Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új Tiguan

Fedezze fel most az új Tiguan modellt!

Fedezze fel most az új Tiguan modellt!

Az új Tiguan

Fedezze fel most az új Tiguan modellt!

Finanszírozási lehetőség

Forint alapú, pénzügyi lízing ajánlat

Tiguan Prime 1.5 eTSI OPF DSG
már 42 641 Ft havidíjtól

 

Bruttó vételár*: 14 875 640 Ft
Bruttó első lízingdíj (regisztrációs adóval): 6 694 039 Ft
Finanszírozott összeg: 6 442 206 Ft + ÁFA 

Előre tervezhető megvásárlási ár**: 7 103 828 Ft
Bruttó maradványérték: 7 103 828 Ft 

Ügyleti kamatláb: 4,99%
Kamatozás típusa: fix
Futamidő: 60 hónap 

Futásteljesítmény: 20 000 km/év

THM: 4,0%
Referencia THM***: 4,1%
Havi bruttó lízingdíj: 42 641 Ft
Szerződéskötési díj (HBNY díj): 7 000 Ft

Fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 9 696 221 Ft

Tovább a Prime egyedi modellek oldalára

Tovább a Porsche Finance oldalára

Részletek

A Smart Buy rugalmas finanszírozási lehetőségeket kínál kedvező havidíjjal álmai autója megvásárlásához. A Porsche Finance Group Hungary szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a nyíltvégű pénzügyi konstrukciót az Ön igényeihez igazítsa. A lehetőségek között szerepel 20-50%-os önerő, 24-60 hónap közötti futamidő, valamint 10 000 és 70 000 km közötti éves futásteljesítmény-választék. A minimálisan finanszírozható összeg nettó
3 000 000 Ft.

Fontos része szolgáltatásunknak az is, hogy a szerződés aláírásánál máris lesz egy leendő potenciális vevője, a Porsche Lízing, aki a futamidő végén az előre meghatározott értéken átveszi az autót, amennyiben annak állapota megfelel a szerződéses feltételeknek.

A Smart Buy szolgáltatással Ön szabadon dönthet arról, hogy a futamidő végén mit kezd autójával. Választhat, hogy megtartja, vagy lecseréli egy új autóra. Ha úgy határoz, hogy megtartja autóját, rugalmasan dönthet a maradványérték visszafizetésének módját illetően, akár egy összegben, akár a futamidő hosszabbításával havi részletekben elosztva, a maradványérték összegének csökkentése mellett.

Bármerre visz az élet. Az új Tiguan.

Az új Tiguan elegáns és dinamikus külső megjelenésével tűnik ki. Nagy légbeömlők, keskeny hűtőrács és új kialakítású fényrajzolat emeli ki a jármű elejét. Áramvonalas vonalak és erőteljes arányok kölcsönöznek a karosszériának sportos formát. A belső tér is megújult, olyan innovatív felszereltségeket és opciókat nyújt Önnek, mint az új hangulatvilágítás, a nagyobb kijelző és az intelligens digitális nyelvi asszisztenst is magában foglaló, optimalizált kezelési koncepció.

Lejátszás

Az új Tiguan különlegességei

Konfigurálja új Tiguanját

Álmai járművét az Ön igényei szerint konfigurálhatja. Először válasszon felszereltségi szintet, fényezést és felniket. Majd megtervezheti új Tiguan modellje belső terét, dizájnelemeit, asszisztensrendszereit és tartozékait.

Legyen az új Tiguan az Ön új Tiguanja.

Konfigurálás most

Konnektivitás

Több, mint bitek és bájtok

A Volkswagen konnektivitási ajánlatai nagyobb kényelmet és szórakozást tesznek lehetővé. Internettel és mobiltelefonjával összekapcsolt új Tiguan modellje biztosan viszi el Önt a céljához - Önnek csak vezetnie kell.

A konnektivitásról bővebben

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata