Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Finanszírozási lehetőség

Forint alapú, pénzügyi lízing ajánlat

ID.3 Pro Prime
már 44 480 Ft havidíjtól

Bruttó vételár*: 17 663 046 Ft
Bruttó első lízingdíj (regisztrációs adóval): 7 241 849 Ft
Finanszírozott összeg: 8 205 667 Ft + ÁFA

Garantált visszavásárlási ár: 9 891 306 Ft
Bruttó maradványérték: 9 891 306 Ft 

Ügyleti kamatláb: 4,49%
Kamatozás típusa: fix
Futamidő: 36 hónap

Futásteljesítmény: 20 000 km/év

THM: 3,6%
Referencia THM**: 3,7%
Havi bruttó lízingdíj: 44 480 Ft
Szerződéskötési díj (HBNY díj): 7 000 Ft

Fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 11 506 796 Ft

Tovább a Porsche Finance oldalára

Részletek

A Smart Buy rugalmas finanszírozási lehetőségeket kínál kedvező havidíjjal álmai autója megvásárlásához. A Porsche Finance Group Hungary szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a nyíltvégű pénzügyi konstrukciót az Ön igényeihez igazítsa. A lehetőségek között szerepel 20-50%-os önerő, 24-60 hónap közötti futamidő, valamint 10 000 és 70 000 km közötti éves futásteljesítmény-választék. A minimálisan finanszírozható összeg nettó
3 000 000 Ft.

Fontos része szolgáltatásunknak az is, hogy a szerződés aláírásánál máris lesz egy leendő potenciális vevője, a Porsche Lízing, aki a futamidő végén az előre meghatározott értéken átveszi az autót, amennyiben annak állapota megfelel a szerződéses feltételeknek.

A Smart Buy szolgáltatással Ön szabadon dönthet arról, hogy a futamidő végén mit kezd autójával. Választhat, hogy megtartja, vagy lecseréli egy új autóra. Ha úgy határoz, hogy megtartja autóját, rugalmasan dönthet a maradványérték visszafizetésének módját illetően, akár egy összegben, akár a futamidő hosszabbításával havi részletekben elosztva, a maradványérték összegének csökkentése mellett.

Az elektromobilitás evolúciója

Az új ID.3 modellel a Volkswagen tovább folytatja útját az e-mobilitás világában. A letisztult vonalvezetésnek köszönhetően az ID.3 kívülről érett arculatot sugároz, belülről pedig a minőségi anyagok és az alapfelszereltség részét képező számtalan asszisztensrendszer nyűgöz le. Az elektromobilitás legmodernebb formája.

Az életet megkönnyítő innovációk

A modulrendszerű elektromos hajtáskoncepción (MEB-en) alapuló második generációs ID.3 az új ID. Software verziónak köszönhetően sok szempontból érettebbé vált. Legyen szó akár a kényelmes töltési funkciókról, mint a Plug & Charge, vagy az olyan praktikus alkalmazásokról, amelyek egy része a vásárlás utáni utólagos letöltéssel is megszerezhető.

Lejátszás

Az új ID.3 részletes bemutatása

Frissítések

Akár a navigációt használja, akár az okos klimatizálást − a We Connect1 segítségével az új ID.3 vásárlása után akár utólag is egyszerűen elvégezheti a frissítést az új funkciók letöltésével.2

Memóriafunkció a "Park Assist Plus" parkoló asszisztenshez

Az ismétlődő parkolási manőverek mostantól megtaníthatóak az ID.3 számára. Az opcionális "Park Assist Plus" memóriafunkció lehetővé teszi akár öt egyéni parkolási művelet elmentését, amelyet a jármű ezután az Ön felügyelete mellett teljesen egyedül megismétel.3

Kiterjesztett valóságot alkalmazó
Head-up-Display

Amikor a high-tech valósággá válik: a rendszer igény esetén kivetíti a szélvédőre a digitális információkat − például az opcionális navigáció iránymutató nyilait −, amelyek így közvetlenül a látómezejében mutatják a helyes útirányt.

IQ.DRIVE

Főbb jellemzők

Frissítések

Utólag személyre szabható

 Az új ID.3 modellben frissítések segítségével praktikus alkalmazások aktiválhatók, felszereltségtől függően például az alábbi opcionális funkciók:

  • Navigáció a "Ready 2 Discover Max" rádióhoz
  • Hangulatvilágítás (többszínű)
  • "Air Care Climatronic" klímaberendezés
  • ACC adaptív távolságtartó automatika

Tovább a Frissítésekhez

Parkolássegítő rendszer

Memóriafunkció a "Park Assist Plus" parkoló asszisztenshez

A memóriafunkcióval felszerelt "Park Assist Plus" parkolássegítő rendszer használatával az új ID.3 40 km/h sebességig felismeri a megfelelő párhuzamos parkolóhelyeket és 20 km/h sebességig a merőleges parkolóhelyeket. Továbbá akár öt egyéni parkolási manővert is megtaníthat neki. A memóriafunkció megjegyzi a parkolási folyamatokat 40 km/h sebesség alatt, legfeljebb 50 méteres útvonalon. Például egy parkolóházba vagy garázsba történő beparkoláshoz. Ehhez Önnek egyszer be kell parkolnia a Volkswagen modellel, és el kell mentenie a parkolási folyamatot. Ezután az ID.3 modellje önállóan meg tudja ismételni a megtanult parkolási manővert. Önnek csupán felügyelnie kell a folyamatot, és csak szükség esetén kell beavatkoznia.3

AR-Head-Up-Display

Utat mutató navigáció

Az ID.3 modellben minden szem előtt van, ami fontos. Az opcionális beltéri csomag részét képező, kiterjesztett valóság alapú Augmented-Reality Head-up-Display közvetlenül a szélvédőre vetíti ki a fontos információkat, például a jármű aktuális sebességét vagy a közúti jelzőtáblákat.

Ha az opcionális navigációt választja, akkor az Augmented-Reality technológiának köszönhetően az úttesten iránymutató nyilak is megjelennek. A nyilakat még jobban integráltuk a környezetbe, és pontosan ott jelennek meg, ahol Önnek haladnia kell, vagy ahol be kell kanyarodnia. Így nyugodtabban érhet célhoz anélkül, hogy le kellene vennie a tekintetét az útról.

A "Travel Assist" opcionális sávváltási segédje mellett a kiterjesztett valóság alapú Head-up-Display új szimbólumokat is megjelentet, például a körforgalmakat, az úti céltól való távolságot és az akkumulátor töltési állapotát (State of Charge; SOC).

Dizájn

Külső megjelenés

A jó is lehet még jobb

Az elektromos jármű használatával magára vonja az emberek figyelmét. A teljesen elektromos platform alapú kialakítás különleges, egyedi és sportos megjelenést teremt: kiemelkedően hosszú tengelytávot rövid túlnyúlásokkal és nagy (minimum 18 colos) kerekekkel. Az első rész dekorációs elemei, a hátsó spoiler és a további dekorelemek is éppúgy az optimális légellenállást szolgálják, mint az áramvonalas karosszéria.

Üveg panorámatető

Mennyei kilátás

A majdnem a teljes tetőn végignyúló nagy üvegfelületével az opcionális panorámatető már önmagában igazi látványosság. Ami még szebb: az égre néző szabad kilátás. A színezett üveg kellemes hőmérsékletet biztosít. Az árnyékoló roló nemcsak a túlzott napfénytől véd, hanem kifejezetten kényelmesen, számos nyelven akár hangvezérléssel is irányítható. Például csak annyit kell mondania: "Hallo ID., zeig mir die Sterne!" vagy "Hello ID., show me the stars!" - és a roló máris kinyílik.

Kerekek

Tetszeni fog Önnek: az ID.3 kerékválasztéka

Az csupán ízlés dolga, hogy az Ön ID.3 modellje melyik felni-gumiabroncs kombinációval néz majd ki a legjobban. Hogy tetszene Önnek például az opcionális, 20 colos "Sanya" könnyűfém kerék.

Belső tér

Üdvözöljük a csodás térben

Az új ID.3 egy kompakt kialakítású egyterű limuzin. Az elektromos járművekre jellemző hosszú tengelytáv nemcsak a stabil útfekvésről gondoskodik, hanem az intelligens megoldásokkal kialakított belső teret is kiemelkedően változtathatóvá és rugalmasan alakíthatóvá teszi. Ennek köszönhetően a tágas ID.3 modellben öt személy is kényelmesen elfér.

A tágasságon túl például a műszerfal vagy az ajtóburkolatok új felületei is hozzájárulnak ahhoz, hogy az ID.3 magas minőséget képviseljen. Mindezt az utazás minden pillanatában élvezheti.

Ülések

Helyezze magát kényelembe

Az elektromos járművek egyik alapvető jellemzője a motor halk működése menet közben. Az új ID.3-ban az opcionálisan elérhető elektronikus vezérlésű ülések ezen kívül masszázsfunkcióval teszik teljessé a nyugodt utazást. Az új, minőségi szövetek pedig gondoskodnak a kívánt tartósságról.

Anyagok

Fenntartható forrásból és újrahasznosított anyagokból

Az új ID.3 belső terének alapfelszereltsége számtalan fenntartható forrásból származó vagy éppen újrahasznosított anyagot tartalmaz. A tetőkárpit és a szőnyegek például poliéterszulfonból (PES), újrahasznosított PET-palackokból nyert műanyagból tevődnek össze. Az üléshuzatok vagy az ajtóburkolatok is főként újrahasznosított anyagokból készülnek. Továbbá az új ID.3 modellt - elődjeihez hasonlóan - CO2-semleges mérleggel5 adjuk át.

Hangulatvilágítás

Szinte bármilyen hangulathoz megfelelő fényt nyújt

Tegye még személyesebbé ID. modelljét! Ehhez válasszon az alapfelszereltségben elérhető tízféle szín közül (opcionálisan 30 szín lehetséges), és teremtsen kellemes hangulatot a beltérben fényekkel. Többek között a műszerfalon, a mobiltelefon-tartón és az ajtókon. Hideg vagy meleg tónusú színek - az Ön kezében a döntés.

Műszaki funkciók

IQ.LIGHT

Szinte mindenre képes

Az új ID.3 már első pillantásra felismerhető a valódi különlegessége révén: ez az innovatív IQ.LIGHT. A Mátrix technológiának köszönhetően tartósan távolsági fénnyel vezethet anélkül, hogy elvakítaná a közlekedés többi résztvevőjét. Elegáns fénycsík húzódik a formásan kialakított LED-Mátrix fényszórók és a Volkswagen logó között. Ha megközelíti a járművét, a fényszórók röviden felvillannak, mintha Önre kacsintanának, és ettől az ID. szinte emberinek tűnik.6

Ami elölről jó benyomást kelt, hátulról sem hiányozhat: a csomaghoz tartoznak az opcionális 3D LED-es hátsó lámpák is integrált, dinamikus irányjelző fénnyel, amely folytonos fénymozgással mutatja az irányt.

IQ.DRIVE

Tartja a távolságot, és betartja a sebességhatárt

A szériafelszereltséghez tartozó ACC adaptív távolságtartó automatika tartja az Ön által előzetesen beállított maximális sebességet8, valamint a járműve előtt haladó járműhöz képest az előre beállított követési távolságot.3 Továbbá előrelátó sebességszabályozással és kanyarodást segítő funkcióval is rendelkezik.

Bővebben az asszisztensrendszerekről

Plug & Charge

Kényelmes töltés

Most még kényelmesebben töltheti Volkswagen ID. modelljét: a Plug & Charge az új alapfelszereltség a kényelmes töltéshez. Ehhez a következőkre van szüksége: az ID. Software 3.1 vagy újabb verziója, a We Connect ID. alkalmazás1, továbbá egy Plug & Charge-hoz alkalmazható We Charge töltési díjszabás.7 Ezután egyszerűen álljon meg egy Plug & Charge töltőoszlopnál, aktiválja a Plug & Charge lehetőséget az alkalmazásban és a járművében, majd helyezze be a töltőkábelt. A bejelentkezés, a töltés és a megállítás automatikusan megy végbe. Ezután nyugodtan tovább haladhat.

Tovább a Plug & Charge-hoz

Infotainment

Gyerekjáték a digitális kezelés

 Az ID.3 alapfelszereltségének részét képező 30,5 centiméteres (új 12 colos) kijelző mércét teremt a kompakt osztályban. Az intuitív vezérlőközpont segítségével kezelheti az Infotainment rendszer valamennyi alkalmazását és a Volkswagen digitális szolgáltatásait6. Többek között az Over-the-Air frissítések vagy a verziófrissítések2 is elvégezhetők a képernyőn keresztül. Vagy az In-Car App "Játékok" részében bármelyik klasszikus digitális játék segít, hogy a várakozási idő gyorsabban teljen. 

Hangvezérlés (magyar nyelven nem elérhető)

Köszönjön ID. modelljének egy „Helló!”-val.

Ne hagyja, hogy a gombok és a kapcsolók eltereljék a figyelmét a vezetésről. Tartsa tekintetét az úton és irányítsa egyszerűen, intuitív hangvezérléssel a rádiót, a navigációs rendszert vagy akár a telefonját. Egyszerűen mondja, hogy "Helló ID." - a rendszer számos nyelven megérti Önt.

Az Ön Volkswagen márkakereskedőjénél ID.3 tesztvezetés

Az elektromobilitást mindenkinek meg kell tapasztalnia, hogy képet alkothasson a vezetési élményről. Próbálja ki az ID. család bármely tagját egy tesztvezetés során, és élvezze az elektromobilitás előnyeit.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.