Járműállapot-jelentés

Értesüljön korábban, reagáljon gyorsabban: A myVolkswagen oldalon megjelennek bizonyos figyelmeztető és visszajelző fények. A járművezető ezután időben kérhet időpontot az általa preferált Volkswagen szervizpartnertől.

A Volkswagen alkalmazás jelenlegi verziójával a kiválasztott figyelmeztető és visszajelző fények megtekinthetők.

  • Információ:

A jármű figyelmeztető üzeneteket küld, és értesít a szervizeseményekről.

  • Dokumentáció:

A jármű figyelmeztető üzenetei vagy a szükséges szerviz a myVolkswagen oldalon tekinthetők meg.

  • Bármikor lehívható:

A járműállapot bármikor lehívható a myVolkswagen oldalon.

  • Nagyobb kényelem:

A Volkswagen szervizpartnerrel gyorsan és kényelmesen lehet időpontot egyeztetni, vagy akár előre is felveheti velük a kapcsolatot. A myVolkswagen-en keresztül jelzi a szervizigényt, és az Ön által választott kommunikációs csatornán (e-mail vagy telefon) felveszi Önnel a kapcsolatot. Ez lehetővé teszi, hogy a jármű állapota alapján előre megtervezze látogatását a szervizbe.

  • Ismert kapcsolattartó:

A preferált szervizpartner szabad választása.

Előfeltételek

  • Érvényes We Connect szerződés és Volkswagen ID felhasználói fiók
  • A Volkswagen alkalmazás
  • A teljes használathoz ki kell választani egy preferált szervizpartnert, és aktiválni kell az "Automatikus időpont-egyeztetés" funkciót

Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális osztrák kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. Az árak tájékoztató jellegűek és nem kartellben meghatározott irányárak. Tartalmazzák az osztrák fogyasztási átalányadót (NoVA), 20% áfát, a NoVA-ról szóló törvény 6. §-ában megszabott felárakat és kedvezményeket, valamint a szállítási költségeket. Német nyelvű szövegeink gördülékenyebb olvashatósága érdekében a személyekre csak a nőnemű vagy csak a hímnemű alakot használjuk. Ez semmiképp sem jelenti a másik nem hátrányos megkülönböztetését. Köszönjük megértését.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások (715/2007/EK rendelet jelenleg hatályos változata) szerinti mérési eljárással határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján. Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más, nem műszaki jellegű tényezőktől is. A fogyasztási értékek, a CO₂-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extrafelszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó, stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és a mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt. Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást. A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

ID. Szoftverfrissítés 3.1

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata