Online úti cél- és útvonal importálás

Korábban már elküldhette a Volkswagen alkalmazáson keresztül a navigációs rendszerbe egyedi úti céljait (pl. töltőállomások, barátok, éttermek stb. címét). A kibővített funkcióval mostantól a Volkswagen alkalmazásban is megtervezhető és a járműnek küldhető a töltési megállókat is tartalmazó útvonal.

  1. Miután a Volkswagen alkalmazásban kikerestünk egy célt, az útvonaltervezés az "útvonal" segítségével indítható el.
  2. Kiindulási helyként elsősorban a jármű aktuális pozícióját használja a rendszer, de alternatívaként egy másik hely is kiválasztható.
  3. A "köztes állomás hozzáadása" segítségével egy köztes állomást is hozzá lehet adni.
  4. A javasolt útvonal a járműnek az "Útvonal küldése" gombbal küldhető el.
  5. Amikor ez a járműbe megérkezik, az infotainment rendszerben felugrik egy ablak. Az útvonal a kedvencekbe menthető vagy közvetlenül használható a navigációhoz. Az útvonal elküldése után az járműben interakciónak kell történnie (navigálás, mentés), ellenkező esetben a legutoljára megadott célt egy új cél felülírja.
  6. Az útvonaltervezés kiszámításához az alkalmazás 58 kWh akkumulátormérettel, az aktuális töltöttségi állapottal (SOC) és egy 58 kWh teljesítményű ID.3 fogyasztásával számol, azaz 12,9 - 13,5 kWh/100 km-rel. 13,5-12,9 kWh/100 km.

Alkalmazása esetén az útvonalat újraszámolja a rendszer a járműben. A forgalomtól, hőmérséklettől, az akkumulátor típusától és töltöttségi állapotától, valamint a jármű aktuális helyétől függően előfordulhatnak eltérések az alkalmazásban készített eredeti tervtől.

Menet közben is képes új célokat és útvonalakat kezelni.

A küldött útvonal akár három megállót és öt töltőállomást is tartalmazhat.

 

Előfeltételek

  • Csak a az opcionális Infotainment csomagban elérhető navigációs rendszerrel együtt rendelhető.
  • Érvényes We Connect szerződés, Volkswagen ID felhasználói fiók és Volkswagen alkalmazás

Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális osztrák kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. Az árak tájékoztató jellegűek és nem kartellben meghatározott irányárak. Tartalmazzák az osztrák fogyasztási átalányadót (NoVA), 20% áfát, a NoVA-ról szóló törvény 6. §-ában megszabott felárakat és kedvezményeket, valamint a szállítási költségeket. Német nyelvű szövegeink gördülékenyebb olvashatósága érdekében a személyekre csak a nőnemű vagy csak a hímnemű alakot használjuk. Ez semmiképp sem jelenti a másik nem hátrányos megkülönböztetését. Köszönjük megértését.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások (715/2007/EK rendelet jelenleg hatályos változata) szerinti mérési eljárással határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján. Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más, nem műszaki jellegű tényezőktől is. A fogyasztási értékek, a CO₂-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extrafelszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó, stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és a mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt. Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást. A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

ID. Szoftverfrissítés 3.2

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata