Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az e-up! számos újdonságot kínál. Röviden máris bemutatunk három ilyen funkciót:

Hatótávolság

Extra vezetési élmény elektromos autóval

Konnektivitás

e-up! + Smartphone = Love

Külső

Szemmel láthatóan"e"

Elektromos

Hatótávolság

Extra vezetési élmény elektromos autóval

Tegyen egy újabb utazást az ismeretlenbe! A hatékony elektromos hajtásnak köszönhetően az e-up! nem csak a hatótávolságot, hanem a vezetési élményt is akár 260 km-ig3 növeli! De ami a legjobb: a helyi emissziómentes meghajtás a szén-dioxid-kibocsátás globális csökkentését is támogatja. Ennek pozitív hatása van az éghajlatra.

Feltöltés

Pontosan feltöltve

Csak bedugja a csatlakozót és elindul az áram - így működik az e-autó feltöltése. Általában így... Az e-up! nem csak "azonnali feltöltést" tesz lehetővé, hanem "késleltetett töltés" funkcióval is rendelkezik. Mire jó ez? A villamosenergia-tarifától függően pénzt takarít meg, mert például olcsóbb éjszakai tarifa használható a feltöltéshez. Ehhez egyszerűen írja be a kívánt indulási időt a "maps+more" alkalmazás4 vagy a Car-Net e-Remote alkalmazás e-Manager eszközébe, nyomja meg a "Töltési mód" gombot a középkonzolon és csatlakoztassa a járművet a fali töltőkészülékre. A következő út pontosan a programozott időpontban indulhat.

Kapcsolat

Kapcsolat

e-up! + Smartphone = Love

Mi a közös az Ön kedvenc dalait, az aktuális forgalmi információkat és egy útközbeni telefonhívást illetően? Pontosan: az Ön okostelefonja! A "maps+more dokkolóval"6 és az iOS és Android készülékre újratervezett ingyenes alkalmazással együtt az e-up! pillanatok alatt hálózathoz csatlakoztatott autóvá válik! Egyszerűen csatlakoztassa egymáshoz az e-up! modellt és az okostelefont, és kész. Nincs több bonyolult kijelző. Just plug & play.

Ismerje meg Ön is az e-up! modellt

Dizájn

Külső

Szemmel láthatóan „e“

Az e-up! a bizonyíték arra, hogy egy kisautó is nyújthat nagyszerű teljesítményt - újszerű, minimalista kialakításának köszönhetően. És természetesen dinamikus elektromos hajtása miatt. Az autó már messziről felismerhető az elöl elhelyezett kék színű díszlécről és az integrált Volkswagen emblémáról, valamint a C-alakú, feltűnő LED-es lámpákról.

Belső

Üdvözöljük a komfortzónában!

Mit nyújt a belső tér? Itt a varrat nélküli fejtámlákkal felszerelt "fusion" kialakítású ülések és az elegáns "black cube" műszerfal hívják fel azonnal magukra a figyelmet. A jól átgondolt részletek nagyfokú kényelmet és praktikus kihasználást biztosítanak mind a gyermekek, mind a felnőttek számára. Például a csomagtartóban található, az extrafelszereltség részét képező táskatartó kampók feleslegessé teszik a kérdést: "Hová tegyem a kézitáskámat?", a változtatható raktérszintnek köszönhetően pedig a következő bevásárláskor egy további táskának is biztosan helyet találunk.

Az e-up! stílus az extraként rendelhető megoldásoknak köszönhetően ennél is többet kínál: például a "cross" kialakítású üléseket, a 3D-s "sharkskin" műszerfalat és elegáns kék színű hangulatvilágítást.

Felszereltség

Felszereltség

A teljes program

Az e-up! több szolgáltatást kínál a standard felszereltség részeként, ugyanakkor kevesebbe kerül, mint korábban. Praktikus és jól felszerelt: mostantól már a fedélzeten található a "Lane Assist" sávkövető rendszer, az új, teljes értékű fej- és oldalsó légzsákok, valamint az új ülésfoglaltság-felismerés a hátul ülő utasok számára. Mivel a két hangszóróval felszerelt "composition phone" rádiórendszert, a "maps+more dokkoló"6 és a Car-Net e-Remote funkciókat a szériafelszereltség részeként kínáljuk, minden utazás "okosan" és egyszerűen kivitelezhető: kapcsolja be a zenét és induljon el a tervezett útvonalon - garantált az igazi vezetési élmény!

Csomagok

Élményre szabva

Az opcionális "Komfort csomag", "Vezetéssegítő rendszer csomag" és "Téli csomag" felszereltségi csomagjaink segítségével személyre szabhatja az e-up! modellt. Például olyan kényelmes segítőkkel, mint az esőérzékelő, a fűthető szélvédő és a fűthető első ülések - hogy meleg fogadtatásban részesülhessen a hidegebb napokon is. Az intelligens asszisztensek - például a "Rear View" tolatókamera - ugyanakkor megkönnyítik a parkolást. Apropó: mit szólna, ha a multifunkciós kormánykerekünket bőrrel vonnánk be? Jó érzés lenne. És jól is nézne ki.

Készen áll az elektromos mobilitásra?

Az App-Store felkeresése

A Play Áruház felkeresése

Az új Volkswagen EV Check App alkalmazásunkkal elemezheti a menettulajdonságokat, és megtudhatja, készen áll-e az elektromos mobilitásra - és hogy melyik Volkswagen elektromos jármű felel meg legjobban az Ön igényeinek.

Személyes profilja megmutatja Önnek, milyen lenne például az e-up! kormánya mögött ülve közlekedni, milyen messzire jutna el vele, mennyibe kerül, hol található a legközelebbi töltőállomás és mennyi ideig tart a töltés.

Az e-up! az alkalmazáson keresztül is felfedezhető az "Augmented Reality" segítségével. Sci-finek tűnik. De ma már valóság. Csak próbálja ki!

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.