Az új húzóerő

A "Travel Assist" tartja a sávot és a sebességet, valamint az elöl haladó járműtől való megfelelő távolságra is ügyel. A legújabb verzió lehetővé teszi a rendszer használatát 250 km/h sebességig.

A Car-Net szolgáltatások használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, valamint a felhasználónévvel és jelszóval be kell jelentkeznie a Car-Net szolgáltatásba. Továbbá külön szerződést kell kötnie online a Volkswagen AG vállalattal. Az átadást követően 90 nap áll rendelkezésére, hogy a portal.volkswagen-we.com oldalon regisztrálja a járművét annak érdekében, hogy a teljes futamidő alatt használhassa a szolgáltatásokat. Ha később kerít sort a regisztrációra, akkor annyival rövidebb lesz a díjmentes időszak. A Car-Net mobil online szolgáltatások használatát a beépített internetkapcsolat teszi lehetővé. Az ehhez tartozó és Európában felmerülő adatköltségeket a webrádió és a hibrid rádió szolgáltatások kivételével a Volkswagen AG viseli a hálózati lefedettség keretében. A webrádió és a hibrid rádió szolgáltatások, valamint a WLAN-hotspotok használatához díjköteles adatcsomagok vásárolhatók a "Cubic Telecom" külső mobilszolgáltatási partnerünkön keresztül, amelyek a hálózati lefedettség területén számos európai országban használhatók. Az árakat és a szolgáltatásokat támogató országokat a https://vw.cubictelecom.com weboldal ismerteti. A webrádió és a hibrid rádió mobil végkészüléken (pl. okostelefonon) keresztül is igénybe vehető, amennyiben a készülék használható mobil WLAN-hotspotként. Ebben az esetben a megfelelő szolgáltatások csak az Ön és a mobilszolgáltatója között fennálló vagy külön megkötendő mobilszolgáltatási szerződés alapján és csak a mindenkori mobiltelefon-hálózat lefedettségi területén belül vehetők igénybe. Az interneten keresztül fogadott adatcsomagokra a mobiltelefonos díjszabástól függően többletköltségek merülhetnek fel, különösen a külföldön történő üzemeltetés esetén (pl. barangolási díjak). Az ingyenes We Connect alkalmazás használatához megfelelő iOS vagy Android operációs rendszerre, valamint adatopcióval rendelkező SIM-kártyára és az Ön, ill. a mobilszolgáltatója között fennálló vagy külön megkötendő mobilszolgáltatási szerződésre van szükség. A szolgáltatáscsomagokban leírt egyes Car-Net ("Guide & Inform Premium" és "Security & Service") szolgáltatások elérhetősége országonként változó lehet. A szolgáltatások a szolgáltatási szerződésben megállapított időtartamig állnak rendelkezésre, és a szerződés időtartama alatt tartalmilag változhatnak. További tudnivalók a portal.volkswagen-we.com weboldalon és a Volkswagen szervizpartnereknél érhetők el. A mobilszolgáltatás díjszabási feltételeit a mobilszolgáltatójánál szerezheti be.

Bezárás
Zárja be a menüt

A Car-Net teljes világa a Touaregben

A Car-Net teljes világa a Touaregben

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata