Üzemanyagtakarékosság az erőforrások egyesítésével

A Volkswagen plug-in hibrid technológiája

Két világból a legjobbat kihozni

Egy új kezdeményezés csak akkor hoz változást, ha mindenki részt tud venni benne. Ennek érdekében elektromos és hibrid meghajtásainkkal olyan sokoldalú és hatékony technológiákat ajánlunk, melyek mindenki számára megfelelő és fenntartható megoldást nyújtanak.

A plug-in hibrid meghajtás az elektromos és a benzinmotor tökéletes kombinációjaként a két rendszer előnyeit egyesíti. A meghajtás egy takarékos 1,4 literes TSI motorból, egy elektromotorral rendelkező hibrid modulból, egy 6 fokozatú, kettős tengelykapcsolós váltóból (DSG), valamint egy lítiumion-akkumulátorból áll. Az Ön számára ez a következőt jelenti: klímatudatos elektromobilitás élvezete a mindennapokban anélkül, hogy le kellene mondania a belső égésű motor által nyújtott teljesítményről.

Azaz: dupla teljesítmény megfelezett fogyasztás mellett. Az új generációs akkumulátor akár 50%-kal több energiát képes tárolni, ezáltal járműmodelltől és felszereltségtől függően akár 55 km-nyi, tisztán elektromos haladást tesz lehetővé.

Hatékonyabb TSI és elektromotorok kényelmes elektromos hatótávolsággal a felelősségteljesebb mobilitás érdekében

Hatékonyság gombnyomásra

Az elektromotorral hangtalanul és helyi károsanyag-kibocsátásmentesen közlekedhet a városban, míg nagyobb sebesség és hosszabb útszakaszok esetén a TSI benzinmotor hajt. A meghajtási mód kiválasztása például a Passat GTE (üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: vegyes 1,4; áramfogyasztás, kWh/100 km: vegyes 13,8; CO₂-kibocsátás, g/km: vegyes 32; hatékonysági osztály: A+) és a Passat GTE Variant (üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: vegyes 1,6; áramfogyasztás, kWh/100 km: vegyes 14,7; CO₂-kibocsátás, g/km: vegyes 36; hatékonysági osztály: A+) esetén egyszerűen gombnyomással történik. Amennyiben szükséges, ugyanilyen egyszerűen használhatjuk egyszerre mindkét motor erejét az erőteljes GTE üzemmód aktiválásával, amely álló helyzetből történő elinduláskor (az elektromos rásegítésnek köszönhetően) lenyűgöző gyorsulást biztosít. A jármű árammal történő feltöltése csaknem ugyanolyan egyszerű, mint az okostelefon töltése, mivel lítiumion-akkumulátora otthon csatlakozóaljzatból, Wallbox készülékkel, valamint nyilvános töltőállomásokon is feltölthető.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Nullára csökkentjük karbonkibocsátásunkat

Way to Zero: a Volkswagen útja a zéró kibocsátásig

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata