Az új húzóerő

A "Travel Assist" tartja a sávot és a sebességet, valamint az elöl haladó járműtől való megfelelő távolságra is ügyel. A legújabb verzió lehetővé teszi a rendszer használatát 250 km/h sebességig.

A Car-Net szolgáltatások használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, valamint a felhasználónévvel és jelszóval be kell jelentkeznie a Car-Net szolgáltatásba. Továbbá külön szerződést kell kötnie online a Volkswagen AG vállalattal. A szolgáltatások teljes futamidő alatt történő használatához a jármű átadását követően 90 nap áll rendelkezésére, hogy a www.myvolkswagen.net weboldalon vagy a "Volkswagen We Connect" alkalmazáson (elérhető az App Store-ban és a Google Play Store-ban) keresztül regisztrálja a járművét. Ha később kerít sort a regisztrációra, akkor annyival rövidebb lesz a díjmentes időszak. A Car-Net mobil online szolgáltatások használatát a beépített internetkapcsolat teszi lehetővé. Az ehhez tartozó és Európában felmerülő adatköltségeket a webrádió és a hibrid rádió szolgáltatások kivételével a Volkswagen AG viseli a hálózati lefedettség keretében. A webrádió és a hibrid rádió szolgáltatások, valamint a WLAN-hotspotok használatához díjköteles adatcsomagok vásárolhatók a "Cubic Telecom" külső mobilszolgáltatási partnerünkön keresztül, amelyek a hálózati lefedettség területén számos európai országban használhatók.

A feltételeket, árakat és a szolgáltatásokat támogató országokat a vw.cubictelecom.com weboldal ismerteti. A webrádió és a hibrid rádió mobil végkészüléken (pl. okostelefonon) keresztül is igénybe vehető, amennyiben a készülék használható mobil WLAN-hotspotként. Ebben az esetben a megfelelő szolgáltatások csak az Ön és a mobilszolgáltatója között fennálló vagy külön megkötendő mobilszolgáltatási szerződés alapján és csak a mindenkori mobiltelefon-hálózat lefedettségi területén belül vehetők igénybe. Az interneten keresztüli adatcsere miatt a mobiltelefonos díjszabástól függően többletköltségek merülhetnek fel, különösen a külföldön történő üzemeltetés esetén (pl. barangolási díjak). Az ingyenes We Connect alkalmazás használatához megfelelő iOS vagy Android operációs rendszerre, valamint adatopcióval rendelkező SIM-kártyára és az Ön, ill. a mobilszolgáltatója között fennálló vagy külön megkötendő mobilszolgáltatási szerződésre van szükség. A szolgáltatáscsomagokban leírt egyes Car-Net ("Guide & Inform Premium" és "Security & Service") szolgáltatások elérhetősége országonként változó lehet, valamit függ a járműtől is és annak felszereltségétől is. A szolgáltatások a szolgáltatási szerződésben megállapított időtartamig állnak rendelkezésre, és a szerződés időtartama alatt tartalmilag változhatnak. További tudnivalók a www.connect.volkswagen-we.com weboldalon és a Volkswagen szervizpartnereknél szerezhetők be. A mobilszolgáltatás díjszabási feltételeit a mobilszolgáltatójánál szerezheti be.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

A Car-Net teljes világa a Touaregben

A Car-Net teljes világa a Touaregben

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata