Nagyobb raktérkapacitás, több lehetőség

Az új Passat térkoncepciója

Hagyja, hogy az új Passat térérzete lenyűgözze. És mivel a sebességváltó kar a járműben a kormány mögött található, így a középkonzolon további hely és tárolási lehetőségek keletkeztek, ahová akár egy tablet is befér. Szintén okos térkoncepciójának köszönhető az akár 40 literrel nagyobb csomagtér, ami lehajtott hátsó üléssor esetén 1920 literre is bővíthető. De az ajtókon, valamint azonnal nem észrevehető helyeken a Passatban új tárolórekeszek és tárolóhelyek találhatók. Az egyénileg állítható középső kartámaszban hátul az utasok például pohártartót és okostelefon tartót találnak.

További különlegesség az igény szerint rendelhető "Easy Open/Close" funkció. Így a csomagtartó fedele teljesen kéz nélkül, csupán lábmozdulattal nyitható és zárható. A csomagtartó-csomagban alapfelszereltségben találunk egy 12 V-os csatlakozóaljzatot, hálós elválasztófalat, egy variálható raktérpadlót és egy csomagtér-rolót (igény szerint elektronikus), valamint opcionálisan rendelhető hozzá további csomagtérháló, variálható tárolórekesz, csomagtartó válaszfal táskákkal és akár 230 V-os földelt csatlakozóaljzat.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások (715/2007/EK rendelet jelenleg hatályos változata) szerinti mérési eljárással határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján. Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más, nem műszaki jellegű tényezőktől is. A fogyasztási értékek, a CO₂-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extrafelszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó, stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és a mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt. Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást. A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó. 

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új Passat

Business Class négy keréken

Business Class négy keréken

Az új Passat

Business Class négy keréken

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata