Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Technika és fejlesztés

Fedezze fel az elektromobilitás vonzerejét és a platformot, amelyre az összes jövőbeli ID.-modell épül majd: az MEB moduláris elektromos hajtáskoncepciót.

Az alapoktól újragondoltuk:
A moduláris elektromos hajtáskoncepció (MEB)

Mindegy, hogy városi autó, szabadidő-autó vagy furgon - az MEB építőkészlettel egy egységes, kifejezetten az elektromos autókra szabott járműplatformot fejlesztettünk ki. Itt megismerheti, hogy a platform miként nyújt többletet a rugalmas kialakítás, a hatótávolság, valamint a vezető, az utasok és a csomagjaik számára nyújtott tér tekintetében.

Az elektromobilitás szíve:
az ID.-család akkumulátorrendszere

Az MEB szíve a gyorstöltésre is képes akkumulátorrendszerünk, amelyet helytakarékos módon a jármű padlójába integráltunk, és így gondoskodik a dinamikus menetkényelemről. A nagyfeszültségű akkumulátorunk technikájáról, gondozásáról, töltésmenedzsmentjéről és a biztonságáról mindent megtudhat itt.

Innovatív technikák a kényelem és a hatótávolság növelésére

Az elektromobilitásnak nemcsak hatékonynak, hanem kényelmesnek is kell lennie - hosszú éveken és sok-sok kilométeren át. Ezért dolgozunk folyamatosan új technikákon az egyes komponensek optimalizálására, amelyekkel az Ön mindennapjait nyugodtabbá tesszük.

Hogyan hangzik egy szinte teljesen hangtalanul suhanó Volkswagen?

Az elektromos autók szinte zajtalan hajtáslánca új játékteret nyit meg az akusztikai kialakítás kapcsán. Olyan hangzást alakítottunk ki, ami alapján az ID.-családba tartozó Volkswagen modellek a közeledésükkor már a hangjuk alapján is összetéveszthetetlenek.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata