Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új ID. Buzz Teljesen elektromos, teljesen hálózatba kapcsolt, teljesen újragondolt

A színész Ewan McGregor lesz a Volkswagen új márkanagykövete

Ewan McGregorral jelentős erősítést hoztunk a fedélzetre. A színész lelkes Volkswagen-rajongó, aki saját veteránautó-kollekcióval rendelkezik, amelyből az egyiket maga alakította át elektromos meghajtásúvá. Az UNICEF egyesült királyságbeli Jószolgálati nagyköveteként jótékonysági célokért kampányol szerte a világon. Ez teszi Ewant tökéletes partnerré egy közös küldetésben: a jövő mobilitásának fenntarthatóbbá tételében.

A Volkswagen új generációja

A teljesen elektromos ID. Buzz modellel visszahozzuk az ikonikus formavilágot. A legmodernebb technológiák és a rugalmas helykihasználás biztosítják a mobil kényelmet, amely új fejezetet nyit.

Dizájn: forradalom evolúció helyett

Egyedülálló lehetőség volt a legendás Volkswagen Bullit újraalkotni. Ezt ki is használtuk az ID. Buzz modellel. A Bulli jellegzetes dizájnörökségét öntöttük új formába, hogy megőrizhessük ikonikus formatervezését az elektromobilitás korszakában is. Meghatározó stílusú az áramvonalas sziluett és a lapos, hosszanti tetővonal, amely egészen a hátsó részig húzódik. A nagyfokú mindennapi használhatóságot a kompakt arányok és a kis fordulókör biztosítják, amelyekkel az ID. Buzz méretei ellenére dinamikusan mozog az utakon.

Fenntarthatóság: nagy ötlet egészen a legkisebb részletekig

Az ID. Buzz-t az alapoktól építettük újjá: teljesen elektromossá és mindenekelőtt: fenntarthatóvá - a CO2-semleges mérlegű1 gyártástól és átadástól egészen a használatig. Ezért tanúsított Volkswagen Naturstrom ajánlatunk biztosítja, hogy Ön közvetlenül a jármű átadását követően helyi károsanyag-kibocsátás nélkül kezdje meg útját. Az újrahasznosított anyagok széles körű használata  - például az üléshuzatokban és a tetőkárpitban - mellett az állati bőr alkalmazásának megszüntetése a teljes beltérben is mutatja, hogy a fenntartható termékek fejlesztésében átfogó megoldásokra törekszünk.

Térkoncepció és technológia: a szabadság új hálózata

Az erőteljes ID. Buzz merőben új helykihasználást eredményez. Az ID. Buzz tágas belső terében a legmodernebb technológiáink dolgoznak. Ilyen pl. az innovatív ID. Light, ami a járművezetővel vizuálisan kommunikál. Vagy az Over-the-Air frissítések, amelyekkel aktualizálhatók a funkciók2. A Car2X-kommunikációnak köszönhetően az ID. Buzz valós időben kaphat közlekedési információkat. A több mint 30 asszisztensrendszerrel ellátott ID. Buzz-zal nagy lépést teszünk a részben automatizált vezetés felé.

Az ID. Buzz Cargo

Az ID. Buzz Cargo fenntartható módon változtatja meg üzleti mobilitását.

A jövő szállítójárműve

Az ID. Buzz Cargo-val a munkája során is részesül a költséghatékony elektromobilitás előnyeiből. A kifejezetten munkahelyi kihívásokra kialakított raktérkoncepció és nagy raktér csak egy a számos erőssége közül.

Otthoni fali töltőkészülék: az ID. Charger4

A munkahelyi parkolóban, a szupermarket előtt, autópályán vagy a parkolóházban: az ID. Buzz szinte mindenhol tölthető. A kényelmesebb töltést az ID. Charger biztosítja: gyorstöltésre alkalmas fali töltőkészülék saját ajtaja előtt.

Kényelmes otthoni töltés

Az Elli ID. Charger az Ön személyes töltőoszlopa. Egyszeri telepítést követően az ID. Buzz éjjel is tölthető, így energiával teljesen feltöltve indíthatja a napot. Az internet-csatlakozásra alkalmas ID. Charger Connect és Pro intelligens energiamenedzsmenttel rendelkezik és alkalmazás segítségével távolról vezérelhető, konfigurálható és kezelhető.

MOON ID. Charger

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata