Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Impresszum Copyright / védjegy

Copyright / védjegy

Minden itt bemutatott kép, szöveg, ár és egyéb információ megfelel a készítés időpontjában aktuális Volkswagen értékesítési programnak, és informatív jelleggel bír. Későbbi változtatások joga fenntartva. Tévedésekért nem vállal felelősséget a Volkswagen. A konstrukcióban, felszereltségben, szállítási terjedelemben és a színárnyalatban előforduló változások joga fenntartva. Minden megadott ár csak informatív jellegű, mely tartalmazza az általános forgalmi adót.

A program valamennyi részével együtt (adatok, képek) szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jogvédelem törvényének szűk határain kívül történő mindenféle engedély nélküli alkalmazás tilos és büntetendő. Ez különösen érvényes a sokszorosításra, fordításra, mikrofilmezésre és elektronikus rendszerekben történő feldolgozásra.

A képek felhasználása csak személyes célra megengedett. A Volkswagen AG számos bejegyzett márkanév (áruvédjegy) tulajdonosa. Különösen védettek a Volkswagen logo, Volkswagen, VW, VW AG, Volkswagen Service, Drivers wanted, Lupo, Passat, Beetle, New Beetle,Beetle logo, Bora, Golf, Polo, Sharan, Jetta, Variant, Caravelle, TDI, SDI, PDI, GTI, 3L, VR6, W10, W12, W16, W18, Syncro, 4MOTION márkajelzések.

Az, hogy egy jel ebben a felsorolásban nem szerepel és/vagy valamely szövegben nem márkaként (áruvédjegy) van jelölve, nem úgy értelmezendő, hogy ez a jel nem bejegyzett márka (áruvédjegy) és/vagy ez a jel a Volkswagen AG ill. a Porsche Hungaria előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül alkalmazható lenne.

Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. Volkswagen nagykereskedő 1139 Budapest Fáy u. 27. Telefon (06 1) 4515 100

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata