Lenyűgöző alapfelszereltség

Az új Passat felszereltségi szintjei

A "Business" felszereltséggel az új Passat stílusos hangsúlyokat kapott a kiváló minőségű, ablakoknál lévő krómléceknek és lökhárítóknak köszönhetően, valamint az ezüst színű, eloxált tetőléc révén. A beltérben amasszázsfunkcióval ellátott első ülések, a 3 zónás "Air Care Climatronic" klímaberendezés, az okostelefonjának készült, induktív töltővel ellátott rekesz és "IDA", az intelligens nyelvi asszisztens gondoskodnak a menetkényelemről. Továbbá Passat modellje a "Park Assist Plus" parkolássegítő rendszernek köszönhetően már elhaladáskor megmondja, hogy a parkolóhely mérete megfelelő-e, sőt, az Ön felügyelete mellett beparkol és kiáll.

A tündöklő pillanatokról a Passat "Elegance" felszereltsége gondoskodik. A 17 colos "Napoli" könnyűfém felnik elegáns jegyeket kölcsönöznek a modellnek, míg az IQ.LIGHT - LED-Mátrix fényszórók és a dinamikus irányjelzőkkel ellátott LED-es hátsó lámpák megfelelő fényben mutatják az úttestet és az Ön Passatját is. "ArtVelours" Microvlies szövettel borított,10 kamrás masszázsfunkcióval ellátott ülések, hangulatos világítás és sok más funkció biztosítja a kényelmes megérkezést.

Az "R-Line" felszereltségi szint extra adag dinamikájával nyűgözi le. 18 colos "Coventry" könnyűfém felnik, markáns R-Line külső megjelenés és beépített fejtámlákkal rendelkező sportülések mutatják meg az utakon sportosságát. A belső térben a fekete tetőkárpit, a szálcsiszolt alumínium betétek vagy a fűthető, bőr multifunkciós sportkormány fokozzák a sportos vezetési élményt. A távolról vezérelhető "Park Assist Pro" parkolássegítő rendszer, az első ülések 10 kamrás masszázsfunkciója, valamint az IQ.LIGHT - LED-Mátrix fényszórók felelnek a további kényelemért.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások (715/2007/EK rendelet jelenleg hatályos változata) szerinti mérési eljárással határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján. Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más, nem műszaki jellegű tényezőktől is. A fogyasztási értékek, a CO₂-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extrafelszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó, stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és a mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt. Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást. A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó. 

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új Passat

Business Class négy keréken

Business Class négy keréken

Az új Passat

Business Class négy keréken

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata