A navigációs rendszer e-útvonaltervezőjének bővítése

Az ID. Software 3.1 révén járművében az alábbi fejlesztések érhetők el:

  • A töltési állapot ("SOC") felülírása: Az aktív útvonaltervezés alapján a töltés menüben beállított töltés felső határát a navigáció felülbírálhatja.
  • Töltőállomások felülvizsgált szűrési funkciója a térképen: Csak azokat a töltőállomásokat mutatja, amelyek a szűrési kritériumnak megfelelnek (a korábbi verziókban a kritériumoknak nem megfelelő töltőállomások is megjelentek szürkével)
  • A funkció megbízhatóságának további fejlesztése
  • Az automatikus töltőállomások beállításakor a "szokásos fizetési módok" nem szerepel a kiválasztási lehetőségek között

A navigációs rendszer az ID. család e-útvonaltervezővel automatikusan betervezi a navigációs útvonalba a szükséges töltési megállókat, amelyeket igény szerint automatikusan módosít.

A funkció a navigáció része. Ez az opcionális infotainment csomagban érhető el.

Előfeltételek

  • Érvényes We Connect Plus szerződés és Volkswagen ID felhasználói fiók a navigációs rendszer online részeihez
  • Engedélyezett helyadatok és aktivált "Személyes adatok (online mód)" az adatvédelmi beállításokban

Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális osztrák kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. Az árak tájékoztató jellegűek és nem kartellben meghatározott irányárak. Tartalmazzák az osztrák fogyasztási átalányadót (NoVA), 20% áfát, a NoVA-ról szóló törvény 6. §-ában megszabott felárakat és kedvezményeket, valamint a szállítási költségeket. Német nyelvű szövegeink gördülékenyebb olvashatósága érdekében a személyekre csak a nőnemű vagy csak a hímnemű alakot használjuk. Ez semmiképp sem jelenti a másik nem hátrányos megkülönböztetését. Köszönjük megértését.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások (715/2007/EK rendelet jelenleg hatályos változata) szerinti mérési eljárással határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján. Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más, nem műszaki jellegű tényezőktől is. A fogyasztási értékek, a CO₂-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extrafelszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó, stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és a mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt. Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást. A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

ID. Szoftverfrissítés 3.1

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata