszolgáltatójával (akár külön e célból) kötött, SIM adatkártyára vonatkozó előfizetői szerződésre van szükség. Ha az interneten keresztül bonyolít adatforgalmat, az Ön szolgáltatójának tarifáitól függően és különösen külföldi használat esetén járulékos költségek (pl. roamingdíjak) merülhetnek fel.

Ezek a mobil online szolgáltatások a megállapodott szerződéses futamidő alatt állnak rendelkezésre, és tartalmuk a szerződéses futamidő alatt változhat. Bővebb információért keresse fel a www.connect.volkswagen-we.com oldalt vagy forduljon Volkswagen-partneréhez. Kérjük, vegye figyelembe az ID. család digitális szolgáltatásainak jelenlegi általános szerződési feltételeit is. 

2.     Az ingyenes alkalmazás használatához egy megfelelő iOS vagy Android operációs rendszerű okostelefonra és egy, a mobilszolgáltatójával (akár külön e célból) kötött, SIM adatkártyára vonatkozó előfizetői szerződésre van szükség. Ha az interneten keresztül bonyolít adatforgalmat, az Ön szolgáltatójának tarifáitól függően és különösen külföldi használat esetén járulékos költségek (pl. roamingdíjak) merülhetnek fel.

3.     A rendelkezésre álló európai töltőinfrastruktúra több mint 80%-a.

4.     Ez az opció későbbi időpontban rendelhető.

5.     Az Apple Music / Spotify és minden ahhoz tartozó logó és mozgó védjegy az Apple Inc. vagy a Spotify védjegye. Az Apple Music / Spotify használatához Apple / Spotify felhasználói fiókra van szüksége.

A Volkswagen AG (Volkswagen) ezzel az In-Car Appban lehetővé teszi az Apple Music szolgáltatásának elérését. A Volkswagen nem felel a szolgáltatás eléréséért. Az Apple / Spotify saját felelősségére biztosítja a streaming szolgáltatásokat. A zolgáltatások használatára az Apple/Spotify használati feltételei és adatvédelmi nyilatkozata vonatkozik.

Az Apple Music / Spotify Volkswagenben történő használatához szükséges egy Volkswagen ID és We Connect Plus szerződés. Az adatkapcsolat költségeit a Volkswagen AG viseli.

Mindkét technológia az Apple és a Spotify felelőssége, ami azt jelenti, hogy a Volkswagen AG-nak nincs befolyása az országspecifikus elérhetőségre, így az adott technológia elérhetősége országonként eltérő lehet. Az Apple Music elérhetőségét ahttps://support.apple.com/de-de/HT204411 és a Spotify elérhetőségét a https://support.spotify.com/de/article/where-spotify-is-available/ oldalon ellenőrizheti. A funkciók tartalma a szerződés időtartama alatt változtatható, ill. beállítható.

6.     Az App-Connect kompatibilis az Apple CarPlay™, Android Auto™ és MirrorLink® technológiáival. A figyelemelterelés elkerülése érdekében útközben csak tanúsítvánnyal rendelkező alkalmazások tudnak elindulni. Kérjük, ezzel kapcsolatban vegye figyelembe, hogy néhány alkalmazás nem érhető el mind a három technológia számára, a szolgáltató a szerződés időtartama alatt változtathatja a funkciók tartalmát, illetve megszüntetheti azokat, továbbá ezen technológiák elérhetősége országonként eltérhet. Az okostelefonok kompatibilitásával kapcsolatos információk az Apple CarPlay™ rendszerhez a https://apple.com/de/ios/carplay/ oldalon, az AndroidAuto™ rendszerhez a https://android.com/intl/de_de/auto/ oldalon és a MirrorLink® rendszerhez a https://mirrorlink.com/. oldalon érhetők el.

7.     A közúti közlekedésben való részvétel során Ön köteles állandó óvatosságot és kölcsönös körültekintést tanúsítani. Ezért vezetés közben ügyeljen arra, hogy mindig éber legyen.

8.     Az adott országtól, modelltől és mobilszolgáltatótól függően.

Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális osztrák kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. Az árak tájékoztató jellegűek és nem kartellben meghatározott irányárak. Tartalmazzák az osztrák fogyasztási átalányadót (NoVA), 20% áfát, a NoVA-ról szóló törvény 6. §-ában megszabott felárakat és kedvezményeket, valamint a szállítási költségeket. Német nyelvű szövegeink gördülékenyebb olvashatósága érdekében a személyekre csak a nőnemű vagy csak a hímnemű alakot használjuk. Ez semmiképp sem jelenti a másik nem hátrányos megkülönböztetését. Köszönjük megértését.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások szerinti mérési eljárással (715/2007/EK jelenleg hatályos rendelete) határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján. Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A fogyasztási értékek, a CO₂-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extrafelszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó, stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és a mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt. Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást. A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó.  

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

A teljesen elektromos ID.5 GTX duplamotoros összkerékhajtással

 1. 1.

  A félvezetőkkel való ellátás jelenlegi helyzete és a fennálló rendelési állomány miatt az ID.5 GTX modellek 2024. első negyedéve előtt nem szállíthatóak le. Az aktuális gyártási tervek szerint a szóban forgó időszakban az ID.5 GTX már a továbbfejlesztett változatában kerül legyártásra. Ennek eredményeként a kiszállítás időpontjában már nem a megrendeléskori, a konfigurátorban vagy az előszerződésben feltüntetett gépjárművet tudjuk leszállítani, hanem csak az ID.5 GTX már továbbfejlesztett modelljét.
  E fejlemények részeként a következő jelentős változások következhetnek be az ID.5 GTX esetében: a kW-ban kifejezett maximális elektromos teljesítmény növekedése (Figyelem! Ez magasabb biztosítási díjat vonhat maga után.); a gyorsulási értékek javulása; az elektromos maximális hatótávolság (WLTP) javulása; a kW-ban kifejezett töltési teljesítmény javulása egyenáramú töltés esetén; az ID. 5 GTX kormányának bőrborítását kiváló minőségű bőrutánzat válthatja fel.

  Az ID.5 GTX modellre jelenleg csak előszerződés köthető.
  Vissza az oldal tetejére

A teljesen elektromos ID.5 GTX duplamotoros összkerékhajtással

 1. 1.

  A félvezetőkkel való ellátás jelenlegi helyzete és a fennálló rendelési állomány miatt az ID.5 GTX modellek 2024. első negyedéve előtt nem szállíthatóak le. Az aktuális gyártási tervek szerint a szóban forgó időszakban az ID.5 GTX már a továbbfejlesztett változatában kerül legyártásra. Ennek eredményeként a kiszállítás időpontjában már nem a megrendeléskori, a konfigurátorban vagy az előszerződésben feltüntetett gépjárművet tudjuk leszállítani, hanem csak az ID.5 GTX már továbbfejlesztett modelljét.
  E fejlemények részeként a következő jelentős változások következhetnek be az ID.5 GTX esetében: a kW-ban kifejezett maximális elektromos teljesítmény növekedése (Figyelem! Ez magasabb biztosítási díjat vonhat maga után.); a gyorsulási értékek javulása; az elektromos maximális hatótávolság (WLTP) javulása; a kW-ban kifejezett töltési teljesítmény javulása egyenáramú töltés esetén; az ID. 5 GTX kormányának bőrborítását kiváló minőségű bőrutánzat válthatja fel.

  Az ID.5 GTX modellre jelenleg csak előszerződés köthető.
  Vissza az oldal tetejére

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.