Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Volkswagen-szerviz Kerékcsere és a kerekekhez kapcsolódó szolgáltatások

Kerékcsere, kerekekhez kapcsolódó szolgáltatások, új gumiabroncsok és stílusos keréktárcsák.

Új nyári abroncsokat keres Volkswagen modelljéhez? Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi Volkswagen-partnerrel, és bízza a kerékcserét az Ön által választott megbízható szakemberekre.

Gyakori kérdések a kerékcsere kapcsán

Milyen profilmélységig használhatom a téli abroncsokat?

A megfelelő profil, valamint a megfelelően karbantartott kerekek pozitív hatással bírnak a fékútra.

Az Ön Volkswagen-szervize a kerékcsere és a tavaszi átvizsgálás során ellenőrzi a kerekek állapotát és profilmélységét is.

Mi történik, ha túl szorosra húznak egy kerékanyát?

A kerékanyákat mindig az előírt nyomatékkal kell meghúzni. Éppen ezért azt javasoljuk, hogy a kerékcserét az Ön által választott Volkswagen-szervizben végeztesse el.

További információk az abroncsokról és kerekekről

Abroncsok az Ön Volkswagen modelljéhez

Megfelelő abroncsokat keres Volkswagen járművéhez? Az Ön Volkswagen-partnerénél megfelelő abroncsok széles választékát találja minden Volkswagen modellhez.

EU-abroncscímke

Minden, az Európai Unió területén értékesített gumiabroncsot kötelező az előírt címkével megjelölni. Az EU-abroncscímke konkrét információkkal szolgál az adott abroncs környezeti és biztonsági jellemzőiről az alábbi három szempont alapján: üzemanyag-hatékonyság, nedves fékezési tulajdonságok és gördülési zajszint. Amennyiben a gépjárművek tulajdonosai tudják, hogy mit jelent az abroncscímke három szimbóluma, akkor fontos döntéseket hozhatnak. Így biztonságosabb, a környezetet kevésbé terhelő és kisebb üzemanyag-fogyasztást biztosító terméket választhatnak.

Az EU-abroncscímke 2021 május elsejével megújult. Az átláthatóbb osztályozás célja, hogy megkönnyítsék Önnek az abroncsvásárlást. Az ábrán láthatja, hogy milyen információkat talál meg az EU-abroncscímkén.

Ennél részletesebb információkat a gumiabroncs gyártójának holnapján találhat.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata