Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Taigo

  1. 1.

    A következő ábrák extra felszereltségű járműveket mutatnak. Vissza az oldal tetejére

Taigo

  1. 1.

    A következő ábrák extra felszereltségű járműveket mutatnak. Vissza az oldal tetejére

Finanszírozási lehetőség

Forint alapú, pénzügyi lízing ajánlat

Taigo Prime 1.0 TSI
már 23 559 Ft havidíjtól

 

Bruttó vételár*: 8 772 841 Ft
Bruttó első lízingdíj (regisztrációs adóval): 3 333 680 Ft
Finanszírozott összeg: 4 282 804 Ft + ÁFA

Garantált visszavásárlási ár: 5 149 426 Ft
Bruttó maradványérték: 5 149 426 Ft

Ügyleti kamatláb: 4,49%
Kamatozás típusa: fix
Futamidő: 36 hónap

Futásteljesítmény: 20 000 km/év

THM: 3,6%
Referencia THM**: 3,7%
Havi bruttó lízingdíj: 23 559 Ft
Szerződéskötési díj (HBNY díj): 7 000 Ft

Fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 6 008 475 ft

Tovább a Porsche Finance oldalára

Részletek

A Smart Buy rugalmas finanszírozási lehetőségeket kínál kedvező havidíjjal álmai autója megvásárlásához. A Porsche Finance Group Hungary szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a nyíltvégű pénzügyi konstrukciót az Ön igényeihez igazítsa. A lehetőségek között szerepel 20-50%-os önerő, 24-60 hónap közötti futamidő, valamint 10 000 és 70 000 km közötti éves futásteljesítmény-választék. A minimálisan finanszírozható összeg nettó
3 000 000 Ft.

Fontos része szolgáltatásunknak az is, hogy a szerződés aláírásánál máris lesz egy leendő potenciális vevője, a Porsche Lízing, aki a futamidő végén az előre meghatározott értéken átveszi az autót, amennyiben annak állapota megfelel a szerződéses feltételeknek.

A Smart Buy szolgáltatással Ön szabadon dönthet arról, hogy a futamidő végén mit kezd autójával. Választhat, hogy megtartja, vagy lecseréli egy új autóra. Ha úgy határoz, hogy megtartja autóját, rugalmasan dönthet a maradványérték visszafizetésének módját illetően, akár egy összegben, akár a futamidő hosszabbításával havi részletekben elosztva, a maradványérték összegének csökkentése mellett.

Egyéniség. Minden nap.

Taigo: azoknak, akik saját trendjeiket követik. Akik nem hódolnak be a változtatásoknak, hanem inkább ők maguk idéznek elő változást. Akiknek nemcsak stílusuk, hanem egyedi karakterük is van. És akik a mindennapi életben is megtalálják a rendkívüli dolgokat.

 

 

A Taigo számos különlegességgel rendelkezik. Máris bemutatunk közülük hármat:

R-Line

Az R-Line felszereltségi szint küllemében is magán viseli a Taigo modell sportos jellegét.

Tudjon meg többet a külső megjelenésről

Digitális műszerfal

Releváns információk az egyedien konfigurálható kijelzőn.

Tovább a belső térhez

App-Connect Wireless1)2)

Nyugodtan használja okostelefonját menet közben. Akár vezeték nélkül is.

Tovább a kényelemhez

Külső megjelenés

R-Line

Feltűnően sportos

A Taigo R-Line tervezési, kényelmi és műszaki különlegességeivel kiváló minőségű felszereltséget biztosít a sportosság szerelmeseinek - a markáns külső és belső megjelenésért.

Bővebben az R-Line felszereltségről

Roof Pack

Design csomag, fekete. Több kontrasztot szeretne?

A Taigo a kompakt méreteket és a nagyszerű formatervezést ötvözi egy fedél alatt. Döntse el Ön, hogy is nézzen ki pontosan a járműve. Mit szólna például egy fekete tetőhöz és a hozzá illő fekete fényezésű külső tükörburkolatokhoz? A Design csomag, fekete igény esetén a Style felszereltségi szinten elérhető, sötétített oldalsó és hátsó ablakokkal.

A jármű eleje

Egy új arc

A Taigo már első pillantásra is sportos és modern megjelenésű. Egyik különlegessége: a jármű elejétől a Volkswagen logóig végighúzódó stílusos LED-es fénycsíkok, és ezek összekapcsolása a jármű lenyűgöző fényrajzolatú IQ.LIGHT LED-Mátrix fényszóróival*. A ködfényszórók a széles lökhárító oldalán helyezkednek el.

*Life felszereltségben opcionális, Style és R-Line felszereltségi szinteken az alapfelszereltség része.

A jármű hátulja

Minden tekintetben kifejező és lenyűgöző

A jármű ferde hátulját és modern hátsó fényrajzolatát szintén a sportosság jellemzi. A keskeny LED-es hátsó lámpák fénysávja hangsúlyozza a kupé formavilágot, ami a markáns tetőszélektől kezdve egészen a dinamikus hátsó borításig azt sugallja, hogy a Taigo szívesen maga mögött hagyja a hétköznapokat.

Fénykivetítés

Spot on

A lenyűgöző megjelenéshez megfelelő világításra van szükség. És a Taigo modell Life felszereltségi szintjén mindez már megtalálható: fénykivetítés sugárzik a padlóra a jármű mellett. Hogy ne csupán elérje az úti célját, hanem rendben haza is érjen, a Taigo megvilágítja a beszállótér környezetét és mutatja az utat a "Leaving home" és "Coming home" funkciókkal.

Belső tér

Digitális műszerfal

Szem előtt a fontos dolgok

Az utakon a lényegre kell összpontosítani. Az alapfelszereltségben elérhető Digital Cockpit kombinált digitális műszerfal egy nagy felbontású, 20,32 cm-es színes képernyőn mutatja Önnek a megszokott tartalmakat, pl.: a fordulatszámmérőt és a kilométer-számlálót. A Pro digitális műszerfal 26,04 cm-es kijelzője egyedi igényeinek megfelelően alakítható. Megjelenítheti például optikailag a vezetői asszisztensrendszereit is, vagy válassza a navigációs térkép és a médiarendszerek kombinációját - mindezt igényes grafikai és animációs megoldásokkal.

Belső tér

Hívogatóan innovatív

A Taigo beltere szívélyesen fogadja Önt. A kiváló minőségű Soft Touch műszerfal az alapfelszereltség része, Style felszereltségben pedig igény esetén akár színes dekorelemekkel is elérhető. A Life és a magasabb felszereltségi szinteken a hátsó ülésen is egyszerűen töltheti készülékeit az első ülések középső kartámaszán lévő USB-interfészek segítségével. De a Life felszereltségi szinten alapfelszereltségben elérhető bőr multifunkciós kormánykerék is mutatja, hogy a műszerfalon minden a hálózatba kapcsolt életről szól.

„Visual Green” dizájncsomag

Színeket varázsol

Szeretne egy kicsit több színt? "Visual Green" dizájncsomagunk segítségével mintha frissen festették volna a belső teret. Beszálláskor a "Visual Green" stílusos dekorbetétekkel díszített világos "Ceramique" színekben pompázó beltér üdvözli Önt. A "Tracks" üléshuzatok és a hozzá illő zöld dekorvarrások egészítik ki a színrajzolatot.

Hangulatvilágítás

Kedvező színben tünteti fel a vezetőfülkét

Kellemes hangulatot teremt a belső térben az első ajtónyitókon, az ajtók díszlécein és a műszerfalon végigfutó fehér hangulatvilágítás, amely a Style és R-Line felszereltségi szinteken az alapfelszereltség részét képezi. Mindent a szemnek: a Life felszereltség-től széria a LED-es olvasólámpák elöl, valamint a Style és R-Line felszereltségben alapfelszereltség a LED-es lábtérvilágítás, amellyel beszálláskor is mindent megfelelően lát.

Air Care Climatronic

Az utazás során mindenkinek megfelelő klíma

Az utasoknak túl melegük vannak? Ön pedig fázik? A 2-zónás szabályozással egymástól függetlenül állítható be a vezető- és utasoldali hőmérséklet. A Life felszereltségi szinttől opcionálisan elérhető "Air Care Climatronic" klímaberendezés érintőfelületeken keresztül intuitív módon szabályozható, és még ennél is többre képes: minél lassabban hajt, annál halkabban működik a ventilátor. A szélvédőmosó bekapcsolásakor vagy a hátramenetbe kapcsoláskor pedig automatikusan keringető üzemmódba kapcsol a rendszer, így távol tartja a kellemetlen szagokat. Röviden: az új Taigoban az utazás során mindenkinek megfelelő a klíma.

Variálható raktérpadló

Könnyű berakodás

Kompakt mérete ellenére a Taigo lenyűgözően nagy helyet kínál. A maximális kihasználhatóság érdekében a változtatható raktérpadló további tárolóhelyet biztosít. Mivel egy szinten van a rakodóperem és a rakodófelület, különösen könnyű a be- és kirakodás: a csomag egyszerűen a rakodóperemhez emelhető, betolható vagy kihúzható. Még a pótkerék üregébe beépített opcionális "beats" mélynyomó* erőteljes hangszórója sem zavaró, így is maximális hely áll rendelkezésre a csomagtérben.

* Az opcionális BeatsAudioTM hangrendszer része.

Ideje egymásra hangolódni

A Taigo nemcsak a mindennapjainkat dobja fel, de a zenei életbe is egyedi színt visz, hiszen három feltörekvő, nemzetközi előadó videóklipjében kapott már fontos szerepet. A GHEIST csapatával, Yugen Blakrokkal, valamint Chris James-szel közös együttműködés is azt bizonyítja, hogy függetlenül a zenei stílusoktól minden helyzetben és műfajban megtalálja a helyét, bárhol bátran megmutatja önmagát.

Nézd meg, hogy legújabb SUV modellünk és a külföldi zenészek miként teremtenek új trendeket, melyeket érdemes követni!

Ismerje meg Ön is a Taigo modellt

Kényelem

App-Connect (Wireless)

Hogyan hozhat ki többet az okostelefonjából?

A széria App-Connect3)4) biztosítja az alkalmazások és tartalmak kényelmes használatát. Zene, hírek, térképek vagy hangoskönyvek jeleníthetők meg az infotainment rendszer kijelzőjén, így azokat Ön közvetlenül a látóterében kezelheti. Három interfészt is kínálunk az okostelefonok csatlakoztatására: Apple CarPlayTM, Google Android AutoTM és MirrorLink®. Igazán kényelmes: az Apple CarPlayTM és az Android AutoTM vezeték nélküli kapcsolaton keresztül használható az opcionális "Discover Media" és a "Discover Pro"5) navigációs rendszereknél, valamint a széria "Ready 2 Discover"rádiónál. 

Vezeték nélküli töltés

Nincs töltőkábel? Nem gond!

Mindig van Önnél töltőkábel, ha okostelefonja lemerül útközben? A Taigoban már nem kell emiatt aggódnia. Egyszerűen helyezze okostelefonját az elülső tárolórekeszbe, ahol az induktívan feltöltődik. Ennek előfeltétele, a Qi szabványtámogatás és Life felszereltségi szinttől a megfelelő extra felszereltség.

Nyitható panorámatető/tolótető

Mennyei kilátás

A teljes tetőt elfoglaló óriási üvegfelületével a Life felszereltségtől opcionálisan elérhető, elektromosan nyitható panorámatető/tolótető már önmagában igazi látványosság. Ami még szebb: az égre néző, szabad kilátás. Továbbá ahogy szabadon beáramlik a napfény és a friss levegő. Hogy ebből mennyit szeretne, azt Ön dönti el: a tető felemelhető vagy teljesen kinyitható. Ha pedig túl világos lenne, a sötétített üveg és a kiváló minőségű roló* segít.

* Nyitható panorámatető/tolótető esetén nincs tetősín.

Keyless Access

Taigo, nyílj ki!

Ne keresgélje a kulcsot a nadrágzsebében, kézitáskájában vagy a kabátzsebében: ha Önnél van a kulcs, és legfeljebb 1,5 méterre áll Taigo modelljétől, az ajtók és a csomagtérajtó automatikusan, mintegy varázsütésre kinyílnak.* A motor indításához sincs szüksége a kulcsra. Ez egyszerűen, gombnyomásra működik. És ha a "Keyless Access"** nem működik, akkor a kulcs valószínűleg még sincs a táskájában. Talán a konyhaasztalon felejtette?

* A Keyless Access a rendszer keretein belül működik.
** Opcionálisan elérhető a Life felszereltségi szinttől kezdve.

Vonóhorog

A nagy csomagokkal sincs gond.

Olyan hobbija van, amihez sok felszerelés szükséges? Egyáltalán nem probléma az új Taigo számára: az opcionálisan kapható vonóberendezést max. 650 kg fék nélküli teherhez, illetve 1200 kg fékezett teherhez alakítottuk ki*. Ha éppen nincs szüksége a vonóberendezésre, akkor néhány kézmozdulattal eltávolíthatja és a hozzá tartozó táskába teheti.

*8%-os emelkedő esetén. 

„Rear View” tolatókamera

Előrelátó tolatás

A tisztítófunkcióval ellátott opcionális "Rear View" tolatókamerával tolatáskor mindent lát: az infotainment rendszer kijelzőjén megjelenik a kamera által rögzített jármű mögötti terület. Továbbá a "Rear View" segédvonalakat vetít ki, amelyek segítik Önt a megfelelő távolság felmérésében.

Vezetési profil kiválasztása és XDS elektronikus differenciálzár

Az Ön vezetési igényeihez igazodva

Az opcionális vezetési profil kiválasztás funkcióval a Taigo az Ön vezetési stílusához igazítható. Mindig ahhoz, ami Önnek a legfontosabb. Egy egyszerű gombnyomással vagy az érintőképernyőn válassza ki a kívánt vezetési profilt. A rendszer máris automatikusan testre szabja a hajtást, a kormányzást és még a váltó kapcsolási pontjait is (DSG kettős tengelykapcsolós váltónál). Az XDS keresztirányú differenciálzár pedig kiegyenlíti a nagy sebességű kanyarokban az elsőkerék-hajtású járművekre jellemző alulkormányzottságot. Mindezt teljesen automatikusan. És nagyon kényelmesen.

  • Eco: a gazdaságos vezetésért
  • Normal: mindennapi utazás A-ból B-be
  • Sport: sportos menetteljesítmények megfelelő fordulatszámokkal
  • Individual: egyedileg beállítható, saját kombinációs lehetőségek

Bővebben a Taigo modellről:

Lenyűgöz kényelmes, biztonságos és modern funkcióival.

További jellemzők

Konnektivitás

Rádió és navigáció

Vezetői asszisztensrendszerek

Szeretné jobban megismerni modelljeinket? Egyedi ajánlatra van szüksége?

Márkakereskedéseink állnak rendelkezésére! Töltse ki az alábbi regisztrációs adatlapot és márkakereskedőnk hamarosan felkeresi Önt.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.