Vezetés az Ön ízlésének megfelelően

DCC Pro az új Tiguanban

Függetlenül attól, hogy a sportos vagy a kényelmes utazást kedveli, az opcionális DCC Pro adaptív futóműszabályozás segítségével lehetősége van egyéni igényeire szabni a futóművet. Az elektronikusan változtatható, kétszelepes lengéscsillapítók ezredmásodpercek alatt alkalmazkodnak az adott útfelülethez és a vezetési helyzethez, és automatikusan beállítják a csillapítás mértékét.

A kétszelepes technológia rendkívül pontos szabályozást tesz lehetővé a magas szintű kényelem és dinamika érdekében. A DCC Pro segítségével különböző vezetési profilok közül választhat, például Komfort, Sport vagy Egyéni. Az Egyéni vezetési profilban a csúszka segítségével személyre szabott beállításokat végezhet. A vezetési profilok kiválasztását tartalmazó menetdinamika-szabályozó javítja a menettulajdonságokat és nagyobb vezetési élményt és precizitást eredményez.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új Tiguan

Fedezze fel most az új Tiguan modellt!

Fedezze fel most az új Tiguan modellt!

Az új Tiguan

Fedezze fel most az új Tiguan modellt!

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata