Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Alexandre Marie Párizsban Tisztán elektromos!

Alexandre Marie Párizsban Tisztán elektromos!

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Alexandre Marie nyitott, barátságos személyiség. Minden nap mintegy 130 kilométert ingázik e-up!-jával és mindig azon kapja magát, hogy másoknak beszél róla. A legtöbben arra kíváncsiak, hogy milyen érzés vezetni egy elektromos autót, amelyre csak annyit válaszol: "próbáld csak ki, abszolút megéri."

A kíváncsiság az igazi motiváló erő.

Alexandre világéletében kíváncsi természet volt. Imád új dolgokat felfedezni és feltérképezni. Mivel nap mint nap Montigny-le-Bretonneux-i otthona és Párizs délnyugati része között ingázik, ahol rendszeradminisztrátorként dolgozik, fontos, hogy gazdaságosan működő járművet vezessen. Naponta 130 kilométert tesz meg, ami évente mintegy 35 000 kilométert jelent.

"Számomra a váltás oka leginkább a költségek csökkentése volt."

 

Most, hogy Alexandre átváltott az elektromosjármű-használatra, sokkal kevesebbet költ tankolásra, mint korábban a benzines autójánál. Nem aggódik, hogy lemerül az akkumulátora, hiszen bármikor feltöltheti e-up!-ját az otthoni töltőállomásán vagy munkahelye parkolójában.

Egy elektromos autó, amely a kommunikáció mestere.

Alexandre számára még egy fantasztikus előnnyel jár elektromos autója. Az e-up! segítségével egyszerű a telefonbeszélgetések indítása. Nemcsak arról szokott beszámolni másoknak, hogy miért szeret elektromos autót vezetni, hanem arról, hogy feleségével is egyszerűen társaloghat vezetés közben. .

"Másokkal folytatott beszélgetéseim során gyakran az elektromobilitásra lyukadunk ki."

 

Az autó menetközben sokkal halkabb. Ami azt illeti, az elektromos járművek gyakran annyira csendesek, hogy a járókelők sem hallják meg a motor zúgását. Éppen ezért Alexandre olyankor megáll elmagyarázni nekik, hogy miért olyan halk a kisautója.

"A feleségemmel kizárólag az e-up!-ban bízunk párizsi és Párizs körüli kiruccanásainkkor."

Szemtelenül fotogén - az e-up!

Egy-két kivételes alkalom van, amikor szívesebben használnak benzines autót. Valójában csak egy: amikor nagyobb távolságot kell megtenniük. Például, amikor a 900 km-re lévő Pireneusok hegyei között élő szüleit látogatja meg.

További lehetőségek

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata