Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

A jövő technológiája közelről: Az elektromobilitás megmérettetik.

A jövő technológiája közelről: Az elektromobilitás megmérettetik.

Milyen előnyökkel szolgál az elektromobilitás? Mi az, amitől leesik az emberek álla? A szinte zajtalan vezetés, a nulla károsanyag-kibocsátás? Kíváncsiak voltunk, ezért különböző területen dolgozó embereket kérdeztünk meg, hogy szeretnék-e elvinni egy tesztvezetésre az egyik hibrid vagy elektromos modellünket. Elkísértük őket és sok mindent felfedeztünk az elektromobilitás napi praktikáiról.

Az e-up! - Nagy számok a teret és teljesítményt illetően.

Claire Ewertet már a kezdetektől fogva lenyűgözte az e-up!-ja. A kereskedelmi ügyintézőként dolgozó 32 éves Claire kellemesen csalódott a kisautó teljesítményében. Minden nap használja e-up!-ját, akár vásárolni megy szabadidejében, akár munkaügyben kézbesít. Az e-up!-jával szállítja ki a fémdobozokat a megrendelőknek. Éppen ezért annyira fontos számára, hogy e-up!-ja a megfelelő gyorsulás mellett rengeteg tárolóhellyel szolgáljon a kézbesítendő csomagoknak. Számára az e-up! a legideálisabb kisautó és ezt a barátai is teljes mértékben meg tudják erősíteni: "Állandóan úton vagyok, meglátogatok valakit és megmutatom nekik az autót. Mindenki azonnal be akar ülni és ki akarja próbálni. A vezetési élmény egyszerűen hihetetlen. Pillanatok alatt otthon érzed magad az e-up!-ban."

laire Ewert arról beszél, hogy e-up!-ja milyen nagy segítséget nyújt neki napi teendői elvégzésében.

Minden egy karnyújtásnyira.

Michel Kreppold vérbeli ingázó, így számára fontos az elektromobilitás.

A 39 éves férfi minden nap 120 kilométert utazik munkahelyére és vissza, mindezt könnyen és kényelmesen teszi e-Golfjával. Az elektromos autó bőven alkalmas ekkora távolság megtételére, ráadásul munkába menet könnyen fel is lehet tölteni. Az elektromos jármű kiváló befektetés a családnak, tekintve, hogy sokat utaznak munkaügyben és hétvégenként szabadidejükben is.

Michel Kreppold arra is ráeszmélt, hogy az e-Golf az egész család számára ideális, és a Golf már ismert kényelmét biztosítja. "Az e-Golf remek családi autó és kiscsaládok számára is tökéletes. Az elektromobilitás fontos számomra, hiszen ez a jövő."

Michel Kreppold bemutatja, hogy milyen egyszerű az ingázás az e-Golffal.

Töltse fel otthon és élvezze a függetlenséget.

A Kavemann család teljes mértékben az elektromobilitás híve.

Saját napelemes rendszerükkel termelik az áramot, amelyet aztán e-up!-juk feltöltésére használnak otthoni töltőállomásuk segítségével. Az 50 éves Ingo Kavemann egyetlen feltételt tartott szem előtt napelemes rendszere vásárlásakor: az önellátó áramtermelést, hogy saját maga tudja feltölteni e-up!-ját. Ez teljes függetlenséget biztosít neki és családjának, ami nélkül már el sem tudnák képzelni életüket. Emellett folyamatosan népszerűsítik az alternatív energiaforrásokat. A halk és pihentető vezetési élménytől egészen a környezetbarát életvitelig az egész család rajong a kényelmes és zajtalan kisautóért. Leginkább fiuk, Luca, aki szerint az e-up! "nagyon menő"."

A Kavemann család arról mesél, hogy termelik az áramot, amelyet e-up!-juk feltöltéséhez használnak.

Céges autó környezetvédelmi bónusszal.

Hibrid vagy elektromos autó legyen a céges kocsi?

Dr. Alfons Roerkohl egyértelműen továbbra is hibrid vagy elektromos modellekben tudná elképzelni alkalmazottjait. Kollégái már most hatalmas lelkesedéssel ülnek be a Passat GTE volánja mögé. A szinte zajtalan vezetés mellett leginkább a hibrid tágasságát emelték ki. Azonban az ügyvezetőként dolgozó Alfons legfőbb érve a még több hibrid jármű megvásárlása mellett a környezetszennyezés mértékének csökkentése. Emellett pedig az a szabadság, amelyet a vezetési üzemmód megválasztása ad: "Egy hibrid járműnél miénk a választás, hogy elektromos vagy benzines meghajtással szeretnénk-e vezetni."

A céges hibrid autójával Dr. Roerkohl hozzájárul a környezetszennyezés csökkentéséhez.

Az e-Golf saját töltőállomással. Felvillanyozó úti élmény.

Az autómentő szakemberként dolgozó Alexander Weber és felesége is e-Golfot vezet.

Leginkább azt élvezik az elektromos járművükben, hogy kényelmesen, egy éjszaka alatt feltölthetik autójukat otthoni töltőállomásukon és másnap késlekedés nélkül indulhatnak útnak. Van még egy másik indok is: "Amire legkevésbé számítottam, hogy ilyen alacsonyak lesznek a villamosenergia-költségek."

Az e-Golf elképesztő csendességével is lenyűgözte a Weber családot. Szeretnek halkan végigsiklani az utakon, mintha repülnének. Egy szó mint száz, a Weber családot elvarázsolta az autó. Az e-Golfban megtalálták az ideális családi autót, amely kellemes és biztonságos érzetet nyújt.

Hogy mi Alexander Weber legfőbb érve az e-Golf mellett? Kényelmes, otthoni feltöltés és alacsony költségek.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata