Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Raktári modellek online rendeléssel! A Volkswagenek
most Enterrel indulnak

Online Volkswagen rendelés - raktári modellek

Legújabb, mindössze pár kattintást igénylő szolgáltatásunk részeként

• Ön választ egyet azonnal elérhető modelljeink közül,
• a kiválasztott autót ideiglenesen zároljuk, amíg márkapartnerünk felveszi Önnel a kapcsolatot,
• a további ügyintézés és adminisztráció során is igyekszünk minimálisra csökkenteni a személyes érintkezést, hogy Ön otthonról intézhesse, amit csak lehet.

Nemcsak gyors és kényelmes, de a jelenlegi járványügyi helyzetben ügyfeleink egészségét maximálisan szem előtt tartó szolgáltatásról van szó, melyhez ráadásul a kedvezmények széles köre is elérhető. Így például alábbi partnereink vállalják a megvásárolt gépkocsi ingyenes házhozszállítását az adott márkakereskedéstől számított 30 km-es távolságon belül:

• Autó Széles Kft.
• AutóCity Zrt. Szekszárd
• AutóCity Zrt. Pécs
• Automobil Körös Kft.
• Automobil-Eger-97 Kft.
• Babják Autóház Kft.
• Brill Kft.
• Csermely és Társa Kft.
• Ferihegy Autó Kft.
• Juvenal Kft.

• Lukács és Tamás Kft.
• Miskolc Autó.
• Porsche Győr
• Porsche Tatabánya
• Procar Kft.
• Ring-Autó Kft.
• Sió-CAR Kft.
• SPIRIT AUTO Kft. Kaposvár
• SPIRIT AUTO Kft. Zalaegerszeg
• Walter Autó Kft.

Jól hangzik, igaz? És akkor még nem is említettük, hogy az akciós készlet folyamatosan frissül, így, ha a raktári gépkocsik között nem is találja meg álmai Volkswagen modelljét ma, érdemes újra ellátogatni oldalunkra holnap is!

Mit jelent az online foglalás?

  1. Amennyiben valamely raktári autónk elnyerte tetszését, az oldalon megtekintheti, hogy milyen vételáron elérhető az adott modell.
  2. Ezután lehetősége van lefoglalni az adott gépjárművet, lényegében egy átlagos webshopos folyamaton végighaladva. A foglalás során 30 000 forintot zárolunk a bankszámláján. Ez az összeg csak zárolásra és nem levonásra kerül! A sikeres foglalásról e-mailben küldünk visszaigazolást Önnek.
  3. A foglalás 2 munkanapra szól, kiválasztott márkakereskedésünk ezen időintervallumon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy előkészítsék a gépjármű adásvételét.
  4. Mi történik, ha meggondolja magát? Önnek a gépjárműre vonatkozó adásvételi szerződés megkötéséig bármikor lehetősége van visszalépni a foglalástól (elállás). Ebben az esetben a korábban zárolt összeg 7-31 munkanapon belül automatikusan felszabadul a számláján (az időtartam az Ön számlavezető bankjától függ).

Kérjük olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket.

Tekintse meg modelljeinket!

Az új ID.3

Az újdonságok itt kezdődnek

Az ID.3 modellel az elektromobilitás világának új, dinamikus korszaka veszi kezdetét. A felvillanyozó teljesítmény találkozása a formabontó dizájnnal és a mindennapi használatra alkalmas hatótávolsággal. Azoknak, akik a változásokat keresik. A jövő elérkezett. Szálljon be!

Az új e-up!

Extra vezetési élmény elektromos autóval

A hatékony elektromos hajtásnak köszönhetően az új e-up! nem csak a hatótávolság hanem a vezetési élmény tekintetében is bajnok! De ami a legjobb: a helyi emissziómentes meghajtás a szén-dioxid-kibocsátás globális csökkentését is támogatja.

Polo

Figyel. Figyelmeztet. Fékez.

A Polo figyel Önre - még elődjénél is több biztonsági segédrendszerével mindent szemmel tart, ami környezetében zajlik. Leginkább azonban ő maga vonzza a tekinteteket, amiről mélyen húzódó övvonala, dinamikus részletei és új fényszórók jellemezte, teljes egészében új fejlesztésű formavilága gondoskodik - minden egyes úton.

T-Cross

A rugalmas SUV

Sokoldalú tehetség: a T-Cross egyszerre funkcionális és alkalmazkodó. Vérbeli crossover-dizájnja, széles körű egyéni kialakítási lehetőségei és magas fokú mindennapos használhatósága révén a variálhatóság és a kompakt kialakítás tökéletes ötvözetét kínálja, röviden: kalandra termett - csaknem mindenfajta kalandra.

T-Roc

Magabiztosnak született

Keltsen mély benyomást, miközben egyszerre élvezi a kifejező formavilágot, az egyéni kialakítási lehetőségek sokaságát és a legapróbb részletekig igényes kidolgozást - a T-Roc tudja, hogyan varázsolja el.

Az új T-Roc Cabriolet

Mindenre nyitott

Az új T-Roc Cabriolet-vel szinte minden lehetséges. Nem csoda, hiszen crossover kabrióként két világ legjavát egyesíti. Példának okáért ott az erő és az elegancia. Vagy a sportosság és a kényelem. Ha pedig úgy tartja kedve, a tetőt hagyja csak lenyitva.

Az új Golf

Életre terveztük

Az új Golf az élre tör. És közben a digitalizáció új mérföldkövévé válik az utakon. Az intelligens asszisztensrendszerek minden utat kényelmesebbé és nyugodtabbá tesznek. A klasszikus Golf-érzéssel kombinálva.

Az új Golf Variant

Több Golf, mint valaha

Az új Golf Variant sokoldalú és dinamikus - épp, mint Ön! Kívül összetéveszthetetlenül Variant, belül pedig digitális szabadság, variálhatóság jellemzi, mint minden Golfot.

Touran

A családi élet csupa kihívás. Élvezze!

A Touran modellekben mindenki szívesen mutatkozik - s korántsem csupán nagyméretű üvegfelületei miatt. Teteje hátrafelé enyhén ereszkedő vonalának köszönhetően fellépése dinamikus és magabiztos, erőteljes hatású formavilága magas fokú agilitást ígérő, kompakt külső méretekkel ötvözi bőséges térkínálatát. Ez az időtlen erényeket felvonultató külső dizájn mindenekelőtt egy célt szolgál: figyelemreméltóan kicsi alapterületen a lehető legtágasabb teret kínálni az Ön számára fontos dolgoknak. Amilyen egyszerűen manőverezhető a városi forgalomban, olyan kényelmes a hosszabb túrák során is - s nap mint nap újabb erényeit fedezheti fel.

Az új Tiguan

Izgalmasan újragondolva

Az új, erősebb, kényelmesebb és még inkább hálózatba kapcsolt Tiguan megmutatja, mi rejlik benne. Az intelligens technológia szokatlan képességekkel ruházza fel. Dinamikus SUV-ként újradefiniálja, mi lehetséges.

Tiguan

Off-road, de nem off-line

Aszfalt, terep, iOS és Android - a Tiguan mindenhol lehetőségek sokaságát kínálja. Innovatív technológiájával és dinamikus menettulajdonságaival mindenben hatékonyan segíti Önt, vezesse bármerre is útja. Dinamikusan elegáns, mint a Highline, vagy éppen hangsúlyosan sportos, mint az R-Line. Az új Tiguan egyaránt maradéktalanul beváltja az első benyomás ígéretét.

Tiguan Allspace

Kalandok hét utasra és hetedhét országra

A hegyi szerpentintől a tengerparti országútig - az új Tiguan Allspace volánja mögött bármilyen környezetben otthon érezheti magát - egyéni, erőteljes és mindig eredeti stílus.

Passat

Önnek időből van a legkevesebb? Hozza ki a belőle a legtöbbet!

Nagyon elfoglalt és gyakran indul üzleti útra, vagy a család mindennapjait kell kézben tartania? Akkor fontos, hogy megbízható jármű álljon a rendelkezésére. A Passat ebben segít, és még sok minden másban: az a dolga, hogy megkönnyítse az Ön feladatait. Az intuitív funkcióknak köszönhetően minden utazás valódi élmény, amelyet magas szintű kényelemben élvezhet.

Passat Variant

Azoknak, akik mindig mindent beleadnak

Izgalmas és rendkívüli, mint az Ön hétköznapjai. Az új Passat Variant rugalmasan egyesíti a sportos vonalvezetést a következetes funkcionalitással. A végeredmény: a hétköznapok minden, csak nem hétköznapi kísérője. Kívülről már a markáns világítás és az impozáns hűtőrács is jelzi, hogy az autó belül is tartogat egy-két meglepetést. És valóban, a különböző IQ.DRIVE technológiák mellett a Passat Variant elsőként rendelkezik a We Connect platformmal is. Mindez segít, ha mindent egy tető alá szeretnénk vonni - legyen szó a családról vagy a családi vállalkozásról.

Az új Arteon

Összetéveszthetetlen: az új Arteon

Az új Arteon első látásra felismerhető, mert dizájnja egyértelmű üzenetet fogalmaz meg. Szálljon be és engedje, hogy lenyűgözze az elegáns beltér és az intuitív kezelhetőség.

Az új Arteon Shooting Brake

Nagyobb hely az eleganciának és a kényelemnek

A jármű elején található széles hűtőrácstól kezdve az áramvonalas tetővonalon át egészen a lenyűgöző csomagtérig: újszerű dizájnjával az Arteon Shooting Brake megmutatja, hogyan kapcsolódik össze a magas szintű exkluzivitás és praktikusság.

Sharan

Mindenhol otthon

Variálható térkoncepciójával, elektromos tolóajtajaival és mindhárom üléssorban maximális kényelemmel a Sharan családja minden tervére készen áll - sőt, még a nem tervezett eseményekre is.

Touareg

Belül tudományos. Kívül fantasztikus.

A Touareg magabiztos vonalvezetése egyedülálló megjelenést kölcsönöz számára. Extrafelszerelésként rendelhető olyan műszaki megoldásai, mint az elektromechanikus oldalirányú billenésstabilizálás, az Intelligens világítás (IQ. Light) LED-Mátrix fényszórók és az Innovision Cockpit immár új szinten kínálja a színvonalas kényelem és a még élvezetesebb vezetés élményét.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata