Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Paul Juda Amszterdamban. Tisztán elektromos!

Paul Juda Amszterdamban. Tisztán elektromos!

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Ha Amszterdam szívében él az ember, az autóval való közlekedés próbára teszi a türelmét, mert a zsúfolt holland főváros nem bővelkedik tág terekkel. Ám nem kell ennek így lennie, ha Paul Judához hasonlóan e-up!-ot vezetünk. Merő véletlen volt, hogy ezt az elektromos autót vitte el tesztvezetésre, de a kiskocsi azonnal levette a lábáról.

e-szerelem első látásra.

Paul Amszterdamban született, itt nőtt fel és azóta is itt él. Véleménye szerint nem létezik az e-up!-nál jobb autó. A hollandnak szerelem volt első látásra: az elektromos autó halk, nincs károsanyag-kibocsátása és nem utolsó sorban jól néz ki. Sőt mi több, a kompakt e-up! remekül megbirkózik a főváros legnagyobb forgalmi dugóival is.

"Olyan mintha nyaralnék. Semmi zaj, semmi károsanyag-kibocsátás csak a szemrevaló formaterv. Azonnal beleszerettem."

Kompakt, gazdaságos, környezetbarát. Az e-up! számos előnnyel szolgál.

Paul elárulta, hogy milyen idegőrlő tud lenni az autóvezetés Amszterdamban, ezért mindig sok időt kell az utazásra hagyni. Mindemellett frusztráló Amszterdam belvárosában szabad parkolóhelyet keresni, ezért a kompakt e-up! két okból is praktikus: nagy forgalomban, valamint parkolóhelyek megtalálásában is megállja a helyét. Paul szerint további előnyt jelent, hogy az amszterdami városvezetés támogatja az alternatív közlekedési eszközöket. Nevezetesen az elektromos járművek vezetői anyagi támogatást kapnak és eleinte nem kell fizetniük adót az elektromos járműveikre. Éppen ezért az e-up! ideális az amszterdami lakosoknak és minden szempontból remek választás.

Paul egy szempillantás alatt e-up! tulajdonosnak mondhatta magát.

Paul lakása és az ügyvédi iroda, ahol dolgozik, pontosan három kilométerre van egymástól. Általában biciklivel ingázik a legtöbb emberhez hasonlóan a világ biciklis fővárosában. Mindig leesik az álla a tágas csomagtér láttán, amikor vásárolni megy az e-up!-jával. Szintén bevált neki spontán sportoláskor is. Végülis ki szeretne hazatekerni biciklivel kocogás után verejtéktől átázva vagy úszás után vizes hajjal?

"Rögtön másnap a kölcsönzőben megkérdeztem, hogy elcserélhetném-e a Golfomat az e-up!-ra."

 

A belevaló kis elektromos autóval való első találkozása sorsszerű volt. A szerviz normál szolgáltatásként felajánlotta, hogy kölcsönadják az e-up!-ot, mivel Golfja éppen műszaki vizsga előtt állt. Paul azelőtt még sosem vezetett elektromos autót, ezért úgy döntött, tesz egy próbát. Azonnal lehengerelte a kisautó, de annyira, hogy elhatározta, hogy már másnap kicseréli a Golfját az e-up!-ra. Azóta nagy rajongója lett autójának és egy pillanatig sem bánta meg döntését: "A Golf is remek autó, de az e-up! sokkal inkább az én stílusom."

Csak semmi pánik, töltse fel az e-up! akkumulátorait.

Az e-up!-pal garantált a pihentető vezetés és Paul szerint ez egy páratlan sajátosság. Tapasztalata szerint sokkal nagyobb körültekintéssel vezet egy elektromos autót, valószínűleg azért, mert sok energiát takaríthat meg az ember a megfontolt vezetéssel. És ez nem hátrány.

"Nyugodtabb és előzékenyebb vagyok, amikor egy elektromos autót vezetek."

További lehetőségek

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata