Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Hogyan tölthetem fel?

Az elektromobilitás tartósan megváltoztatja tankolási szokásainkat. Elvégre az elektromos járművel többé már nem töltőállomásra mész, hiszen szinte bárhol feltöltheted az akkumulátorát: háztartási/földelt csatlakozóval, Wallbox segítségével, nyilvános töltőállomáson vagy gyorstöltő-állomáson. Amint egyszer kipróbálod, gyorsan rájössz, hogy ez majdnem olyan egyszerű, mintha az okostelefonodat töltenéd.

Bővebben

Hogyan fizethetek?

Elektromos jármű esetében rögtön több lehetőséged nyílik az egyszerű és kényelmes fizetésre: alkalmazással, feltöltőkártyával vagy bankkártyával. És hamarosan a hitelesítési adatokat is tároljuk az autódban. Így már csak egy töltőállomással kell összekapcsolnod. A fizetési folyamat automatikusan elidul. És ami a legjobb: közterületen lévő töltőállomásokon, pl. üzletek parkolóiban néha ingyenes a töltés.

Bővebben

Hol tölthetem fel?

Az elektormobilitás egyre inkább meghatározza mindennapjainkat. Hamarosan talán a tiédet is. Elhagyod a régi szokásaidat és megállapítod, hogy sok dolog egyszerűbbé vált. Például elektromos autód feltöltése is, amit alvás, munka vagy vásárlás közben megtehetsz. Az útba eső számtalan töltőállomások egyikén vagy otthon nálad biztosított az áram. És ha mindehhez még ökoáramot is használsz, kifejezetten fenntarthatóan és alacsony károsanyag-kibocsátással vezetsz a jövőbe. Jól hangzik? Mert az is.

Bővebben

Milyen messzire utazhatok?

 

Bővebben

 

We Charge

A We Charge szolgáltatás igénybevételével még kényelmesebben töltheti elektromos Volkswagen modelljét, otthon a hálózatba kapcsolt falitöltőről (wallbox), útközben pedig Európa több mint 200 ezer nyilvános töltőpontján. Egyszerűen, egyetlen kártyával - minden egy alkalmazásban.

Bővebben

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata