A "Plug & Charge" működése

A jármű-áramszerződéssel kapcsolatban szerződés szerinti tanúsítvány készül. A Volkswagen appban értesítést küldünk arról, hogy rendelkezésre áll szerződés szerinti tanúsítvány, amely ezután a Volkswagen alkalmazáson keresztül telepíthető a járműbe.

Az alkalmazásban az áramszolgáltatók több szerződés szerinti tanúsítványát is kezelheti, de egyszerre csak egy szerződés szerinti tanúsítvány telepíthető a járműbe.

A Plug & Charge automatikusan aktiválódik, miután a szerződés szerinti tanúsítványt telepítettük a járműbe.

A járműben a Plug & Charge szolgáltatást a főfelhasználó aktiválhatja és kikapcsolhatja. A vendégfelhasználó a járműben csak kikapcsolni tudja a Plug & Charge szolgáltatást, aktiválni azonban nem.

Előfeltételek

  • Plug & Charge szolgáltatást támogató jármű-áramszerződés
  • A járműben telepített jármű-áramszerződés Volkswagen alkalmazással és érvényes We Connect szerződés
  • A töltőállomás-üzemeltető Plug & Charge szolgáltatásra alkalmas töltőállomásai az ISO 15118-2 szabványnak megfelelően, amelyekre a jármű-áramszerződés vonatkozik
  • Bekapcsolt helyadatok a személyes beállításokban

Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális osztrák kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. Az árak tájékoztató jellegűek és nem kartellben meghatározott irányárak. Tartalmazzák az osztrák fogyasztási átalányadót (NoVA), 20% áfát, a NoVA-ról szóló törvény 6. §-ában megszabott felárakat és kedvezményeket, valamint a szállítási költségeket. Német nyelvű szövegeink gördülékenyebb olvashatósága érdekében a személyekre csak a nőnemű vagy csak a hímnemű alakot használjuk. Ez semmiképp sem jelenti a másik nem hátrányos megkülönböztetését. Köszönjük megértését.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások (715/2007/EK rendelet jelenleg hatályos változata) szerinti mérési eljárással határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján. Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más, nem műszaki jellegű tényezőktől is. A fogyasztási értékek, a CO₂-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extrafelszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó, stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és a mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt. Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást. A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

ID. Szoftverfrissítés 3.1

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata