Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Malgorzata Ross Berlinben. Tisztán elektromos!

Malgorzata Ross Berlinben. Tisztán elektromos!

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Az elektromobilitás különösen akkor hasznos, ha több rövidebb kört kell futnunk egy nap alatt. Malgorzata, aki Berlin-Treptow negyedében lakik, naponta többször is átszeli a várost. A családi bevásárlások sem okoznak fejtörést az e-up!-pal. Állítása szerint a csomagtér nagyon tágas. Emellett a kisautó környezetbarát is.

Már régen úton vagy, de észre sem veszed.

Malgorzata Ross 2014-ben ült először az e-up! volánja mögött. Nem fogja egy könnyen elfelejteni az első élményt és gyermekei a mai napig összekuncognak rajta. Nevetve meséli, hogy amikor először beindította autóját, nem vette észre, hogy már jár a motor. Ennyire halk a jármű. Jókedve ránk is átragad.

"A gyermekeink elújságolják a kis barátaiknak, hogy a mi autónk halk és környezetbarát. Nagyon menőnek gondolják."

Berlin utcáin egy ügyes elektromos autóval.

2014 vége óta vezeti a kis agilis e-up!-ot Berlin utcáin. Szerinte a nagyvárosi közlekedéshez ideális egy elektromos autó, különösen olyanoknak, akik minden nap rövidebb köröket futnak a városban. Legyen szó akár a gyerekek iskolába fuvarozásáról vagy munkába menésről. Malgorzata e-up!-jával viszi gyereket mindenfele iskola után:

"Délutánonként vitorlástanfolyamra és zeneórára viszem őket. Az e-up! bámulatosan teljesít a városban és gyerektaxinak egészen kiváló."

Akkor töltöm, amikor hazaértem, aztán újra útnak indulok.

A projektmenedzser férjével együtt már egy ideje játszott a gondolattal, hogy vesznek egy kisebb autót városi használatra. Azonban olyan autóra volt szükségük, amely ideális rövid utakra is. Az e-up! tesztvezetését követően Malgorzata azonnal elhatározta, hogy kell neki egy. Férje, Matthias döntött úgy, hogy elektromos modellt kellene vásárolniuk. A nagy, fenntartható elektromosvezeték-hálózatok számára akkumulátorokat gyártó cég ügyvezetőjeként Matthias kíváncsian ült be egy ilyen típusú jármű volánja mögé. "Szerette volna megtapasztalni, hogy mit is takar az elektromobilitás" - meséli a felesége. Ami azt illeti, elég sokat. Például a Ross család ma már jól tudja, hogy az e-up! akkumulátora kitart, amíg elvégzik napi teendőiket. Ez volt a legfőbb oka az elektromos autó beszerzésének. Malgorzata otthon is tudja tölteni, miután egyszerűen csatlakoztatja garázsban található konnektorhoz és már tölt is.

"Dinamikus és kompakt. Sokkal több hely van a csomagtérben, mint gondolnánk."

Ideális az egész családnak és Berlinhez is.

Azóta a család nemcsak megbecsüli a legifjabb családtagot, hanem egyenesen imádja. Malgorzata mindig kellemesen csalódik, hogy mennyi hely van elektromos autója csomagterében. A heti bevásárláskor is rengeteg a hely, még az üveges rekeszek is beférnek. A gyerekek is valódi e-up! rajongókká váltak. Büszkén mesélik barátaiknak, hogy mennyire halk és környezetbarát autójuk van. Mindannyiuk szerint szuper. Szüleik környezettudatossága már egy ideje "megfertőzte" őket. Ez a siker az e-up!-nak könyvelhető el.

További lehetőségek

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata