Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új Tiguan

Fedezze fel most az új Tiguan modellt!

Fedezze fel most az új Tiguan modellt!

Az új Tiguan

Fedezze fel most az új Tiguan modellt!

Bármerre visz az élet. Az új Tiguan.

Az új Tiguan elegáns és dinamikus külső megjelenésével tűnik ki. Nagy légbeömlők, keskeny hűtőrács és új kialakítású fényrajzolat emeli ki a jármű elejét. Áramvonalas vonalak és erőteljes arányok kölcsönöznek a karosszériának sportos formát. A belső tér is megújult, olyan innovatív felszereltségeket és opciókat nyújt Önnek, mint az új hangulatvilágítás, a nagyobb kijelző és az intelligens digitális nyelvi asszisztenst is magában foglaló, optimalizált kezelési koncepció.

Lejátszás

Az új Tiguan különlegességei

Konfigurálja új Tiguanját

Álmai járművét az Ön igényei szerint konfigurálhatja. Először válasszon felszereltségi szintet, fényezést és felniket. Majd megtervezheti új Tiguan modellje belső terét, dizájnelemeit, asszisztensrendszereit és tartozékait.

Legyen az új Tiguan az Ön új Tiguanja.

Konfigurálás most

Konnektivitás

Több, mint bitek és bájtok

A Volkswagen konnektivitási ajánlatai nagyobb kényelmet és szórakozást tesznek lehetővé. Internettel és mobiltelefonjával összekapcsolt új Tiguan modellje biztosan viszi el Önt a céljához - Önnek csak vezetnie kell.

A konnektivitásról bővebben

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata