Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Victoria Kippersund Osloban. Tisztán elektromos!

Victoria Kippersund Osloban. Tisztán elektromos!

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

A közösségi médiából sok inspirációt lehet meríteni a fenntarthatóság és elektromobilitás terén. Victoria Kippersunddal is éppen ez történt. Amikor megvásárolta az e-up!-ot, nem sokkal később megfogalmazódott benne, hogy remek jövőbeli befektetésre tett szert.

A Facebook arra ösztönzi az embereket, hogy fenntarthatóbb életet éljenek.

Amikor arról kérdeztük Victoria Kippersundot, hogy miért egy elektromos autót vett, csak annyit mondott, hogy a Facebook miatt. A 34 éves norvég nőt egy olyan cikk inspirálta, amelyben fenntarthatóbb életmódot elősegítő tippeket sorakoztattak fel. A második pont a listán "egy elektromos autó vezetése" volt. De nem ez volt az egyetlen érv az elektromobilitás mellett, amely meggyőzte Victoriát, hogy e-up!-ot vásároljon.

"Azt hiszem, hogy a jövőben mindannyian így fogunk vezetni."

Légy a jövő részese még ma!

Az elképzelés, hogy aktívan formálhatja a jövőt, azonnal megihlette Victoriát. Így, amikor döntenie kellett, hogy milyen autót vegyen, egy pillanatig sem habozott. 2015 júniusa óta vezeti e-up!-ját, amely első autója is egyben. A norvég kormány is nagy szerepet játszott abban a döntésében, hogy csatlakozik a "jövő világához". Az 1990-es években egy olyan infrastruktúra kiépítésében kezdtek, amelyben az elektromos járművek sokat nyernek. A számos kedvezmény és támogatás mellett a tulajdonosok adók alól is mentesülnek, egyes városok ingyenesen parkolóhelyeket jelöltek ki az elektromos autók számára és sok helyen buszsávokban is közlekedhetnek. A közvetlen hatás érezhető volt, olyannyira, hogy az újonnan forgalomba helyezett járművek 20%-a most már elektromos Norvégiában.

"Amikor elektromos autót vásárolsz, a jövőbe fektetsz be."

A városi autó tökéletes rövid kiruccanásokra

Victoriának körülbelül 20 percig tart 6 éves kislánya iskolájától munkahelyére eljutni, abba az edzőterembe, ahol ügyvezető-helyettesként dolgozik. Nemcsak ezt az útvonalat teszi meg naponta kétszer, hanem spontán kiruccanásokra viszi e-up!-ját Oslo belvárosában. Egyszerűen sokkal kényelmesebb így, az elektromos autóknak biztosított rengeteg ingyenes parkolóhellyel.

A tökéletes pár: Victoria és az e-up!-ja.

Victoria, aki Røában, Oslo egyik külvárosában él, még a hidegebb hónapokban is boldogul. Habár nincs még egy olyan ország, amely tökéletesebb terepet nyújtana az elektromos autóknak, mint Norvégia, de a telek hosszúak és hidegek. "Ez annyit takar, hogy gazdaságosabban kell vezetni" - mondta a gyakorlatias norvég nő. Télen inkább vastagabb kabátot vesz fel, minthogy bekapcsolja az autójában a fűtést.

"Oslóban nehéz olyan helyet találni, ahol NINCS töltőállomás. Ha nem tudom, hogy hol van a legközelebbi, megnézhetem az alkalmazás segítségével az okostelefonomon."

További lehetőségek

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata