Köszönjön Golfjának egy „Helló!”-val

Az új Golf: IDA nyelvi asszisztens

Az új, opcionális "IDA" online nyelvi asszisztens funkcióval kényelmesen, saját hangjával kezelheti a rádiót, a telefont, a zenelejátszót, az opcionálisan elérhető 3 zónás klímaberendezést és az opcionális navigációt. Beszéddel kiválaszthatja például a megfelelő rádióadót, a névjegyzékből a kívánt bejegyzést vagy a keresett hívószámot.

"IDA", az új nyelvi asszisztens a jövőben vizuálisan is megmutatkozik a középkonzolon és grafika segítségével interakcióba is lehet vele lépni. Az optimalizált rendszer kérdéseket is feltesz vagy a mondandója félbe is szakítható.

"IDA" segítségével az internetes partnereken (pl. Wikipédia) keresztül elérhetővé tett tudáshoz is hozzáférhet.

Az "IDA" jelenleg nem beszél magyar nyelven.

Nur in Verbindung mit natürlicher Sprachbedienung. Das gezeigte Fahrzeug/die gezeigten Funktionen können vom tatsächlichen Produkt/der Software/dem Land abweichen. ChatGPT-Integration setzt zu einem späteren Zeitpunkt ein. Optionaler Sprachassistent IDA ab "Ready 2 Discover."

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új Golf

Életre terveztük

Életre terveztük

Az új Golf

Életre terveztük

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata