Ön ismeri az úti célt, az ID. járműve pedig a legrövidebb utat

A We Connect Start szolgáltatások használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, valamint a felhasználónévvel és jelszóval be kell jelentkeznie a We Connect Start szolgáltatásba. Továbbá külön We Connect Start szerződést kell kötnie online a Volkswagen AG vállalattal. A jármű átvételét követően 90 nap áll rendelkezésére, hogy regisztrálja azt a We Connect ID. alkalmazás használatával (beszerezhető az App Store vagy a Google Play Store webáruházban), és a We Connect Start szolgáltatásait a megállapodás szerinti futamidő teljes időtartam alatt használhassa.
A We Connect Start mobil online szolgáltatások használatát a beépített internetkapcsolat teszi lehetővé. Az ehhez tartozó és Európában felmerülő adatköltségeket a "Webrádió" és a "WLAN-hotspot" szolgáltatások kivételével a Volkswagen AG viseli a hálózati lefedettség keretében. A "Webrádió" és a "WLAN-hotspot" szolgáltatások használatához díjköteles adatcsomagok vásárolhatók a "Cubic Telecom" külső mobilszolgáltatási partnerünkön keresztül, amelyek a hálózati lefedettség területén számos európai országban használhatók. Az árakat és a szolgáltatásokat támogató országokat a https://vw.cubictelecom.com weboldal ismerteti. A "Webrádió" és a "WLAN-hotspot" mobil végkészüléken (pl. okostelefonon) keresztül is igénybe vehető, amennyiben a készülék használható mobil WLAN-hotspotként. Ebben az esetben a megfelelő szolgáltatások csak az Ön és a mobilszolgáltatója között fennálló vagy külön megkötendő mobilszolgáltatási szerződés alapján és csak a mindenkori mobiltelefon-hálózat lefedettségi területén belül vehetők igénybe. Az interneten keresztüli adatcsere miatt a mobiltelefonos díjszabástól függően többletköltségek merülhetnek fel, különösen a külföldön történő üzemeltetés esetén (pl. barangolási díjak).


Az ingyenes We Connect ID. alkalmazás használatához megfelelő iOS vagy Android operációs rendszerre, valamint adatopcióval rendelkező SIM-kártyára és az Ön, ill. a mobilszolgáltatója között fennálló vagy külön megkötendő mobilszolgáltatási szerződésre van szükség. 
A szolgáltatáscsomagokban leírt egyes szolgáltatások elérhetősége a felszereltségtől és a járműtől függően különböző lehet, és országonként változhat. A szolgáltatások a szolgáltatási szerződésben megállapított időtartamig állnak rendelkezésre, és a szerződés időtartama alatt tartalmilag változhatnak. További tudnivalók a www.connect.volkswagen-we.com weboldalon és a Volkswagen szervizpartnereknél szerezhetők be. A mobilszolgáltatás díjszabási feltételeit a mobilszolgáltatójánál szerezheti be.

Energiafogyasztás, kWh/100 km: 15,4-13,1 (kombinált); Co₂-kibocsátás: 0 g/km; hatékonysági osztály: A+

A beszédvezérléshez 2 vagy 3 zónás légkondicionáló berendezésre van szükség. Az online beszédvezérlés jelenleg a következő nyelveken érhető el: német, angol (GB és US), francia, olasz, holland, lengyel, portugál, svéd, spanyol és cseh.

 

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az összekapcsolt lehetőségek világa We Connect az ID. modellekben

Az összekapcsolt lehetőségek világa We Connect az ID. modellekben

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata