Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

A tökéletes klíma

Az ID.3 teljesen elektromos modellben minden Önhöz igazodik. Ez igaz az Ön járműve belső hőmérsékletére is – a személyre szabott légkondicionálás, az előklimatizálás és a „Gyors felfűtés” új különleges funkció jóvoltából.

Az utastér előklimatizálása

Képzelje el, hogy beül ID.3 modelljébe, és a belső hőmérséklet már eleve az Ön kívánságának megfelelő. Nem probléma ez, hiszen az elektromos autóját a We Connect alkalmazással időben előklimatizálhatja. Opcionálisan a folyamat a vezetőajtó zárjának kinyitásával vagy a beüléskor is elindulhat. Mindez egyetlen mottó jegyében: szálljon be és érezze jól magát.

 

Személyre szabott légkondicionálás

Csak a vezető környezetét szeretné klimatizálni? Vagy mégis inkább az egész utastér légkondicionálásáról gondoskodna? A személyre szabott légkondicionálás jóvoltából mindkettő lehetséges. Így az új ID.3 fedélzetén minden utazás élménnyé válik - mindegy, hogy hol foglal helyet.

 

Egyéni légkondicionálás zónák szerint

Kategóriavezető fűtés

Az ID.3 utastere gyorsabban bemelegszik, mint bármely másik kompakt elektromos jármű. A maximális teljesítményt a hőszivattyú és a légvezetékekben elhelyezett, a ventilátoros fűtés elvén működő fűtőelemek kombinációjával éri el.

 

Kategóriavezető a "Gyors felfűtés" funkcióval 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata