Új fejlesztésű erő

Az új Golf: motorválaszték

Válasszon a takarékos, 2,0 literes, 110 kW-os turbódízel, a két 1,5 literes, 85 kW-os vagy 110 kW-os TSI motor egyike, vagy a hatékony 1,5 literes eTSI motor közül.

Az eTSI-nél Golf mild hibrid technológiával: egy indítógenerátor segíti a motort elindulásnál és kis sebességnél. A lítiumion-akkumulátor feltöltését a fékezés és a gurulás segíti. Ez jelentősen csökkenti a fogyasztást és a CO2-kibocsátást. Az eTSI motorok mindig 7 sebességes kettős tengelykapcsolós váltóval vannak összekapcsolva.

A Golf Style Plug-in hibridként is kapható, ami egy villanymotorral és TSI benzinmotorral felszerelt Plug-in hibrid. Az akkumulátor feltöltésekor a Golf eHybrid a lokális CO2-mentes e-módban indul, amikor csak az elektromos motor működik. Akár 100 kilométeres (kombinált) távolságot is képes megtenni - a WLTP-módszerrel mérve - tisztán elektromos meghajtással. A sebességtől, a vezetési profiltól és más paraméterektől függően a TSI motor automatikusan bekapcsol.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új Golf

Életre terveztük

Életre terveztük

Az új Golf

Életre terveztük

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata