Zárja be a menüt

Raktári modellek online rendeléssel! A Volkswagenek
most Enterrel indulnak

 

Online Volkswagen rendelés - raktári modellek

Legújabb, mindössze pár kattintást igénylő szolgáltatásunk részeként

• Ön választ egyet azonnal elérhető modelljeink közül,
• a kiválasztott autót ideiglenesen zároljuk, amíg márkapartnerünk felveszi Önnel a kapcsolatot,
• a további ügyintézés és adminisztráció során is igyekszünk minimálisra csökkenteni a személyes érintkezést, hogy Ön otthonról intézhesse, amit csak lehet.

Nemcsak gyors és kényelmes, de a jelenlegi járványügyi helyzetben ügyfeleink egészségét maximálisan szem előtt tartó szolgáltatásról van szó, melyhez ráadásul a kedvezmények széles köre is elérhető.

Jól hangzik, igaz? És akkor még nem is említettük, hogy az akciós készlet folyamatosan frissül, így, ha a raktári gépkocsik között nem is találja meg álmai Volkswagen modelljét ma, érdemes újra ellátogatni oldalunkra holnap is!

Mit jelent az online foglalás?

  1. Amennyiben valamely raktári autónk elnyerte tetszését, az oldalon megtekintheti, hogy milyen vételáron elérhető az adott modell.
  2. Ezután lehetősége van lefoglalni az adott gépjárművet, lényegében egy átlagos webshopos folyamaton végighaladva. A foglalás során 30 000 forintot zárolunk a bankszámláján. Ez az összeg csak zárolásra és nem levonásra kerül! A sikeres foglalásról e-mailben küldünk visszaigazolást Önnek.
  3. A foglalást követően márkakereskedésünk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy előkészítsék a gépjármű adásvételét. Az adásvételi szerződés megkötésére 10 (tíz) munkanap áll rendelkezésre.
  4. Mi történik, ha meggondolja magát? Önnek a gépjárműre vonatkozó adásvételi szerződés megkötéséig bármikor lehetősége van visszalépni a foglalástól (elállás). Ebben az esetben nem kell mást tennie, mint felvennie a kapcsolatot velünk, és törölnie a foglalását. A korábban zárolt összeg 7-31 munkanapon belül automatikusan felszabadul a számláján (az időtartam az Ön számlavezető bankjától függ).

Tekintse meg modelljeinket!

Polo

Figyel. Figyelmeztet. Fékez.

A Polo figyel Önre - még elődjénél is több biztonsági segédrendszerével mindent szemmel tart, ami környezetében zajlik. Leginkább azonban ő maga vonzza a tekinteteket, amiről mélyen húzódó övvonala, dinamikus részletei és új fényszórók jellemezte, teljes egészében új fejlesztésű formavilága gondoskodik - minden egyes úton.

Az új T-Cross

A rugalmas SUV

Sokoldalú tehetség: az új T-Cross egyszerre funkcionális és alkalmazkodó. Vérbeli crossover-dizájnja, széles körű egyéni kialakítási lehetőségei és magas fokú mindennapos használhatósága révén a variálhatóság és a kompakt kialakítás tökéletes ötvözetét kínálja, röviden: kalandra termett - csaknem mindenfajta kalandra.

T-Roc

Magabiztosnak született

Keltsen mély benyomást, miközben egyszerre élvezi a kifejező formavilágot, az egyéni kialakítási lehetőségek sokaságát és a legapróbb részletekig igényes kidolgozást - a T-Roc tudja, hogyan varázsolja el.

Az új Golf

Életre terveztük

Az új Golf az élre tör. És közben a digitalizáció új mérföldkövévé válik az utakon. Az intelligens asszisztensrendszerek minden utat kényelmesebbé és nyugodtabbá tesznek. A klasszikus Golf-érzéssel kombinálva.

Golf

Szinte minden más autónál sokoldalúbb

A Golf generációk óta formálja saját kategóriáját. Mindenkori aktuális típusa a jövő generációinak lesz jelentős mérföldkő.

Golf Sportsvan

A különösen tágas Golf

A Golf-család tagja, ahol neve és formái egyaránt egyértelműen tükrözik szerepét. Az új Golf Sportsvan kívül sportos, belül pedig különösen tágas.

Golf Variant

Tengernyi hely és annál is több alkalmazás

Bármit is tervez, a Golf Variant biztosan felkészülten áll elébe. A modell dinamikus kialakításával, széles motorválasztékával és számos vezetéssegítő rendszerével minden helyzetre tökéletes megoldást kínál.

Touran

A családi élet csupa kihívás. Élvezze!

A Touran modellekben mindenki szívesen mutatkozik - s korántsem csupán nagyméretű üvegfelületei miatt. Teteje hátrafelé enyhén ereszkedő vonalának köszönhetően fellépése dinamikus és magabiztos, erőteljes hatású formavilága magas fokú agilitást ígérő, kompakt külső méretekkel ötvözi bőséges térkínálatát. Ez az időtlen erényeket felvonultató külső dizájn mindenekelőtt egy célt szolgál: figyelemreméltóan kicsi alapterületen a lehető legtágasabb teret kínálni az Ön számára fontos dolgoknak. Amilyen egyszerűen manőverezhető a városi forgalomban, olyan kényelmes a hosszabb túrák során is - s nap mint nap újabb erényeit fedezheti fel.

Tiguan

Off-road, de nem off-line

Aszfalt, terep, iOS és Android - a Tiguan mindenhol lehetőségek sokaságát kínálja. Innovatív technológiájával és dinamikus menettulajdonságaival mindenben hatékonyan segíti Önt, vezesse bármerre is útja. Dinamikusan elegáns, mint a Highline, vagy éppen hangsúlyosan sportos, mint az R-Line. Az új Tiguan egyaránt maradéktalanul beváltja az első benyomás ígéretét.

Tiguan Allspace

Kalandok hét utasra és hetedhét országra

A hegyi szerpentintől a tengerparti országútig - az új Tiguan Allspace volánja mögött bármilyen környezetben otthon érezheti magát - egyéni, erőteljes és mindig eredeti stílus.

Az új Passat

Önnek időből van a legkevesebb? Hozza ki a belőle a legtöbbet!

Nagyon elfoglalt és gyakran indul üzleti útra, vagy a család mindennapjait kell kézben tartania? Akkor fontos, hogy megbízható jármű álljon a rendelkezésére. Az új Passat ebben segít, és még sok minden másban: az a dolga, hogy megkönnyítse az Ön feladatait. Az intuitív funkcióknak köszönhetően minden utazás valódi élmény, amelyet magas szintű kényelemben élvezhet.

Az új Passat Variant

Azoknak, akik mindig mindent beleadnak

Izgalmas és rendkívüli, mint az Ön hétköznapjai. Az új Passat Variant rugalmasan egyesíti a sportos vonalvezetést a következetes funkcionalitással. A végeredmény: a hétköznapok minden, csak nem hétköznapi kísérője. Kívülről már a markáns világítás és az impozáns hűtőrács is jelzi, hogy az autó belül is tartogat egy-két meglepetést. És valóban, a különböző IQ.DRIVE technológiák mellett az új Passat Variant elsőként rendelkezik a We Connect platformmal is. Mindez segít, ha mindent egy tető alá szeretnénk vonni - legyen szó a családról vagy a családi vállalkozásról.

Arteon

Dinamika és dizájn csúcsformában

Aerodinamikus körvonalak, ablakkeret nélküli ajtók, markáns farkialakítás - az új Arteon nem csupán az első pillantásra magával ragadó. Az R-Line felszereltség további olyan különleges külső stílusjegyeket is tartalmaz, amelyek dinamikus karakterét hangsúlyozzák.

Sharan

Mindenhol otthon

Variálható térkoncepciójával, elektromos tolóajtajaival és mindhárom üléssorban maximális kényelemmel a Sharan családja minden tervére készen áll - sőt, még a nem tervezett eseményekre is.

Az új Touareg

Belül tudományos. Kívül fantasztikus.

Az új Touareg magabiztos vonalvezetése egyedülálló megjelenést kölcsönöz számára. Extrafelszerelésként rendelhető olyan műszaki megoldásai, mint az elektromechanikus oldalirányú billenésstabilizálás, az Intelligens világítás (IQ. Light) LED-Mátrix fényszórók és az Innovision Cockpit immár új szinten kínálja a színvonalas kényelem és a még élvezetesebb vezetés élményét.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata